Redelijk: Ik had in Goes een afspraak gemaakt voor tapijttegels Toen ik in Goes aankwam was mijn afspraak daar niet bekend, mogelijk dat die bij de project afdeling terechtgekomen is. Er moest dus 'direct' een verkoper komen opdraven. (Deze verkoper zou op een later tijdstip bij de project afdeling nagaan of daar de afspraak bekend was.) Lichte tapijttegels waren er niet. Dus gewone vloerbedekking uit gezocht. Ik kwam voor lichte vloerbedekking dus de keuze was eigenlijk snel gedaan en gevonden wat ik zocht. Goed: De stoffeerder met zijn 'hulp' waren uitstekende lui. De 'baas' was een echte oude rot in het vak en heeft prima werk verricht. Ik was en ben er blij mee!!!
Onze bestelling in december naar verwachting en afspraak uitgevoerd op correcte wijze, zeer tevreden.
Een maatwerk tafel besteld in zwart eiken rond. Bij de aankoop was er twijfel of de tafel geleverd zou kunnen worden in mat zwart. De fabrikant Seuren gaf aan, dat dit misschien niet het gewenste resultaat zou hebben in zwart. TMC nam het risico op zich, wat we erg fijn vonden. Toen de tafel geleverd is, was er helemaal geen communicatie meer. We hadden verwacht, dat er nog wel contact met ons zou zijn ivm het onzekere wat betreft het resultaat. Je verwacht toch dat er iemand van TMC contact opneemt om te informeren of de tafel was zoals gehoopt. Maar helaas alleen de rekening… Vervolgens zelf nog contact moeten opnemen wat betreft het onderhoud en garantie van de tafel. We hadden toch wat meer belangstelling verwacht vanuit TMC. .
Beste Lenny, Bedankt voor je review op Klantenvertellen. Ik had deze doorgestuurd naar mijn collega om te vragen hoe het zat. Ik begreep dat er al telefonisch contact geweest is en dat de tafel verder in orde was. Het onderhoudsmiddel zou ondertussen ook geleverd moeten zijn. Mocht dit niet kloppen, hoor ik dat natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte
We zijn in de winkel netjes geholpen. Bij aflevering alles netjes op zijn plaats gezet en alles netjes afgesteld. Zelfs viltjes voor onder de poten waren voorzien
Erg positief qua service en bezorgen, beter bedrijf bestaat niet. Enkel is aandachtspunt om je personeel wat netter te laten kleden, veel dames lopen met zeer korte rokjes rond en soms zijn die ook nog van leer, vind ik geen net getuigenis en professionele uitstraling!
Beste meneer en/of mevrouw Vernooij, Bedankt voor uw reactie en review op Klantenvertellen. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service en het bezorgen, we zullen dit zeker terugkoppelen naar de betreffende personen. Wat betreft het aandachtspunt: we zullen dit doorgeven aan de bedrijfsleider van die afdeling. Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Complimenten voor Carina !
Door de medewerker werd goed advies gegeven en was zeer klantvriendeijk.
Goede service en nette afwerking.
top
Snelle service en persoonlijke benadering.
Vriendelijk en deskundig personeel
Eerlijk advies gekregen, levering en in elkaar zetten verliep ook goed. Ben zeer tevreden over de aankoop en hoe alles is verlopen, nu genieten..
zeer tevreden werd keurig netjes voor ons in elkaar gezet
Heel vriendelijk en kundig personeel in de winkel.
Altijd netjes op de hoogte gehouden van het hele proces van kopen tot leveren. Top!
In deze winkel wordt je nog behandeld als een klant is koning. En dan in de positieve zin.
Behang uitzoeken is een crime maar door ons op een goede manier door de boeken te leiden waren we er toch snel uit.
Alles rustig kunnen bekijken en bespreken.
Alles liep goed, vanaf het eerste oriënterende gesprek, het latere keuzemoment, de voorlichting over de materialen. Hetzelfde geldt voor de informatievoorziening via e-mail, de afspraken, wie wanneer op het werkadres zou zijn voor opmeten en levering/bevestiging. Kortom: een goede ervaring.
We waren op zoek naar een bank. En die we hebben gevonden is precies wat we wilden. Goed geholpen
We zijn in 1978 klant geworden bij Jaapje Tapijt in Kruiningen en we komen er nog steeds. Wij zijn meer dan tevreden al die jaren.
In de winkel zijn we goed geholpen bij het maken van onze keus. Enkele weken later werden de stoelen geleverd en ook daar was de service uitstekend! De stoelen werden netjes uitgepakt, in elkaar gezet en voorzien van viltjes onder de poten. Alle afval ging weer netjes mee terug. Wij zijn zeer tevreden over TMC!
Vanaf het kiezen tot en met het plaatsen alles prima verlopen.
We hadden een rol behang met een fout erin. Helaas was dezelfde batch niet meer leverbaar. We hebben 2 nieuwe rollen ontvangen inclusief behanglijm. De service is prima en de levering vh behang was vlot.
Vriendelijk personeel zouden alleen meer informatie met elkaar moeten delen