Is oké
Keuze genoeg daar ligt t niet aan Wat betreft de service is matig dit ivm online bestelling.Duurt langer dan bij andere zaken en je moet er zelf om!Daarnaast is dit een magazijn die beperkt open is.Ons zijn ze wel tegemoetgekomen om het naar de winkel te verplaatsen zodat t daar opgehaald kon worden.In deze tijd vind ik wel dat t via post geleverd moet worden.
Beste klant, bedankt voor je reactie. Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over het verloop. We hebben het even nagekeken en het tafeltje is 22-5 besteld en 1-6 afgehaald als het goed is. Bij deze leverancier is dat het snelste wat we kunnen krijgen, tenzij het tafeltje op voorraad is in ons eigen magazijn. Wat betreft het bezorgen: het is mogelijk om bij de bestelling aan te geven of het afgehaald of bezorgd moet worden. We gaan dit in de toekomst nog extra checken d.m.v. de bevestigingsmail. Bedankt voor de tip! We hopen dat je alsnog kunt genieten van je aankoop! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Ik vind Frans Jan echt een topper! #svnieuwdorp
Elna heeft ons super geholpen. Niet van alle producten in het assortiment zijn voorbeelden in de winkel aanwezig. Personeel is erg behulpzaam (alg.) en monteurs specifiek. Net werk geleverd.
De cijfers waren allemaal 10'en geweest als ik niet zelf had moeten na-bellen of mijn leenbank zou komen en bleek dat dit niet ingepland was.
heel fijn advies en persoonlijke hulp en aandacht. Het kon ook eerder geleverd dan gedacht; superfijn! Het afwerken is nog wel een puntje; de vloerenlegger heeft de naden aan de kant nog niet afgekit en belooft het al anderhalve week te komen doen maar heeft het te druk. Ik snap het wel en heb geduld.
prima geregeld. pvc-vloer geplaatst door vakmensen
TMC is een goed gesorteerd bedrijf met vriendelijk en betrokken personeel. Sinds 1978 komen wij daar met enige regelmaat en bevalt prima.
Zie cijfers hierboven
Fijne omgang met verkoper bij TMC. Door omstandigheden ging afspraak met monteur niet door. Netjes opgelost door op korte termijn een nieuwe afspraak gemaakt te hebben.
Goed advies en perfecte service zowel voor raambekleding als trapbekleding en laminaat en pvc
na bellen voor een kleine reparatie aan vouwgordijn[ 15 minuten] duurde het 2 maanden voor het gerepareerd werd. daarbij had ik 3 soorten onderhoudsproducten besteld, waarvan 1 van de 3 producten niet meekwam- wel devolgende dag afgeleverd werd, fijn ! - maar de inhoud 150 ml ipv 250 ml was.
Prima zaak
Goed advies van de styliste
Prima advies s persoonlijk contant. Je wordt op de hoogte gehouden . Vaste contant persoon is goed geen verschillende mensen om je vragen te beantwoorden. Geen onnodig uitleg geven. Kortom. Een echte aanrader
Goede voorlichting. Zeer tevreden
wij hebben Multishade;s gekocht en deze zijn geleverd en opgehangen, het gordijn in de keuken maakte lawaai bij het ophalen en laten zakken. volgens de monteur was de stang krom en daardoor maakte hij lawaai. Er werd een nieuwe stang besteld en geleverd. deze was nog krommer zodat de monteur de oude stang maar weer heeft geplaatst. Wat is er nu als oplossing? Want wij zijn niet tevreden.
Goedemiddag, bedankt voor uw reactie, we gaan deze direct doorsturen naar de betreffende verkoopster. De collega's in Bergen op Zoom zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Netjes geholpen
zeer tevreden , ook de monteur die onze luxaflex kwam plaatsen was bekwaam en beleefd.