Ben erg tevreden met de nieuw gelegde vloer
Zeer goed advies,prettige ontvangst,en goede afspraken ivm bezorging
Het installeren van de bed bodems en de matrassen kwam heel onverwacht. De mannen hebben geholpen met het naar beneden brengen van de oude matras en spiraal bodems. Omdat de nieuwe bodems langer waren dan het ledikant hebben ze een oplossing bedacht zodat alles toch weer mooi paste. Compliment voor deze mannen!!!!
Leuk winkelen , we werden niet gepusht . Zeer goed advies betreffende het artikel dat we wilden aanschaffen
Wij zijn ontzettend goed door Johan geholpen. Het was heel fijn dat hij ook bij ons thuis kwam kijken om nog beter te kunnen adviseren qua kleur en stof e.d. en zijn zorgvuldigheid, kleuren en vakkennis was bijzonder prettig en wij zijn heel blij met onze nieuwe meubels en vloerkleden. Dankjewel Johan !
het personeel is heel goed
Goede info nav telefonische vragen en een tijdige correcte levering en plaatsing van de meubelen
Prima geholpen bij keuze gordijnstof. Gordijnen hangen prachtig!
Goede service, aardig en vakkundig personeel
Gedane afspraken worden slecht vastgelegd. Bijv of de onderdelen worden in elkaar gezet of niet
Nieuwe spullen worden correct behandeld en afgeleverd maar de service erna is droevig gestelden word niet of nauwlijks teruggekoppeld!!!
Beste Kees, bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de aflevering. Natuurlijk is het niet de bedoeling, en ook niet onze gewoonte, dat de service daarna niet voldoende is. We sturen uw reactie door naar de betreffende verkoopster. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Ja wat probleempjes die goed opgelost zijn zeer tevreden
Het probleem is vlot en netjes opgelost. Meneer heeft ons keurig geholpen
Zeer tevreden over de hulp bij uitzoeken en het ophangen. Prachtige gordijnen!
Beste Jannie, bedankt voor de positieve reactie! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het advies in de winkel en het monteren bij jou thuis, daar doen we het voor! Nogmaals veel woonplezier van je aankopen en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Ik heb weinig tot geen advies gekregen. Voor mij was het belangrijk dat je niet van buiten naar binnen kon kijken. Ik vond dat zelf moeilijk te zien vanaf het staal dat er hing. Kennelijk was het heel belangrijk dat ik zelf aangaf dat deze vereiste sloeg op de avond. Nadat de gordijnen geplaatst waren zag ik dat ze eigenlijk volledig transparant waren. En kon je er in de avond prima naar binnen kijken. Hetgeen wat ik dus niet wilde. Na het aangeven hiervan kreeg ik als feedback dat ik zelf niet benoemd had dat het om de avond ging, wat voor mij vanzelf sprekend is omdat ik overdag niet thuis ben. En daar mocht ik het mee doen. Een goede verkoper behoort er achter te komen door de juiste vragen te stellen wat de klant z’n wensen zijn, jullie zijn de specialisten. Alleen zo krijg je een tevreden klant.
Beste Susanne, bedankt voor je reactie en feedback. Vervelend om te horen dat de gordijnen, nu ze hangen, niet doen wat je graag wil dat ze doen. We sturen deze beoordeling ook door naar de betreffende winkel/verkoopster zodat die op de hoogte is. Mocht de huidige oplossing echt niet voldoen, kom dan zeker terug naar de winkel zodat we een betere oplossing kunnen maken. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
prettig winkelen behulpzaam deskundig advies naar mij toe
Beste Piet, bedankt voor je reactie, we geven deze door aan de betreffende verkoper! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je nogmaals veel woonplezier toe van de aankopen en we begroeten je graag binnenkort weer in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Over de service ben ik altijd tevreden. Alleen heb ik problemen met mijn nieuwe rol-horren. Dit ligt aan het ontwerp van Luxaflex, niet aan TMC. De rolhorren 'lopen steeds uit de rails. Ik kijk het nog even aan.
Beste Els, bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! Vervelend dat de rolhorren niet helemaal functioneren. Als het vervelend wordt, laat het ons dan zeker weten zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, TMC Wonen