Perfecte zaak met vakmanschap en geweldig personeel
Zeer prettig geholpen en we hebben een prachtige vloer.
Heel goed geholpen door o.a. Jolanda en Elly. Jolanda heeft een offerte gemaakt voor mij. Was spoed voor de advocaat. Binnen een paar uur mocht ik die offerte al ophalen. Uiteindelijk tot nu toe alleen nog maar een vloer afgenomen bij jullie. Martin en Daan hebben de vloer gelegd. Kende Martin al van meerdere vloeren die hij gelegd heeft bij zoon en nu expartner.
Goede service. Er zat een weeffout in een van de gordijnen en dit gordijn is enkele weken later vervangen.
Niet de goedkoopste maar goede prijs/kwaliteit verhouding. Service kan beter hele lange levertijd en geen respons op telefoontjes. Moest zelf steeds terug bellen.
Vriendelijke mensen , en een goed advies met ruimte voor je eigen inbreng.
Heb al vele dingen gekocht, altijd heel beleefd geholpen, goed advies, jammer van de soms lange levertijden. Ik ben dus een tevreden client
Leandra heeft ons zeer vriendelijk en deskundig geholpen. O.a. geregeld dat wij voor aankoop eettafel aan de hand van foto's mochten beslissen of het uiterlijk naar onze zin was. Top actie van haar.
prima advies/prettige sfeer
Zoals altijd helemaal tevreden
Netjes en correct afgehandeld. Product voldeed aan de verwachting
Geachte klant, dank voor uw reactie, we sturen deze door naar de betreffende personen. Goed om te horen dat u tevreden bent over de afhandeling en dat het product voldoet aan de verwachtingen. We wensen u nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en natuurlijk graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Geweldig !!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, dat is kort en krachtig :) We sturen het door naar de verkoopster en wensen u bij deze nogmaals veel woonplezier van uw aankopen. En natuurlijk graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden? Vertel het ook aan anderen!
Geachte klant, dank voor uw reactie, we hebben het mailadres gewijzigd. Veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goed geholpen . Goed advies. Goede service.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw beoordeling, we zullen deze doorsturen naar de betreffende verkopers. Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp, het advies en de service, daar doen we het tenslotte voor! Nogmaals veel woonplezier gewenst en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Heb pas nieuwe gordijnen en plinten in de huiskamer gekocht, werd heel fijn geholpen in de winkel en goed geïnformeerd. Ook het ophangen van de gordijnen en rails werd vakkundig en precies gedaan. Kon zelfs naderhand nog een extra embrasse bestellen voor onze voorkamer, dit werd direct opgemeten en de benodigde steunen werden alvast geplaatst. Top! Ik zal TMC zeker aan anderen aanbevelen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw beoordeling, we zullen deze doorsturen naar de betreffende personen! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp en het advies in de winkel en het monteren. Heel fijn om te horen dat u TMC aanbeveelt bij anderen, dat wordt zeker gewaardeerd :) Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede vakman bij montage gordijn.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw beoordeling, we zullen deze doorsturen naar de betreffende verkoper(s) en monteur(s). Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Wim is erg geduldig en deskundig
Geachte klant, hartelijk dank voor uw beoordeling, we zullen deze doorsturen naar de betreffende verkoper. Veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Zeer correct en vriendelijk
Men wordt altijd vriendelijk ontvangen, er is deskundig advies en men denkt mee met de klant. Monteurs (die mogen zeker niet vergeten worden) die zijn tenslotte de visitekaartjes van het bedrijf, zijn vriendelijk ruimen hun rommel op en werken alles netjes af.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven dit door aan de verkopers/verkoopsters. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp in de winkel, maar ook over de monteurs, we zullen dit zeker doorgeven! Veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
tmc verdiend al jaren ons vertrouwen
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie en het vertrouwen in TMC. Goed om te horen dat we u al jaren als klant mogen bedienen en we hopen dit natuurlijk nog jaren te blijven doen! Opnieuw veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels