Uitzoeken en bestellen goede service. Laminaat is geweldig mooi en goed gelegd. Novilon zit een beschadiging/knik in precies in het zicht. Degene die de vloer egaal gemaakt heeft (Frank) roerde het cement of wat het dan ook is, in de keuken zodat mijn keukenblok en behang onder gespetterd is. Had beter buiten kunnen gebeuren, was goed weer. Ook heeft hij die zware zak cement met een rotgang op mijn vuilnisbak gegooid zodat het deksel nu gescheurd is en ik weer een nieuwe moet kopen. Als ik iets nieuws koop is het niet de bedoeling dat er iets anders kapot gaat. Zo'n zware zak cement kun je ook op de grond zetten. Voor de beschadiging in het Novilon en mijn vuilnisbak die 35 euro kost zou ik graag een oplossing van u horen!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we hebben deze doorgestuurd naar de betreffende verkopers. Goed om te horen dat u tevreden bent over het advies en het (leggen van) laminaat. Wat betreft het Novilon: dit is doorgestuurd naar uw verkoper en hij zal hierover contact opnemen. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Wij hebben zes eetkamerstoelen bij jullie gekocht eind februari. De levertijd zou zes weken zijn. Ze zijn half juni geleverd. Dat was wel wat laat.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze ook door naar de betreffende verkoper/verkoopster. Wat betreft de levertijd: dat is inderdaad heel lang en zeker niet de standaard. We proberen onze producten altijd zo snel mogelijk binnen te krijgen, ook voor u als klant is dat het beste. Ze zijn nu ieder geval binnen en we hopen dat u er veel plezier van zult beleven! Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Goede service en aandacht voor de klant
Zeer goed geholpen en producten netjes afgeleverd zelfs met extra's
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over het advies en de aflevering! We zullen uw reactie zeker doorsturen naar de betreffende verkoper/verkoopster. Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
wij zijn heel te vreden over ons swiss flex matras en bedbodem zijn goed geadviseerd. nog even een opmerking over een service op eerder geleverde spullen na wat problemen die er waren. verdienen ze toch een dikke pluim zoals het opgelost is
Heb een dure voorraad kast besteld kreeg deze niet compleet de scharnieren ontbreken en zijn nog steeds niet geleverd. Hoe wel ik steeds persoonlijk en telefonisch blijft informeren en al alles heb betaald.
Update: zoals eerder aangegeven, zijn de nieuwe scharnieren onderweg vanuit België, maar duurt het helaas 10 dagen voordat deze geleverd worden. Wanneer ze binnen zijn, worden ze afgegeven bij u thuis door een in de buurt wonende collega. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels --- Geachte klant, bedankt voor uw reactie en goed dat u een bericht stuurt. We hebben uw beoordeling direct doorgestuurd naar de betreffende verkoper en zorgen ervoor dat hij zo spoedig mogelijk contact met u opneemt. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Met name Suus van de afdeling behang/schilderen is een lopende encyclopedie. Wij gaven de wensen op en zij had in een mum van tijd het perfecte behang in de juiste prijsklasse erbij gezocht.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoopsters. Fijn dat u zo tevreden bent over het advies in de winkel, zo maken we wonen leuker. Veel plezier nogmaals van uw aankopen en graag tot ziens!
Vakkundig advies en nakomen van afspraken. Ben zeer tevreden over alles.
2 jaar geleden hadden wij 1 nieuwe zetel gekocht. Omdat we daar enorm tevreden over waren wilden we graag nu een compleet bankstel van het zelfde model.Meneer Witte bracht ons een bezoekje ,nam een kussentje mee van onze zetel,en ging proberen er iets bij te zoeken.Toen wij daarna de zaak bezochten lagen de stalen gereed ,en we hoefden echt niet verder te zoeken. Hij had zelfs op onze plavuizen gelet waar het bij moest passen.De koop was toen snel besloten ,en nu het binnen is zijn we weer zeer tevreden.Ook de prijs mocht meevallen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Goed om te horen en te lezen dat u zo tevreden bent over het advies, zo maken we wonen leuker. We wensen u nogmaals veel zitplezier van uw nieuwe bank en natuurlijk graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Wordt altijd keurig geholpen met leuke ideeen en service!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoper. Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
geweldige services en klantvriendelijke behandelingen!! Volgende kee het lettertype graag wat groter aanleverenn in de vragenlijst!!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw beoordeling, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoopster. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent met de service en het advies in de winkel. We zullen uw opmerking over de lettergrootte doorgeven aan Klantenvertellen! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Prettige omgang met de bezorgers,winkelpersoneel. Dachten mee over 2 bankstellen die door een smalle deuropening moesten. Uiteindelijk is het gelukt, en er zijn geen beschadigingen.
