Jammer dat we eerst een behang uitgezocht hebben dat na later bleek niet meer te leveren was. Het is dan lastig om iets anders te vinden omdat je dan al met iets in je hoofd zit. Ik had hierin wel een tegemoetkoming van jullie kant verwacht. We moesten nu ander behang uitzoeken en daar hebben we ook nog anderhalve week op moeten wachten voordat het binnen was.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. Dat is inderdaad vervelend als het uitgezochte behang niet meer leverbaar is, onze excuses voor het ongemak wat dat veroorzaakt heeft. Mocht u nog verdere vragen hebben, neem gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
mooie aankoop gedaan
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen het doorgeven aan de betreffende verkoper! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen het doorgeven aan de betreffende verkoper! Goed om te horen dat u tevreden bent over het geheel! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Keurige bediening bij aankoopadvies en levering
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen het doorgeven aan de betreffende verkoopster! Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel en het afleveren, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Prima zaak waar je altijd terugkomt
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen het doorgeven aan de betreffende verkoper! Goed om te horen dat u tevreden bent over ons, dat is altijd fijn om te horen! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Fijne winkels goed personeel.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we zullen het doorgeven aan de betreffende verkoper! Goed om te horen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel en het personeel, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Vakkundig geholpen- keurig alles opgehangen door Jaap
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende personen. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel en de aflevering, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijk groet, TMC Woonwinkels
Zeer vriendelijk persoon die echt de tijd nemen voor de klant. Goed advies en ook wat betreft afleveren en montage zeer goede service.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende personen. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de hulp en het advies in de winkel en de aflevering, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijk groet, TMC Woonwinkels
Alles was goed. enkel jammer dat je niet een mail/sms van te voren krijgt van wanneer je levering binnenkomt. Helaas moest mijn bestelling ook in twee keer geleverd worden, dat terwijl ik duidelijk had gezegd dat alles in één keer kon komen. Maar op dit na is alles prima gegaan en ik zou het ook aanbevelen aan iemand anders.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de personen die hier mee te maken hebben gehad. Normaal gesproken wordt er inderdaad naar iedereen een bericht gestuurd, maar bijvoorbeeld de mails komen vaak in de spambox terecht helaas. Wat betreft uw opmerkingen over het in 2 keer leveren: ik ga hier naar laten kijken hoe dat komt. Fijn dat het voor de rest wel allemaal goed is gegaan! We wensen u nogmaals veel woonplezier van uw aankopen toe en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
vriendelijk/goed verzorgd personeel.. Winkel is netjes/opgeruimd.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende verkoopster. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze winkel en het personeel, dat is altijd leuk om te horen! We wensen u nogmaals veel woonplezier van uw aankopen toe en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijk groet, TMC Woonwinkels
zeer prettig en betrokken geholpen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende verkoopster! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent de hulp in de winkel, dat is altijd leuk om te horen! We wensen u nogmaals veel woonplezier van uw aankopen toe en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijk groet, TMC Woonwinkels
Zoals in het verleden bij andere bestelling het geval was, was ook deze ervaring met TMC geweldig (deze keer ging het om 2 stoelen en raam decoratie (vertikale lamellen)). Ik heb al meerdere keren artikelen bij TMC gekocht en de service en betrouwbaarheid is altijd geweldig en ook nu ben ik weer fantastisch geholpen. Ik kan TMC zeker aanbevelen!!
Geachte klant, bedankt voor uw reactie, we zullen deze doorgeven aan de betreffende personen! Goed om te lezen dat u opnieuw tevreden bent over TMC, daar doen we het voor en daar blijven we aan werken! Fijn om te lezen dat u ons aanbeveelt, dat wordt zeker gewaardeerd! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels PS: bent u tevreden over ons? Vertel het ook aan anderen!
Prima winkel
Goede ervaring. Klachten snel opgelost. Er wordt wel veel geappt tijdens de werkzaamheden waardoor het slordig was sfgewerkt
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende verkoper/verkoopster en stoffeerder. Goed om te horen dat u tevreden bent over het proces en we wensen u opnieuw veel woonplezier toe van uw aankopen. Natuurlijk graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Monteurs hebben prima werk geleverd
Geachte klant, bedankt voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende personen. Goed om te horen dat u tevreden bent over het geleverde werk. Nogmaals veel woonplezier ervan en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels