Met zorg een matras uitgezocht, super adviseur, maar ja de theorie is soms anders dan de praktijk, dus we fine tunen nog even.
Beste Margreet, Bedankt voor je feedback. Fijn dat het advies in de winkel naar tevredenheid is verlopen. We geven dit uiteraard door aan de desbetreffende adviseur. We hopen dat je aankoop in de praktijk ook het gewenste resultaat krijgt. Bij vragen, neem gerust contact op met de adviseur! Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra
heel prettig meegedacht om tot de juiste oplossing te komen.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent! Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Graag tot ziens bij TMC! Met vriendelijke groet, Leandra
Behulpzaam en meedenkend
Beste Lien, Bedankt voor je feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega en zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra
gezellig/ruim de tijd voor de klant
Beste Simon, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent! We zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra
Ik beveel het aan vanwege het assortiment, maar vind dat jullie niet uitblinken in de markt qua service. Wellicht is mijn mening niet juist omdat het gebaseerd is op 1 koop (weliswaar 4 producten) en dit een specifiek geval was? De prijs die op de site stond bleek niet te kloppen en moest bij betalen om het product alsnog te krijgen. Volgens mij is dit wettelijk niet correct......Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor jullie site en welke producten/prijzen jullie daar presenteren. Daarnaast moest ik zelf achteraan bellen over de levertijd en word dit niet vanuit jullie zelf per mail/sms/telefoon gecommuniceerd. Bij levering zijn de bezorgers direct vertrokken zonder de producten te monteren. Deze dienst hadden jullie ter compensatie aangeboden. Uiteindelijk kwamen de bezorgers later terug om het restant in elkaar te zetten (omdat ik zelf al was begonnen). Jammer.. Dit alles bij elkaar geeft geen positief beeld van de service die jullie verlenen.
Beste Gerard, bedankt voor je reactie, goed dat je dit aan ons laat weten! Fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt wat het assortiment betreft. De andere punten zijn natuurlijk minder fraai. Het is inderdaad de bedoeling dat we onze klant op de hoogte houden van het orderverloop. Dit is zoals het hoort te gaan en hoe het normaal ook gaat. We gaan uitzoeken waar het in dit geval is misgelopen want dit is uiteraard niet de bedoeling. We hopen wel dat je nu kunt gaan genieten van je aankopen en dat ze goed passen bij de rest van het interieur! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Stoel gekocht voor iemand met beperking. Zowel het advies als het bezorgen is voortreffelijk gedaan!
Beste Will, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent! Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra
We zijn in de winkel zeer goed geholpen. Een bank gekocht, direct betaald. Er werd ons voorgeschoteld dat de bank na 6 tot 8 weken geleverd zou worden, maar dat ze haar best zou doen om het dus na 6 weken al te leveren. Dit tegen de koste van 50 euro boven op de kosten van de bank zelf! Erg duur voor een levering van een bank, je zou zeggen dat je bij een dergelijk bedrag de levering er gratis bij krijgt. Zes weken later bel ik om eens te peilen wat de status is van de bank, blijkt de bank al klaar te liggen. Helemaal top, echter wordt hij niet direct verstuurd...?! Omdat het niet op de route ligt? Ik betaal een aanzienlijk bedrag voor de bank, vervolgens ook nog eens een behoorlijk bedrag voor de levering en dan wordt mij verteld dat ondanks de bank al klaar ligt, deze pas na twee weken wordt bezorgd?! Wanneer ik hier mijn onvrede over uitspreek krijg ik het stugge antwoord dat het niet anders is, maar ze zal kijken of er eerder een gaatje beschikbaar komt om de bank te bezorgen (dit met een toon die al duidelijk weggeeft dat dit toch nooit gaat gebeuren). Een week later bel ik nog eens op of er toevallig ergens een gaatje is vrijgekomen, maar daarop krijg ik boos het antwoord dat ik vorige week al heb gebeld hierover en dat het nog steeds hetzelfde is. Ik moet het allemaal dus gewoon slikken en wachten tot de bank na 8 tot 9 weken is geleverd. Conclusie van het verhaal, ik vind het erg jammer dat de kosten van bezorgen zo hoog liggen en, omdat ik in Den Bosch woon, dit dan ook nog twee weken wordt uitgesteld. Ook de manier van telefonisch contact was ik niet echt van gediend. Hopelijk hebben jullie er iets aan en doen jullie er iets mee. Over de bank zelf ben ik tevreden.
