Op de offerte was juist weergegeven dat er 2 soorten matrassen waren besteld en bij aflevering bleek dat er 2 dezelfde waren geleverd. Hebben we zelf moeten constateren na een paar nachten slecht slapen.. Is na reclameren hierover opgelost en de matrassen zijn omgeruild. Was een beetje slordig! Vandaar de score bij betrouwbaarheid.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze uiteraard door naar de betreffende verkoopster en gaan uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. We hopen dat de nieuw geleverde matrassen beter slapen en wensen u nog veel slaapplezier toe van uw aankopen. Graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Wederom goed geslaagd.
tot dus ver goed
luistert na de klant en leeft mee , bergen op zoom . weet alleen de naam niet meer van de jongeman .
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de hulp en het advies in onze winkel, daar doen we het voor. Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Heel goed en geduldig geholpen met uitzoeken van de meubels
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de hulp in onze winkel, daar doen we het tenslotte voor! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Zoals gebruikelijk heel goede prijs- kwaliteitverhouding en uitstekende service. Ik hoef alleen niet na elke levering een enquête te ontvangen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven het door aan de betreffende verkoopster. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze winkel in Kruiningen! Wat betreft het verzenden van de enquête: het is zeker niet onze bedoeling om u lastig te vallen hiermee. Normaal gesproken wordt er binnen 3 maanden geen nieuwe enquête gestuurd naar hetzelfde adres. U bent natuurlijk niet verplicht deze in te vullen, maar het wordt zeker gewaardeerd. Onze excuses als u het in dit geval als te veel ervaren heeft. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Te lang wachten op monteur.
Geachte klant, dank voor uw reactie, we gaan direct nakijken hoe dit gekomen is. Het kan inderdaad wel eens voorkomen dat eerdere klussen uitlopen maar normaal gesproken wordt er dan altijd een seintje gegeven richting de klant. Excuses dat u het in dit geval als vervelend ervaren heeft. We wensen u wel veel woonplezier van uw aankopen en begroeten u graag opnieuw in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
We worden en zijn keurig en correct geholpen En alles is netjes geplaatst- gelegd en gehangen We zijn dan ook tevreden
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen dit zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te horen dat u tevreden bent over het advies in de winkel en de uitvoering, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goede service, aandacht voor de klant..mooie kwaliteit.
Ik kocht 2 bankjes voor 1400 E in de winkel in Bergen op Zoom, de dame die mij hielp was zeer onvriendelijk, helemaal niet blij dat ik de bankjes wilde kopen en ongeinteresseerd. Eigenlijk had ze helemaal geen zin in het invullen van de bon. Toen ik voor de order tekende bedankte ze mij niet voor de aankoop. Een zeer onprettige ervaring in deze winkel. Omdat ik de bankjes graag wilde hebben en niet naar Breda wilde rijden nam ik ze hier, maar als ik had gekund had ik haar zeker de order niet gegund. Ik heb nog 14 eettafelstoelen nodig en 2 fauteuils, maar die koop ik zeker niet in BoZ.
Geachte klant, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Dit is vanzelfsprekend niet de normale gang van zaken en we gaan daarom ook tot op de bodem uitzoeken waar dit fout is gegaan. Toch zouden we u graag uitnodigen om opnieuw onze winkel te bezoeken voor de overige aankopen want we willen natuurlijk graag laten zien en bewijzen dat dit een uitzonderingssituatie is geweest! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Het is prettig kopen bij TMC. Het assortiment lijkt wat beperkt maar er zijn veel mogelijkheden én het maakt het kiezen eenvoudiger.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven dit zeker door aan de betreffende verkoopster. Goed om te horen dat u tevreden bent over TMC, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en natuurlijk graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Prettige bediening en gastvrijheid in de winkel. Correcte aflevering
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven deze zeker door aan de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de bediening en gastvrijheid in de winkel en de aflevering, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier gewenst met uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
mooie overzichtelijke winkel,goede variatie in stijlen en mogelijkheden.bediening is prettig.
Geachte klant, bedankt voor uw reactie en goed om te lezen dat u tevreden bent over onze winkel te Kruiningen en het advies in deze winkel. We geven uw reactie zeker door aan de betreffende verkoper. Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Klant gerichte service in de winkel, bij de opname in het appartement en levering. Vriendelijk behulpzaam personeel.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoopster! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het advies en de hulp in de winkel en bij het afleveren, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier gewenst en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Geweldige winkel met mooie spullen. Vriendelijk personeel met veel kennis.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper! Fijn dat u zo tevreden bent over het advies en de hulp in de winkel, daar doen we het voor. Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Meerdere keren in de winkel geweest, 2x plisse rolgordijnen aangeschaft. Eerste keer erg goed geholpen, veel advies, tijd en aandacht. 2e keer wilde wij nogmaals een plissegordijn aanschaffen. Erg lang in de winkel moeten wachten om geholpen te worden, rondlopend personeel merkte dit niet op wij zijn weer vertrokken. Op een andere dag terug gekomen, even moeten wachten daarna geholpen maar het advies was een stuk minder. Dame was duidelijk minder ervaren had duidelijk geen idee hoe of wat. Gelukkig wisten wij wat we wilden dus kon ze het als het ware afkijken van onze eerdere bestelling maar dit had wat ons betreft beter gemogen. Verder erg tevreden over de plisse gordijnen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we gaan deze zeker doorsturen naar de betreffende personen. Goed om te horen dat u tevreden bent over de plissé gordijnen en we hopen natuurlijk dat u er veel woonplezier van mag hebben. Wat betreft het advies de tweede keer: we gaan dit in de betreffende winkel neerleggen en voorkomen in de toekomst! Nogmaals veel woonplezier gewenst en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Geweldig geholpen met trapbekleding en raamdecoratie. Top personeel en service. Alleen de prijs is altijd even sparen. ☺
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven deze zeker door aan de betreffende verkoopster. Goed om te horen dat u tevreden bent over het advies en de hulp in de winkel, daar doen we het voor! :) Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels