prettig verkoop kontakt. Leggen in 3 fases(ipv 2 toegezegd) leggen van de vloer door telkens weer andere teams was niet prettig.
Bovenstaande punten zijn allemaal goed! Alleen is het jammer dat de service steeds ook uitgevoerd moet worden. We worden er onderhand wel moe van dat het nu nog niet in orde is. Je moet er ook elke keer voor thuis blijven en dat gaat vervelen.
Vriendelijk en ervaren verkopers.
ik ben heel goed geadviseerd en kreeg ook genoeg ruimte te aarzelen en opnieuw te beslissen. Grote dank hiervoor.
Vriendelijk personeel Goede service Vlotte levering
Shutters zijn perfect ingemeten en gemonteerd. Twee kleine beschadigingen zijn snel en netjes gerepareerd. Verkoopster en monteur waren vriendelijk, gaven goede adviezen en kwamen afspraken keurig na.
Wij zijn al 42 jaar klant, dat zegt genoeg denk ik.
Waren keurig op tijd om m'n bank te bezorgen en monteerden ook gelijk de poten er onder. M'n oude bank werd ook gelijk meegenomen. Goede service.
Goede service en vriendelijk personeel
Ook deze keer zijn we vakkundig/plezierig geholpen
4 maanden moeten wachten eer alles geleverd werd. Men heeft amper iets op voorraad, de eerste en laatste keer dat wij zaken doen.
Beste Franky, bedankt voor je reactie. Vervelend om te lezen dat lang hebt moeten wachten tot alles binnen was. Sommige meubelen hebben we op voorraad, maar bij de meeste is dat niet mogelijk. Banken kunnen in heel veel verschillende opstellingen, kleuren, poten etc. geleverd worden zodat het bijna onmogelijk is om deze op voorraad te zetten. We hopen dat je nu wel kunt gaan genieten van je aankoop! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Klant vriendelijk,
Door interne omstandigheden bij uw bedrijf was de ploeg te laat die dag, maar het is allemaal keurig goedgekomen!
Prima geholpen, deskundig, vriendelijk en duidelijke afspraken over levering
Alles is prima verlopen goede service. Helaas was er na het leggen en plakken van de pvc vloer na 1 dag een brede naat zichtbaar waar op sommige plaatsen zelfs een visitekaartje tussen paste. In middels contact gehad en er komt iemand kijken. Dus tot zover is de service en reactie erg goed. Nu het vervolg nog.
Onze ervaring tot nu toe is goed. we hebben alleen een probleempje met de vloer, maar hierover hebben we afgesproken dat we na het stookseizoen hier op terug komen en kijken wat dan het resultaat is en dit dan eventueel laten aanpassen
Als je TMC nodig hebt, staat het TMC team voor je klaar. Eén woord: geweldig!
Het was een prettige ervaring om alles door jullie te verzorgen van advies tot bezorgen. Al er nog iets nodig is kom ik zeker terug.
Goed advies van verkoper, denkt mee met wensen zonder iets op te dringen. Planning ging goed, keurig gebeld en tijd afspraken bij levering kloppen. De bezorgers hebben keurig werk geleverd, gingen spaarzaam om met nieuwe materialen. Gingen voorzichtig te werk, zodat bv muren niet beschadigden. Vakmensen om zo snel een bed in elkaar te zetten!
Goed advies en vriendelijk ontvangen