Beste Gijs, bedankt voor je reactie, goed dat je dit aan ons laat weten! Allereerst: fijn dat de hulp in de winkel naar tevredenheid was en dat je tevreden bent over de bank nu het geleverd is. Wat betreft de rest: dit verdient natuurlijk totaal geen schoonheidsprijs en is ook niet de manier zoals het normaal bij TMC gaat. We gaan uitzoeken hoe dit gekomen is. Weet je toevallig nog wie je gesproken hebt over de levering? Ik hoor het graag, alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Een fijn bedrijf met geweldig personeel, ruime keuze en een ongekende service. Wij kopen er alles en al jaren, dit zal ook zo blijven. BEDANKT.
Beste Gerard, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We zien je graag terug bij TMC! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Wij zijn heel tevreden over alles.
Beste Ria, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je aankopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels en we wensen je nog veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Mijn moeder, mevr. Brouwer in Halsteren is zo enthousiast over een gezondheidskussen dat ik besloten had om zonder haar medeweten er nog eentje te bestellen als kerstcadeau. Ik heb per telefoon uitgezocht door wie ze bij TMC waren geholpen en kwam uit bij dhr. Butijn. Hij heeft mij nogmaals heel goed geïnformeerd en vond het een heel erg leuk en bijzonder idee. Na betaling heeft hij zelf het kussen als cadeau afgeleverd bij mijn moeder. Fantastisch. Hij kwam er toch langs op weg naar huis zei hij. Ik heb dit hele verhaal al heel vaak verteld en mijn moeder en zus ook. Alleen maar positiviteit dus en 2 hele blije mensen die dankzij de kussens veel beter slapen wat weer meer rust oplevert. Mijn complimenten.
Beste Ineke, Bedankt voor je positieve reactie. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Dat is zeker een heel mooi kerstcadeau. We gaan dit uiteraard doorgeven aan onze collega en nog veel plezier met het kussen toegewenst. Graag tot ziens bij TMC! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
nieuw e:mail adres . [email protected]
Beste klant, Bedankt voor je reactie. We gaan je nieuwe e-mailadres in ons systeem zetten. Bedankt voor het doorgeven. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
We zijn geholpen zoals we van TMC gewend zijn.
Beste Dave, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug bij TMC. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
goede!
Beste Nella, Bedankt voor je feedback. Fijn dat je ervaring met TMC goed is. We zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Erg prettig en vakkundig geholpen. Installatie met zorg uitgevoerd.
Beste Isto, Bedankt voor je feedback. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega's. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Goeie service
Beste Edwin, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Het uitzoeken van de gordijnen verliep heel vlot, maar het bevestigen van mijn keus en maken van de meetafapraak en het ophangen van de gordijnen duurde wat langer. Heel blij met het resultaat!
Beste Katie, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent! We zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
De bestelde bank moest worden afgeleverd bij een zwaar autistische mevrouw. Omdat het tijdstip niet exact bekend was is nadrukkelijk afgesproken dat er van tevoren gebeld zou worden zodat ik op tijd aanwezig kon zijn. Toen ik maar niets hoorde ben ik naar het afleveradres gereden en groot scherts mijn verbazing dat men al aanwezig was. De chaufeur, overigens een zeer aardige man die correct op de koper anticipeerde, vertelde mij dat er bij TMC niet van tevoren gebeld wordt en er in dit geval ook geen opdracht voor gegeven is. Jammer!! Ik neem het mensen niet kwalijk, maar omgaan met een autist is de hele dag door spitsroede om problemen te voorkomen, in dit geval een epileptische aanval, als het niet gaat zoals is afgesproken. TMC heeft deze signalen niet serieus genomen. Ans Wandel - gebeleider mevr.Kristalijn
Beste mevrouw Wandel, mevrouw Kristalijn, bedankt voor uw reactie en goed dat u dit aangeeft. Situaties als deze moeten en kunnen voorkomen worden. We begrijpen heel goed dat het heel intensief is om te begeleiden en werken daar ook graag in de juiste zin aan mee. We gaan uw reactie intern delen zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Daarnaast hopen we natuurlijk dat mevrouw Wandel nu kan gaan genieten van de nieuwe bank! We wensen u goede feestdagen toe en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Ondanks dat de gordijnen van de verkeerde stof gemaakt waren zijn we nu tevreden hoe het opgelost is.
Beste Anita, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over de oplossing. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je nog veel woonplezier toe! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Prima geholpen. Vriendelijke medewerkers.
Beste Jan, Bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor. We zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Na klacht alles prima opgelost. Vloerbedekking keurig gelegd. Ik ben heel tevreden
Beste Anita, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, TMC Wonen