Goed personeel duidelijke afspraken,de rommel papier enz.wordt meegenomen.wij zijn tevreden over de kwaliteit,en de werkwijze en de begeleiding van Jolanda.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoopster. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de levering en begeleiding van Jolanda, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
prima service en vakwerk.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper/verkoopster. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de service en ons vakwerk! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Super winkel! Zeer vriendelijk personeel! Ga zo door!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoopster. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over het team en de winkel in Bergen op Zoom! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
De vloer is vakkundig gelegd maar ik ben zeer ontevreden over de plaatsing van de plinten in de voorkamer. Ze zijn te hoog en sluiten daardoor niet goed aan bij de bestaande stukjes plint. Over de plinten in de achterkamer ben ik wel tevreden.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie en goed dat u aangeeft dat u nog niet helemaal tevreden bent over de plinten in de voorkamer. Heeft u dit ook doorgegeven aan de betreffende verkoopster? We horen het graag van u! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
persooneel zeer klant vriendelijk en zeer goed advies en wat zeer voornaam is houden zich aan de afspraaken een tien met een tien met een griffel met dank aan het gehele team !! vele groetjes en dank fam.goossens
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoopster. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de verkoopster en het team in Kruiningen, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Weinig keuze in salon/bijzettafeltjes waar wij naar op zoek waren. Toch gevonden. Vriendelijk personeel, levering was op tijd. Winkel niet rolstoelvriendelijk, kan niet naar boven als je beperkt ben.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, goed om te lezen dat u de salon/bijzettafel toch gevonden heeft. U geeft aan dat u niet naar boven kon in de winkel, heeft u het hier over onze meubelwinkel in Goes of de textielafdeling? We horen het graag en in ieder geval veel woonplezier gewenst van uw aankopen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
prettige omgeving, rustig kunnen kijken, bij vragen personeel beschikbaar
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze winkel en het personeel! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Aflevering, installatie, monteren, benadering: prima!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper/verkoopster. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de aflevering, het installeren en de benadering door ons personeel, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goede service, leuke ontvangst, alles heel correct en vlot verlopen. Een aanrader!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel en het verdere verloop, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
We zijn tevreden over levering en afwerking
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de levering en afwerking, zo kunnen wij wonen leuker maken! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Heel erg tevreden, leuk en deskundig geholpen. dus in 1 woord dik tevreden
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de hulp en het advies in de winkel, zo maken wij wonen leuker! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Ik ben heel prettig geholpen - ook aflevering was keurig in orde - erg tevreden.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de hulp en het advies in de winkel én de aflevering, zo maken wij wonen leuker! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Prima! We vonden het helemaal fantastisch dat de monteur die het plissé gordijn op kwam hangen ook de stoelen meenam die we bij jullie hadden gekocht en die ondertussen ook klaar stonden. In eerste instantie vonden we het best wel vreemd dat we 45 euro bezorgkosten moesten betalen voor het bezorgen van de stoelen. terwijl we toch die dag voor zo.n 1200 euro gekocht hadden bij jullie. Gelukkig konden de stoelen toch meegenomen worden. Complimenten!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper/verkoopster. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van deze order, zo maken wij wonen leuker! Nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
ik rij 32 km voor bezoek aan Goes ivm folderaanbieding. Kom ik daar zitten 2 dames aan de balie met elkaar te praten en laten me even wachten. Daarna worden andere klanten koffie aangeboden die later binnenkomen en ik niet. Vervolgens is folderaanbieding niet op dat soort pvc. slechte reclame en slechte dienstverlening
Nvt
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. We zouden graag van u horen waar sommige lage cijfers op gebaseerd zijn? Klanttevredenheid vinden we belangrijk dus als er zaken zijn waar we op kunnen verbeteren, horen we dat uiteraard graag! Via deze weg nogmaals veel woonplezier gewenst van uw aankoop en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
We hebben een prima product gekocht en bij de verkoop was het advies van het personeel prima. Jammer was dat we slecht op de hoogte werden gehouden over de levering van het product en dat we hier zelf actief naar moesten informeren.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven deze door aan de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u tevreden bent met het advies in de winkel en het (inmiddels) geleverde product. We wensen u nogmaals veel woon/slaapplezier ervan. Bedankt voor het doorgeven dat u zelf moest informeren naar de levertijden. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we gaan dat dan ook oppakken intern en uitzoeken waar dit spaak is gelopen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Fijn geholpen en uitstekende service
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel en onze service, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
alles tot in de puntjes geregeld,,prima
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoopster. Goed om te lezen dat alles tot in de puntjes geregeld was! Zo willen wij wonen leuker maken! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
prima service, zeer betrouwbaar
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en betrouwbaarheid, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels