In de winkel wordt je vlot geholpen,nemen alle tijd voor je,stalen met pvc en vinyl mogen gewoon mee naar huis.Later nog veranderen is daar ook geen probleem. Ons huis ziet er weer piekfijn uit met de pvc-vloer , vinyl ,vloerbedekking van TMC. Mensen allemaal bedankt !!
Prettige ontvangst en vriendelijk personeel. Ook de bezorging van het bankstel verliep in een zeer gemoedelijke sfeer.
Enkele meubelen (Kruiningen), vloerbedekking en gordijnen (Kruiningen), rolluik en onderschuifbedden (Goes) Alles is keurig gelegd en opgehangen, afspraken verliepen (bijna) allemaal goed. Zopas kwam Johan Witte even langs om te kijken hoe het geworden is, stel ik erg op prijs!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie, we sturen deze zeker door naar de betreffende verkopers! Fijn om te lezen dat alles goed gegaan is en we hopen dat u nu lekker kunt gaan genieten van uw aankopen. Graag tot ziens in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
al jaren een prettig contact
Ben tevreden
Leuk ontvangen in de winkel en kundig advies gekregen
Altijd goed geholpen door de verkoopadviseurs. Leuke meubelen voor mooie prijs en met prima kwaliteit
Prima service, klantvriendelijk
prima geholpen, en echt meedenken, prima mensen die de vloer kwamen leggen, vriendelijk en netjes
Ruime keus in Binnenzonweringmogelijkheden. Montage prima en nauwkeurig.
Prettige sfeer, veel keus!
Het duurde heel erg Lang voor onze gordijnen klaar waren, besteld begin Juli... maar zij zijn prachtig!
nieuwe kast gekocht in juli dit jaar en de bestaande kast van amper 2 jaar oud werd weer in ons nieuwe huis opgebouwd. Super! Daarnaast zijn het allemaal goeie vakmensen en goeie adviseurs.
Prima adres waarmee men prettig zaken kan doen
Goede geholpen in de winkel. Maar vooral zeer tevreden over de service bij het leggen van de vloer!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel en ook bij het leggen van de vloer. We hopen dat u hier veel woonplezier van mag beleven! We zijn wel een beetje nieuwsgierig naar het cijfer voor Personeel (een 5). Zou u kunnen/willen aangeven waar we hier kunnen verbeteren? Bij uw volgende aankoop gaan we namelijk graag voor de 10. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Het is een mooie bank en zit Lekker!
Geachte klant, hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de bank die u gekocht heeft! We hopen natuurlijk dat u hier veel zitplezier van mag beleven. Toch zijn we een beetje nieuwsgierig naar uw beoordeling: voor service, assortiment, vakmanschap en betrouwbaarheid geeft u een 6. Kunt u aangeven waar we nog zouden kunnen verbeteren? We horen dit uiteraard graag zodat we u nog meer tevreden kunnen maken bij een volgende aankoop. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
Het personeel in beide winkels staan de klant met raad en daad bij met de juiste keuze te maken zodat beide partijen tevreden zijn met het resultaat
fijne en correcte winkel
Ik heb vorige keer de mail wel gezien om een beoordeling te schrijven maar de aanspreektitel in de mail bevalt me niet. Alleen een achternaam zonder heer /mevrouw....niet netjes.
Geachte klant, bedankt voor uw reactie. Dat is inderdaad niet zo netjes, ik heb het direct aangepast bij ons zodat dit in het vervolg niet meer voorkomt! Verder hopen we natuurlijk dat u wel kunt genieten van het karpet. Graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Woonwinkels
deskundig en vriendelijk personeel. uitgebreid assortiment.
Al sinds jaren klant. Service en vakmanschap nog steeds prima. Trends worden gevolgd.