Gezien omstandige situatie zeer goet
Beste Jacobes, Bedankt voor je feedback. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer eens terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Tevreden
Prima zaak en service vriendelijke medewerkers.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goede service zowel in de winkel als thuis!
Beste Hans, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent! We wensen je nog veel woonplezier toe en zien je graag terug bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Fijn geholpen: deskundig en eerlijk
Beste Joke, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende verkoper en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Prima ervaring met TMC, nette bediening, afspraken worden goed nagekomen. Het enige kleine minpuntje was dat de verpakking groter was dan doorgegeven waardoor deze niet helemaal in de bus paste. Maar ook daar werd een oplossing voor gevonden.
Beste Erik, Bedankt voor je feedback. Fijn dat je tevreden bent en dat ook het transport opgelost kon worden. We wensen je nog veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Correcte behandeling en terzake kundig. Er wordt meegedacht. Goede financiële afwikkeling.
Beste Marijke, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het uiteraard voor. We geven het door aan de desbetreffende collega's en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
prima werk
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
We zijn keurig geholpen en de spullen zijn netjes afgeleverd.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent! We wensen je veel woonplezier toe en zien je graag terug bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Geweldige zaak Goede levering Alleen jammer geen onderhouds informatie Maar een geweldige mooie zaak in Goes
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven je opmerking door aan de desbetreffende verkoopster, schroom niet om zelf ook contact op te nemen! We wensen je veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Tapijt is zeer snel en deskundig aangebracht en afspraken vooraf goed nagekomen.
Beste Dick, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat alles naar wens verlopen is! Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Vriendelijk en behulpzame verkoopster en ook de bezorgers waren uitermate vriendelijk.
Beste Eddie, Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat zowel de hulp in de winkel als de aflevering naar tevredenheid verlopen is. We geven het door aan de desbetreffende collega's en wensen je veel woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
heerlijk geslapen op onze caresse boxspring zeer degelijk en mooi
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat de boxspring naar tevredenheid is. We wensen je nog veel plezier toe met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goede service en klantvriendelijk
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
We zijn keurig geholpen. We vonden het advies van de verkoper heel duidelijk.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent over het geleverde advies. We geven het door aan de desbetreffende verkoper en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Tijdens de woonmarkt heb ik bij TMC een hele mooie mango houten eettafel gevonden. Na ongeveer 8 weken werd de tafel bezorgd en helaas zat er over de hele lengte van de tafel een golf in het blad waardoor de tafel zeer onhandig in gebruik is. Ik heb TMC hierover benaderd en de tafel zal omgeruild worden voor een nieuwe. Al met al ben ik dan ook zeer tevreden met de service van TMC. Door het mooie assortiment en de verschillende prijsklassen kan ik TMC aan iedereen aanraden.
Beste Tom, Bedankt voor je positieve reactie. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega en wensen je nog veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Voor nieuwe matrassen naar TMC . Daar mee zijn wij ontzettend te vree. Voor ons nu meer geen zorgen. Wakker worden zonder rugpijn, in de vroege morgen.
Beste klant, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je nog veel plezier toe met je aankoop en we zien je graag terug bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Prima service en persoonlijke aandacht
Beste Ineke, Bedankt voor je reactie. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Daar zijn we uiteraard blij mee. We wensen je veel plezier toe met je aankoop en hopen je snel terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Mooi product voor redelijke prijs
Beste Sjany, Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen