We hebben een goede ervaring gehad met mw. Paauwe, goed advies gekregen en op een professionele begeleid naar een nieuw interieur.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het geleverde advies en de begeleiding. We geven dit uiteraard door aan de desbetreffende collega. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Stoel verkocht aan en afgeleverd bij persoon met lichamelijke en geestelijke beperking. Werkelijk fantastisch behandeld!!
Beste Will, Bedankt voor je feedback. Goed om te horen dat je zo tevreden bent! We geven het door aan de desbetreffende verkoopster en zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
goede service en vriendelijke medewerkers
Beste Mart, Bedankt voor je positieve reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Er was bij ons gemeten voor de trap en de meetgegevens zijn kwijt geraakt. Daarna weken later opnieuw gemeten. Degene die toen mat kwam pas na 6 uur savonds. Het was druk werd verteld. Een telefoontje naar ons dat het een stuk later zou worden zou op prijs zijn gesteld. De trap is wel heel netjes gelegd.
Beste Henk, Bedankt voor je reactie. Vervelend dat de communicatie niet netjes is verlopen. We nemen dit uiteraard mee. Fijn om te horen dat de trap inmiddels netjes bekleed is. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Deskundig advies , afspraken worden nagekomen , prima dezelfde adviseur en indien nodig wordt er volgens afspraak teruggebeld.
Beste Thea, Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent. We geven dit door aan de desbetreffende verkoopster. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Uitstraling winkel , saai, ouderwets, somber , slechte verlichting. Fantastisch geholpen. En een goede koop gedaan. Stoel zit heerlijk.
Beste Joke, Bedankt voor je feedback, we nemen je opmerking uiteraard mee. Fijn dat je zo goed geholpen bent en dat de aankoop naar tevredenheid is. We hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Goede service.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
We zijn erg content met de diensverlening en de geleverde bank van TMC. Toevalllig hadden we het er gisteren over dat we een onderhoudsset voor de bank wel hadden willen ontvangen vanwege een vlekje op de bank( door onszelf veroorzaakt) Advies hoe de bank te onderhouden en schoon te maken is dus gewenst.
Beste Jan, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. We geven je aanvraag door aan onze collega's in de winkel. Je mag uiteraard ook altijd zelf contact opnemen met één van onze collega's. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
prima geholpen en alles volgens de afspraken afgehandeld
Beste Piet, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
vriendelijke en goede inlichtingen bekwaambaar personeel heel ons huis gestoffeerd en raam bekleding zijn heel tevreden
Beste Iya, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega's en zien je graag terug in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Prima geholpen in de winkel. Ook bij het afleveren prima service. Inclusief de bevestiging van beschermvilt onder aan de stoelen. Goed gecommuniceerd over het tijdstip. Top.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! We zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Wij zijn goed geholpen bij het kopen van de vloer. Bij het uitzoeken van de verf werden we deskundig geholpen door Marjorie. Het personeel dat bijons de vloer heeft gelegd, was kundig en netjes.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega's en zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Zie de beoordelingspunten.
Beste klant, Bedankt voor de mooie beoordeling! Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Tijd en ruimte gekregen om mijn bankstel uit te zoeken. Daarbij goed advies gekregen. Bij de levering een probleem, omdat de bank niet door de deur kon. Dit is snel en vakkundig opgelost. En er staat een mooie bank nu in mijn huisje!
Beste Evelien, Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat het probleem inmiddels opgelost is. We wensen je veel woonplezier en zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Zeer te vreden overde aankoop,
Beste Jan, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Deskundig advies gekregen in de winkel. Concurerende offerte ontvangen. Duidelijke planning voor levering en op vakkundige wijze het aanbrengen van de vloerbedekking.
Beste Liesbeth en Cor, Bedankt voor jullie reactie. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. We wensen jullie veel woonplezier toe en graag tot ziens in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
namens mevrouw de ruiter is erg tevreden mevrouw de ruiter heeft geen P.C. en gebruikt geen internet. hoop uvoldoende te hebben geinformeert
Beste klant, Bedankt voor het doorgeven! Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Kennis en kunde, klantvriendelijk en betrouwbaar Ga zo door!
Beste Diana, Bedankt voor je reactie! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. We hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Geweldig bedrijf, goede adviezen, ruime keus. Service geweldig vakmanschap complimenten
Beste Bert, Bedankt voor je feedback! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. We geven het door aan de desbetreffende collega's en zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Wij zijn erg goed geadviseerd door Esther. Er was voldoende tijd en niets leek haar te veel. Het eindresultaat is helemaal top!!
Beste Margriet, Bedankt voor je reactie, fijn dat je zo tevreden bent! We geven dit uiteraard door aan Esther en zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Tmc ,altijd goed ,betrouwbaar ,en gezellig .
Beste Corry, Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent over TMC. We wensen je veel woonplezier toe en zien je graag terug in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Wonen