altijd goed geholpen vertrouwd adres dus.
Bij aankoop goede voorlichting en het leggen van de vloerbedekking is netjes gedaan. Alles netjes opgeruimd en meegenomen
bij alle producten die we nodig hadden in ons nieuwe appartement hebben we geen enkel probleem gehad, alleen was de Duitse leverancier van de linnenkast een achterwand vergeten, waar we enkele weken op hebben moeten wachten. Onze aankoop van 2 stoeltjes in Kruiningen verliep ook zonder problemen. Onze complimenten voor de heer Tanis, van alle markten thuis, voor de prettige samenwerking. We moeten hem nog uitnodigen, dat komt binnenkort .
prima geregeld ondanks niet verwacht probleem met onze betonvloer ! SUPER
Prima geholpen en vriendelijk
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in winkel als de bezorgers.
Er zijn twee banken geleverd, maar wij zijn er niet blij mee. De zittingen vertonen vanaf de eerste dag ernstige plooivorming.
De verkoper heeft inmiddels contact opgenomen
Super winkel! Voor ieder wat wils...mooie collectie, goede service en ben super tevreden met de bragabank, was liefde op eerste gezicht en zal zeker voor volgende aankoop bij deze winkel binnenlopen!!๐๐ป๐
In maart een bed gekocht bij de beddenspecialist in Goes. Wat een aandacht voor ons als klant, geweldig! Bij ons eerste bezoek gaf verkoper Johan Butijn al meteen aan dat hij die dag geen bed aan ons wilde verkopen. Voor ons een geheel nieuwe benadering. Eerst moest ons slaappatroon inzichtelijk gemaakt worden. Dus vijf dagen met een kasje om slapen en een vervolgafspraak gepland. Na uitleg over ons slaappatroon werd het bijpassende bed gezocht en niet te vergeten een passend kussen. Johan heeft in het totaal ruim 6 uur van zijn tijd aan ons besteedt, waar maak je dat nog mee. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Ook de levering en montage van onze nieuwe bed is probleemloos verlopen. Ben na jaren verlost van mijn rugklachten. We kunnen het iedereen aanraden. Een dikke 10!
Heb met het uitzoeken en het contact als heel prettig ervaren, alleen bij het afleveren is het wat mis gegaan en het plakken van het vilt onder de bank is slordig gedaan.
De ervaring is goed,nieuwsbrief niet nodig,als wij wat nodig hebben komen wij naar de winkel. U van dienst te zijn geweest. GR.Ina Klap. .
Keurig geholpen in de winkel op moment van aankoop. Toen er zich een probleem leek voor te doen, werd er goed meegedacht en gewerkt door het personeel!
Elly is in staat vanuit de klant te zoeken naar wat daar het beste advies is. Haar eigen smaak speelt dan geen rol. Ze heeft een sterk kleur en combinatie gevoel. top.
Heel vriendelijk geholpen thuis bezorgers ook heel aardig
Fantastische winkel.. moet nog veel geld gaan sparen ๐๐ป๐ en zijn super blij met de mooie en heerlijke bragabank!! Liefde op eerste gezicht!! Thanks!
Prima resultaat en vakkundige medewerkers.
Wij wilden graag een interieuradvies bij TMC en hadden dat aangevraagd. Echter we werden op 'de verkeerde locatie' uitgenodigd. We hebben daar wel advies gehad met betrekking tot de indeling van de ruimte, maar kwamen niet echt verder. Toen zijn we bij TMC Kruiningen geweest om meubels en vloerbedekking uit te zoeken. Daarna nog een keer terug geweest om deze bestelling te bevestigen. De verkoper (Johan Witte jr.) die ons toen hielp had eigenlijk door dat onze onderliggende vraag (een goed interieuradvies) nog niet was beantwoord de vorige keren en vroeg of we dit alsnog wilden. Na even twijfelen hebben we dit gedaan en we zijn er erg blij mee dat we die keuze hebben gemaakt. Het interieuradvies aan de hand van de 3D-tekeningen is heel fijn. Het maakt in een keer duidelijk hoe groot de ruimte is en wat de mogelijkheden hier in zijn. Het maakt alles een stuk makkelijker om uit te zoeken. Ook heel fijn is daarnaast dat de kosten van het interieuradvies vervallen zodra je iets bij TMC koopt. Er wordt een totaalplaatje gemaakt, maar je bent zelf vrij om keuzes te maken wat je wel en niet bij TMC koopt. Kortom: een aanrader!
prettig
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.