Goede service, betrouwbaar.
Top service. Vooral de inzet van Gerard en Jaqueline! Dank hiervoor. Zou mooi zijn als jullie gebruik maken van I-pad. Zou de kwaliteit van het werk op locatie ten goede komen!!
OOndanks niet kunnen pinnen bij aflevering Toch tafel mogen houden. Dit was erg fijn . Overboeking later in de middag kunnen doen. Erg bedankt hiervoor!
Personeel heeft altijd tijd, staat je netjes te woord, afspraken worden nagekomen, prettige ervaringen in het verleden.
Tot op heden zijn wij erg tevreden over TMC.
vriendelijk personeel
Ik zou graag een betere produktinformatie hebben gehad. Ik heb voor tretfordtapijt gekozen en lees in het boekje voor onderhoud dat het in de ruimte waar het ligt 20 graden moet zijn wil het goed funcioneren. Ik had gemeld dat het voor een caravan/chalet is, daar is het niet constant 20 gr. denk maar aan de winter. Ik hoop dat het tapijt goed zal blijven. Ook de marmoleum die op plaatjes ligt, wat volgens de legger hetzelfde is als laminaat, hoop ik dat goed zal blijven. Ik had aangegeven dat mijn vloer bol is en laminaat kon dus niet.....
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie en feedback. We sturen dit door naar de betreffende verkoopster en gaan er zeker achteraan dat dit in het vervolg niet meer voorkomt. Mocht u nog aanvullende vragen hebben over deze situatie, neem dan zeker contact op met de verkoopster. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goede uitleg,assortiment groot, vriendelijk en vlottte levering . En de pvc vloer is heel netjes gelegd. Pluim voor de vakmannen! En voor die prijs nergens anders te koop
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen dit zeker door naar de verkoper en onze stoffeerders. Goed om te horen dat u zo tevreden bent, zo maken we wonen leuker! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens! met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Slechte terugkoppeling over leveringen moet steeds zelf bellen over stand van zake
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven dit zeker door aan de betreffende verkopers/verkoopsters. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u steeds zelf moet bellen, we gaan hier intern werk van maken. We hopen dat u nu wel kunt gaan genieten van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Hebben een kast op maat laten maken bij TMC in Kruiningen, kast wordt getekend met tekenprogramma op PC zonder afmetingen erbij (!) wordt wel keurig thuis opgemeten door deskundige mensen. Je krijgt een tekening zonder maten. Besteld 10 maart en werd 24 mei geplaatst, dit vonden we echt veel te lang duren. Deze kast werd in Polen gemaakt en was behoorlijk prijzig, wel keurig werk geleverd, netjes geplaatst en nu erg tevreden.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie en feedback, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Wat betreft de levertijd: het is inderdaad lang, maar zeker bij maatwerk producten loopt de levertijd snel op. We proberen onze producten echter ten alle tijde zo spoedig mogelijk binnen te krijgen. Wel goed om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat, daar gaat het tenslotte om. Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Een Caresse boxspring begin januari besteld. 18 weken later pas afgeleverd. Begrijpt iedereen dat dit onacceptabel is. Het is de manier van verkopen en benaderen mensenkennis en uitermate prettige omgang met de heer Peter Tanis wat ons heeft doen besluiten de koop toch door te laten gaan. Anders had ik deze zeker geannuleerd. Dus puur door de fijne leuke en juiste manier van omgaan met ons van Peter ...zijn wij zeer tevreden. Levertijd ronduit belachelijk.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de hulp in de winkel, ook nu de levering zo lang geduurd heeft. We proberen uiteraard de bestellingen zo spoedig mogelijk binnen te krijgen, maar soms loopt dit helaas behoorlijk uit. Nu het bij u thuis is, hopen we dat u ervan kunt gaan genieten, daar gaat het uiteindelijk om! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Prima zo !