Keurig afgeleverd
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat de aflevering van je bestelling naar tevredenheid is verlopen. We geven het door aan de desbetreffende collega's en wensen je veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
stoelen en een eettafel bank besteld. keurige levering en binnen de tijd. echter twee kleine beschadigingen. dit is binnen twee weken heel netjes opgelost. dus ik kom volgende keer weer bij TMC.
Beste Roy, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat de levering en ook de service naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende collega's en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
zeer goed
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is. We geven het door aan de desbetreffende collega en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Prima service en goed kwaliteit van de materialen ed
Beste Nieky, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Was zeer prettig
Beste Annie, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
prettig gewinkeld en geholpen
Beste Ria, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Fijn geholpen in de winkel, eenmaal geleverd, snel en netjes geinstalleerd. Wij hebben 3 houten jaloezieën naast elkaar hangen en ze hangen keurig gelijk! 2 afdeklatten in de verkeerde kleur geleverd vanuit de fabriek, dit word nog opgelost en de winkel kan hier natuurlijk niks aan doen...
Beste Petra, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat het advies en de installatie naar tevredenheid is verlopen. We hopen dat de juiste afdeklatten ook snel geleverd worden. We wensen je veel woonplezier toe en zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Mooie meubelen van goede kwaliteit en goed advies gehad
Beste Tiny, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. We geven het door aan de desbetreffende verkoopster en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
we hebben wel een minpuntje over het afleveren van de vloerbedekking. Tapijtlegger was zeer gehaast en krijgt blijkbaar weinig tijd om zijn werk te doen. Ook vroeg hij om de wificode wat wij zeer ongepast vonden deze ook niet gegeven!
Beste Esther, bedankt voor jullie beoordeling. Goed dat je dit aangeeft, we gaan dit intern oppakken. We hopen dat de tapijtvloer wel naar tevredenheid is verder en dat jullie kunnen genieten van de nieuwe vloer! Graag tot ziens in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Afgelopen oktober de woonmarkt bezocht. Wij waren meteen helemaal weg van de meubels van Henders&Hazel. Een kleine week later teruggegaan naar de winkel waar wij erg prettig werden ontvangen. We hebben gelijk die middag al onze nieuwe meubels uitgezocht voor de woonkamer en hal. We kregen goede tips om alles leuk af te stijlen met de accessoires die ook in de winkel stonden. Wat is het ontzettend mooi geworden!
Beste Natasja, Bedankt voor je reactie. Leuk om te lezen dat je je meubels hebt gevonden op de Zeeuwse Woonmarkt en dat het resultaat zo mooi is geworden. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels en natuurlijk ook op de Zeeuwse Woonmarkt 2019! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Wij hadden 'n beginneling bij de aankoop van de lattenbodems, ook hadden je niet veel keus, maar ben wel blij met de aankoop. Het afleveren had ik hulp van de bezorgers, wat ik heel erg waardeer.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. We geven het door aan de desbetreffende collega's en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Advies geldt voor degene die gordijnen kwam opmeten en ophangen. Kwam niet overeen met manier van ophangen gordijnen achterzijde die vorig jaar door Tmc verzorgd en geadviseerd waren/zijn. Verkoopster was van goede wil.
Beste Dieneke, Bedankt voor je feedback. Goed dat dit aan ons doorgeeft We sturen het door naar de desbetreffende collega's. Zijn er nog vragen, neem gerust contact op met de verkoopster! We zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Aardige mensen. Doen wat ze moeten doen.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega's. Graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Wij zijn van A tot Z zeer goed begeleidt, geadviseerd. Bij wijze van spreken dag en nacht. Wij hebben allen maar veel goeds van TMC, Kruiningen
Beste Ans, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende collega en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Beste Jacqueline, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Gute Möbel und schnelle Lieferung. Alles OK
Beste Anita, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent! We zien je graag terug bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goed assortiment in een redelijke prijsklasse. Personeel erg aardig maar praat zo nu en dan erg plat.
Beste Richard, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
zie bovenstaand
Nvt
Ik ken de zaak al +- 40jaar
Beste Anton, Bedankt voor je reactie. Leuk om te lezen, je behoort echt tot de harde kern! We hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels en wensen je veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goed contact en vriendelijke werknemer met goed vakmanschap
Beste André, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende verkoper en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen