Goede service en zeer klantvriendelijk.
Vriendelijke en deskundige bediening in de winkel, echter wij vonden 3 maanden levertijd voor een eetkamertafel aan de lange kant.
We zijn tevreden
De jonge, op het oog wat onervaren, verkoopster heeft ons, ondanks haar ogenschijnlijke onervarenheid en onzekerheid heel goed en oprecht geholpen. We kregen echt het gevoel dat ze met ons meedacht.
super vakmanschap en sercice
mijn E-mailadres is veranderd. Nieuw: [email protected]
mijn parketvloer is geschuurd en opnieuw gelakt. Men heeft zijn uiterste best gedaan om de datum voor mij zo gunstig mogelijk te maken en het resultaat was prima!De vloer is als nieuw!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende personen. Fijn om te lezen dat de vloer weer zo goed als nieuw is en u hiervan weer kunt gaan genieten. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Fijne winkel!
Wat beloofd is gebeurd!!! de oplevering volgens planning!!
groot assortiment. Goed geholpen en ook met rust gelaten als we daar om vroegen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper! Goed om te lezen dat u tevreden bent over het assortiment en het advies in de winkel. Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Er was nog iets niet in orde moet nu nog gemaakt worden.Service was verder goed.
Prima winkelpersoneel. Prima aflevering.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper/verkoopster! Goed om te lezen dat u tevreden bent over het personeel en de aflevering. Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
vriendelijk personeel en goede service
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper! Goed om te lezen dat u tevreden bent over het personeel en de service. Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
We zijn uitermate tevreden over het eindresultaat. De vloerbedekking is prachtig en is mooi gelegd. Een compliment voor Frank die de vloerbedekking heeft gelegd. Het advies van Elly heeft goed uitgepakt. Als tip zou ik mee willen geven om klanten meer inzicht te geven in de prijsopbouw. Gaandeweg het gehele traject hebben we hierover wel eenmalig telefonisch contact gehad over het eindbedrag, maar hebben we nooit een offerte of iets dergelijks op papier gekregen, wat achteraf leidt tot een aantal vragen over kosten die worden doorberekend. Dit had naar mijn mening voorkomen kunnen worden.
Geachte klant, allereerst hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoopster en stoffeerder. Goed en fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het advies, het stofferen en het uiteindelijke resultaat. Zo wordt wonen leuker! Wat betreft uw opmerking: goed dat u dit aangeeft! We gaan dit meenemen en onduidelijkheden proberen te voorkomen in de toekomst. Rest ons nog veel woonplezier te wensen van uw aankopen en natuurlijk graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Prima service, beleefde, deskundige vakman die de maat kwam nemen en ook de rolgordijnen kwam ophangen. Alles heel keurig, rustige betrouwbare indruk van mijnheer. Kortom: PRIMA !
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de verkoopster en de monteur. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de montage van de rolgordijnen. Ook op die manier willen wij wonen leuker maken! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Toen bleek dat de gekozen meubeltjes niet op tijd geleverd konden worden, zijn ons voor tijdelijk gebruik leenmeubeltjes geleverd. Dat vonden we een zeer aansprekende service.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, al is nog niet alles geleverd. Goed om te horen dat u te spreken bent over onze service, zo maken we wonen leuker! We gaan er voor zorgen dat uw meubels zo spoedig mogelijk geleverd worden. Veel woonplezier alvast en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels