Goed advies. Afgesproken dik vilt,bij aankomst,plaknoppen die er met de zelfde vaart afgingen!Slordig van fabrikant dat bovenste plank niet verlicht is.Moet jullie toch ook opgevallen zijn?
Geachte klant, bedankt voor uw reactie, we sturen deze door naar de betreffende verkoper en hij zal hierover verder contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Correct en professioneel geholpen
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen deze doorgeven aan de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel. We wensen u nogmaals veel woonplezier toe en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
De verkoopster had kennis van zaken en de stoffeerder heeft de vloerbedekking netjes gelegd en alles schoon achtergelaten
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, goed om te horen dat u tevreden bent over het advies in de winkel en de uitvoering. We zullen dit zeker doorgeven aan de betreffende personen! We wensen u nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Levering is naar tevredenheid gebeurt. Jammer dat er stevig onderhandeld moest worden door groot verschil in schriftelijke ( mail) prijsopgave door medewerker en veel hogere opgave na inmeting Naar onze tevredenheid in goed gesprek met Hr. Witte middels hoge korting opgelost. Artikel ( Duette rolgordijnen ) binnen 3 weken geleverd en gemonteerd.
Goed en betrouwbaar bedrijf.
Wij hebben onze meubels laten opslaan en parketvloer laten renoveren en zijn heel tevreden over het geleverde werk.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven deze zeker door aan de betreffende verkoper! Goed om te horen dat u tevreden bent over het geleverde werk, daar doen we het uiteindelijk toch voor! Nogmaals veel woonplezier (alvast) van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
echt klantvriendelijk, en heel tevreden over de aflevering en ophang van de gordijnen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven deze zeker door aan de betreffende verkoopster! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de klantvriendelijkheid van onze adviseurs en het afleveren van de producten! We wensen u nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Het advies omtrent de aanschaf van het bed verliep wat stroef in eerste instantie maar later is er goed advies gegeven. Hulp bij de aanschaf van de vloerbedekking omtrent kleur en afstemming met andere componenten (muurverf et cetera) was prima (Elly) De installatie is prima verlopen al was niet alles aanwezig, hierdoor moest een vervolgafspraak gemaakt worden. Deze was gelukkig dezelfde dag en toen is alles goed gekomen. Er moeten nog wat details afgehandeld worden maar dat is ook al ingepland (binnen een week)
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen deze zeker doorsturen naar de betreffende verkopers. Goed om te horen dat het advies uiteindelijk toch naar tevredenheid was en de probleempjes bij het leveren naar tevredenheid zijn opgelost. Een tevreden klant, daar doen we het uiteindelijk voor! We wensen u nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkel! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Het rapportcijfer spreekt voor zich.Ik ben een tevreden mens
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, goed om te lezen en te zien dat u tevreden bent over de geleverde producten, daar doen we het voor! Vanaf deze plaats nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Vriendelijk geholpen, service gericht. Mooie rolgordijnen, zeer tevreden.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen deze doorsturen naar de betreffende verkoopster. Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp en het advies in de winkel en het uiteindelijke resultaat. We wensen u nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
al jarenlang goede ervaring met TMC
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, goed om te horen dat u al jarenlang tevreden bent met TMC. Dit is voor ons belangrijk en we doen er alles aan om dat zo te houden! Veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
6-8: gordijnstof uitgezocht 8-8: offerte / akkoord en opdracht gegeven; i.v.m. vakantie bij het atelier was een maaktijd van 6 weken aangegeven 29-9: gordijnen geleverd, hoekgordijn terug voor correctie; onderkant hing niet recht. Later telefonisch gemeld dat hoofdgordijn zwaar liep tegen de rails. 6-10: volgens medewerker wordt er momenteel aan het gordijntje gewerkt op het atelier 20-10: In een mailtje gevraagd hoe de voortgang was 20-10: antwoord; gordijntje is vandaag terug van het atelier (toevallig) 31-10: Gordijnen tot volle tevredenheid aangepast en afgehangen. De bovenstaande beoordeling is de indruk die overblijft door lange wachttijd en droevige communicatie over de voorgang op het atelier. Het prachtige resultaat is voornamelijk te danken aan het vakmanschap van "de meter" (medewerker?) Daarom kan ik TMC aanbevelen, mits... Ik hoop dat TMC hierover nog zal reageren. Met vriendelijke groet, Jan van Dijke
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. Zoals u bij de andere reacties kunt zien, proberen we ten allen tijde te reageren op de beoordelingen die we krijgen. Vervelend om te horen dat het vermaken van de gordijnen niet gelopen is zoals het hoort. We sturen deze reactie door naar de verkoopster die u geholpen heeft en degene die u later gesproken heeft. Zij zullen contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Zie boven!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper! Goed om te zien dat u tevreden bent, daar doen we het voor! Veel plezier van de aankopen en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Snelle en correcte service. Winkel heeft een leuke uitstraling!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper! Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp en het advies in de winkel, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!