In februari dit jaar heb ik een artikel besteld bij een van de medewerkers van het filiaal in Goes (Budget Home Store, als onderdeel van TMC). Dit artikel zou binnen enkele weken worden geleverd, en daar zouden wij over worden gebeld. Na 8 weken heb ik zelf maar gebeld, waarbij ik te horen kreeg dat er niets te vinden was over een bestelling op mijn naam. Het zou uitgezocht worden en ik zou worden teruggebeld; dit is echter niet gebeurd. Ik heb toen, na enkele dagen, opnieuw zelf gebeld. Er werd mij toen geadviseerd het artikel in de webshop te bestellen. Ik het artikel in de webshop besteld, waarbij de verwachte levertijd ongeveer 2 weken zou bedragen en ik zou worden gebeld als ik het artikel in de winkel zou kunnen komen halen. Een week na de verwachte levertijd heb ik, opnieuw zelf, gebeld. Het artikel was niet geleverd en niemand kon mij zeggen wanneer het wel geleverd zou worden. Opnieuw werd me de belofte gedaan dat ik, na onderzoek, diezelfde middag nog teruggebeld zou worden. Na twee dagen wachten heb ik, lichtelijk geirriteerd, opnieuw zelf maar weer teruggebeld. Na een pittig gesprek kwam het artikel ineens toch boven water en kon ik het dezelfde dag nog komen afhalen. Toen ik het artikel kwam afhalen was de medewerker aan de balie aan de telefoon, voor wat duidelijk een privegesprek was, en gebaarde me een moment geduld te hebben. Na bijna twee minuten wachten legde de medewerker eindelijk de hoorn tijdelijk neer om mij even snel (met de verkeerde gegevens) mijn artikel te overhandigen. Vervolgens pakte hij de hoorn weer op, veronschuldigde zich bij zijn gesprekspartner en keurde me geen blik waardig. Kort en krachtig: een belabberde service.
Beste meneer Kloet, bedankt voor uw reactie. Ik ga hier heel kort over zijn: we gaan dit tot de bodem uitzoeken want dit is uiteraard NIET de bedoeling en ook niet zoals het normaal gaat bij TMC. Ook wat betreft uw laatste opmerking, bij het afhalen, gaan we actie ondernemen! U hoort nog van ons. Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Woonwinkels
We werden bij het verlaten van de winkel nog even aangesproken door Annemarie en zij kon ons nog meer mogelijkheden laten zien van vloerkleden, kleuren en maten. Wat erg fijn was was dat zij bij ons thuis kwam kijken voor de maten en de juiste kleurcombinatie. Een prima advies, want het is een erg mooi kleed geworden met precies de juiste afmetingen.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkoopster. Goed en fijn om te horen dat u blij bent met uw nieuwe kleed en dat het goed past in de inrichting. We wensen u nogmaals veel woonplezier ervan en natuurlijk graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Beetje jammer dat er bij 5m2 over is in dichte verpakking en die je gewoon moet betalen ipv deze te retouren! Zou betere service zijn. Daarnaast zijn de vakmannen die het leggen erg vrij om als de klant niet thuis is gewoon bier uit de koelkast te pakken en op te drinken. Koffie en thee mochten ze pakken maar alcohol had ik niet gezegd, beetje jammer!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we geven dit zeker door aan de betreffende personen. Ook wat betreft het pakken van drinken: hier zullen we actie op ondernemen want dit is zeker niet de bedoeling. Goed dat u het doorgeeft. We wensen u nogmaals veel woonplezier toe van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Ik heb de service bij tmc als waardeloos ervaren. Fouten maken, geen sorry zeggen, zelf overal achteraan moeten bellen, belafspraken niet nakomen. Erg vervelend. Als de service beter geweest was kwamen we zeker terug om de rest van onze meubels ook bij TMC te kopen. Nu word het toch echt de concurrent met dezelfde merken
Geachte klant, allereerst hartelijk dank voor uw reactie. Goed dat u laat weten dat de service niet was zoals het normaal is en zoals u het van ons kan verwachten. We gaan dit zeker uitzoeken bij de betreffende collega's. Kunt u misschien aangeven wanneer het fout ging? Bij de bestelling of op het moment van leveren? Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Bij binnenkomst gelijk een verkoopster op je nek,wil eerst eens rustig rond kijken. Daarna met heelveel moeite een verkoper zoeken en vinden,er was eerst niemand te vinden in de winkel. In de aflever week zelf moeten informeren of er en wanneer er geleverd gaat worden.een mailtje kost niets.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, goed dat u dit terugkoppelt naar ons. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u moet zoeken naar een verkoper/verkoopster. We gaan dit zeker intern bespreken. We wensen u nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Prima geholpen door Johan in de showroom. Aflevering ook goed verlopen. Top!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over het advies en de aflevering. We sturen dit zeker ook door naar de betreffende verkoper! Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen en graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels