Goed bedrijf zeker Kruiningen

De bezorgers die het ook in elkaar zetten Waren weer ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam Top bedrijf

Vriendelijk personeel

Netjes en kundig geholpen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Het doel is om iedereen tevreden de deur uit te laten gaan

Klantgericht , vriendelijk en servicegericht

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service en klantvriendelijk

Prima winkel

Goede service, vriendelijke mensen, kwamen op de afgesproken tijd.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Lange levertijden.

Prima geholpen,mooi resultaat

We zijn erg tevreden.Stoelen zijn weer als nieuw

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Aandacht

Louise is een zeer deskundige ne geduldige interieuradviseur

Ik heb mijn moeder van 90 die ging verhuizen naar een appartement begeleid bij die verhuizing en de keuzes rondom de inrichting van het nieuwe appartement. Louise van TMC werd door mij ingeschakeld als interieur-adviseur. Zij bleek vanaf start prima in staat om adviezen en eventuele alternatieven aan te geven als ook om mijn moeder van 90 mee te nemen in die keuzes maar ook ruimte te laten voor twijfel. Tevens vond Louise het geen probleem als mijn moeder opeens te moe werd en we een nieuwe afspraak moesten inplannen om verder te gaan. Het eindresultaat is er nog niet geheel (project loopt nog) maar ik heb er alle vertrouwen in dat het resultaat, mede dankzij Louise, prachtig zal zijn

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? relatief duur tov alternatieven maar daar staat wel kwaliteit van producten tegenover
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? totaal interieuradvies

Fijn bedrijf; we zijn goed geholpen bij het maken van keuzes. De technische medewerkers hebben goed en mooi werk geleverd en waren enorm aardig.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Zeer klantvriendelijk

uitstekende service en deskundigheid.

Eerst was ik bij de vroegere leverancier van mijn verticale lamellen. Er was een ketting- bevestiging afgebroken. Degene die mij hielp zei dat dit een verouderd systeem was en niet meer te bestellen was. Toen ik het afgebroken stukje aan één van jullie dames liet zien, zei ze onmiddelijk dat ze die zou bestellen en over 5 dagen zou hebben. En precies zoals ze mij gezegd had!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundigheid en hulpverlening

Dienstverlening zoals dienstverlening moet zijn.

Afspraken worden nagekomen. En over de kwaliteit van het werk zijn we zeer tevreden!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Zie boven

tevreden

een goed advies, fijn geholpen door Elly en goed geslaagd bezorging ook goed

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Vakkundig en zeer vriendelijk geholpen.

Na een afspraak gemaakt te hebben, heel vriendelijk te woord gestaan en goede tips gekregen. Offerte was duidelijk en na akkoord kwam een kundige man opmeten, die ruim de tijd nam. Installatie na 14 weken was top! We hebben nu al 2 maanden plezier van onze shutters.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid, kundigheid en klantgericht.

Vriendelijk en behulpzaam in hun advisering

TMC dacht goed mee met onze wensen. De mensen die de maatwerk kasten plaatsten waren beleefd, enthousiast en bereid een stapje extra te doen. Het opmeten werd wel erg uitgebreid gedaan en het ging toch een klein beetje fout.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Onduidelijk was wie nu precies waar verantwoordelijk voor was. De verkoopgesprekken liepen via Nelleke, maar alle uitvoering ging via anderen.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Uitgebreid en bereikbaar

Uiterst tevreden en blij met mijn aankoop

Alles zoals gewenst verlopen

Uitstekende service

Had een bank gekocht echter er ging veel mis. Mocht de bank terug geven of terugbetaling. Gekozen voor een andere bank. Tot nu toe ben ik zeer te spreken over de service en het meedenken van Aart-Jan.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service en geduld

Uitstekend!

Het personeel denkt met je mee, wéten waarover ze spreken, zijn erg betrokken, komen ook met eigen oplossingen en maken tijd . Daar ís de klant inderdaad koning. Waár vind je dat nog.?

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? ?
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Echt alles: je voelt je welkom in hun zaak. Ze denken met u mee, en geven u vertrouwen.En dit zowel ervaren in TMC in Goes als ook TMC in Kruiningen

Fijne mensen

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes

Super !!

Echt top service !!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede kwaliteit

Geweldig, meedenkers, vakmensen

Leuk meegedacht, ook thuis met inmeten en ophangen tot in de perfectie. In alle rust en heel secuur. Kortom klasse!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Persoonlijk contact

Vriendelijk & professioneel advies

Fijne service bij alle contactmomenten van keuze tot levering. Het meedenken met alle opties was zeer plezierig. Heel tevreden hoe alles uitgepakt heeft.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Keuzemoment voor planning
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid & Service

In één woord ZEER GOED

Vriendelijke mensen, van begin tot eind, van verkoper tot de vloerenlegger. "Echt" contact, in tegenstelling tot veel firma's en organisaties in deze tijd, waar in plaats van persoonlijk contact, de computer communiceert Na een recente verhuizing praat ik uit ervaring. Een verademing, deze firma.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? goed persoonlijk en vriendelijk contact.

Goede presentatie in de winkel.

In de winkel werd ik goed ontvangen. Ik heb op het gemak zelf even overal rondgekeken. Nadat ik mijn keus had gemaakt is alles correct afgehandeld.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service en nazorg

Professioneel, kundig en toch laagdrempelig.

Zowel winkelcontact, inmeten als installeren zonder problemen verlopen, zeer aardige en kundige medewerkers bij alle contactmomenten.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Fijn geholpen in de winkel, ze hielden goed contact over de levering van de bank. De mannen die de bank kwamen bezorgen waren vriendelijk en behulpzaam. De bank is mooi.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Goede afhandeling na schade product

Ons dressoir kwam beschadigd aan door een ongeluk van de bezorger. Na onze melding is dit zorgvuldig behandeld en is er een monteur langs geweest om de schade naar tevredenheid te verhelpen.

Uitstekend.

Heel goed geholpen in winkel bij uitzoeken van de juiste stoel. En bij aflevering netjes op zijn plaats gezet en goede uitleg gegeven.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed opgeleid en vriendelijk personeel. Goede producten.

Marconistraat 13

4461HH Goes