4 sterren: goede service, goed behandeld

Met zorg een matras uitgezocht, super adviseur, maar ja de theorie is soms anders dan de praktijk, dus we fine tunen nog even.

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel prettig meegedacht om tot de juiste oplossing te komen.

Behulpzaam en meedenkend

4 sterren: goede service, goed behandeld

gezellig/ruim de tijd voor de klant

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik beveel het aan vanwege het assortiment, maar vind dat jullie niet uitblinken in de markt qua service. Wellicht is mijn mening niet juist omdat het gebaseerd is op 1 koop (weliswaar 4 producten) en dit een specifiek geval was? De prijs die op de site stond bleek niet te kloppen en moest bij betalen om het product alsnog te krijgen. Volgens mij is dit wettelijk niet correct......Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor jullie site en welke producten/prijzen jullie daar presenteren. Daarnaast moest ik zelf achteraan bellen over de levertijd en word dit niet vanuit jullie zelf per mail/sms/telefoon gecommuniceerd. Bij levering zijn de bezorgers direct vertrokken zonder de producten te monteren. Deze dienst hadden jullie ter compensatie aangeboden. Uiteindelijk kwamen de bezorgers later terug om het restant in elkaar te zetten (omdat ik zelf al was begonnen). Jammer.. Dit alles bij elkaar geeft geen positief beeld van de service die jullie verlenen.

• Advies N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Stoel gekocht voor iemand met beperking. Zowel het advies als het bezorgen is voortreffelijk gedaan!

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Totaal oordeel N.v.t.

2 sterren: slechter dan verwacht

We zijn in de winkel zeer goed geholpen. Een bank gekocht, direct betaald. Er werd ons voorgeschoteld dat de bank na 6 tot 8 weken geleverd zou worden, maar dat ze haar best zou doen om het dus na 6 weken al te leveren. Dit tegen de koste van 50 euro boven op de kosten van de bank zelf! Erg duur voor een levering van een bank, je zou zeggen dat je bij een dergelijk bedrag de levering er gratis bij krijgt. Zes weken later bel ik om eens te peilen wat de status is van de bank, blijkt de bank al klaar te liggen. Helemaal top, echter wordt hij niet direct verstuurd...?! Omdat het niet op de route ligt? Ik betaal een aanzienlijk bedrag voor de bank, vervolgens ook nog eens een behoorlijk bedrag voor de levering en dan wordt mij verteld dat ondanks de bank al klaar ligt, deze pas na twee weken wordt bezorgd?! Wanneer ik hier mijn onvrede over uitspreek krijg ik het stugge antwoord dat het niet anders is, maar ze zal kijken of er eerder een gaatje beschikbaar komt om de bank te bezorgen (dit met een toon die al duidelijk weggeeft dat dit toch nooit gaat gebeuren). Een week later bel ik nog eens op of er toevallig ergens een gaatje is vrijgekomen, maar daarop krijg ik boos het antwoord dat ik vorige week al heb gebeld hierover en dat het nog steeds hetzelfde is. Ik moet het allemaal dus gewoon slikken en wachten tot de bank na 8 tot 9 weken is geleverd. Conclusie van het verhaal, ik vind het erg jammer dat de kosten van bezorgen zo hoog liggen en, omdat ik in Den Bosch woon, dit dan ook nog twee weken wordt uitgesteld. Ook de manier van telefonisch contact was ik niet echt van gediend. Hopelijk hebben jullie er iets aan en doen jullie er iets mee. Over de bank zelf ben ik tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een fijn bedrijf met geweldig personeel, ruime keuze en een ongekende service. Wij kopen er alles en al jaren, dit zal ook zo blijven. BEDANKT.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel tevreden over alles.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn moeder, mevr. Brouwer in Halsteren is zo enthousiast over een gezondheidskussen dat ik besloten had om zonder haar medeweten er nog eentje te bestellen als kerstcadeau. Ik heb per telefoon uitgezocht door wie ze bij TMC waren geholpen en kwam uit bij dhr. Butijn. Hij heeft mij nogmaals heel goed geïnformeerd en vond het een heel erg leuk en bijzonder idee. Na betaling heeft hij zelf het kussen als cadeau afgeleverd bij mijn moeder. Fantastisch. Hij kwam er toch langs op weg naar huis zei hij. Ik heb dit hele verhaal al heel vaak verteld en mijn moeder en zus ook. Alleen maar positiviteit dus en 2 hele blije mensen die dankzij de kussens veel beter slapen wat weer meer rust oplevert. Mijn complimenten.

• Assortiment N.v.t.
  • Personeel N.v.t.

nieuw e:mail adres . [email protected]

• Betrouwbaarheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn geholpen zoals we van TMC gewend zijn.

• Vakmanschap N.v.t.

goede!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig en vakkundig geholpen. Installatie met zorg uitgevoerd.

Goeie service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het uitzoeken van de gordijnen verliep heel vlot, maar het bevestigen van mijn keus en maken van de meetafapraak en het ophangen van de gordijnen duurde wat langer. Heel blij met het resultaat!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De bestelde bank moest worden afgeleverd bij een zwaar autistische mevrouw. Omdat het tijdstip niet exact bekend was is nadrukkelijk afgesproken dat er van tevoren gebeld zou worden zodat ik op tijd aanwezig kon zijn. Toen ik maar niets hoorde ben ik naar het afleveradres gereden en groot scherts mijn verbazing dat men al aanwezig was. De chaufeur, overigens een zeer aardige man die correct op de koper anticipeerde, vertelde mij dat er bij TMC niet van tevoren gebeld wordt en er in dit geval ook geen opdracht voor gegeven is. Jammer!! Ik neem het mensen niet kwalijk, maar omgaan met een autist is de hele dag door spitsroede om problemen te voorkomen, in dit geval een epileptische aanval, als het niet gaat zoals is afgesproken. TMC heeft deze signalen niet serieus genomen. Ans Wandel - gebeleider mevr.Kristalijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat de gordijnen van de verkeerde stof gemaakt waren zijn we nu tevreden hoe het opgelost is.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen. Vriendelijke medewerkers.

• Advies N.v.t.
  • Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na klacht alles prima opgelost. Vloerbedekking keurig gelegd. Ik ben heel tevreden

Marconistraat 13

4461HH Goes