je bent hier klant,als het massaal groot is,dan wordt je een nummer,dan loop je soms een uur voordat je een verkoper te pakken hebt.
Beste Piet, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit aan ons doorgeeft. We gaan het intern oppakken. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Eind januari een 1 persoonsbed gekocht voor onze dochter. Erg tevreden met de aankoop en service van TMC wonen. Vriendelijk personeel en goed advies gekregen.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega's en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Vriendelijke tegemoettreding Duidelijke adviezen, meedenken Bekwaam personeel, prima vakmanschap Er wordt netjes gewerkt
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende collega's en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goede service en verstand van zaken. Zeer vriendelijk personeel. Bij aflevering helaas de verkeerde pootjes onder de hocker maar dat werd meteen opgepakt en wordt nu verder afgehandeld. Alle vertrouwen in dat dat goed komt.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We hopen dat de juiste pootjes snel geleverd kunnen worden. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Je wordt er goed geholpen, ze hebben mooie spullen.
Beste Thea, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende verkoper en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Prima geholpen door een vriendelijke medewerkster. Ik had een parkeerbon en deze werd na mijn aankoop van stoelen vergoedt. Mooie services!!
Beste Ina, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Dat is zeker een leuk gebaar! We geven het door aan de desbetreffende verkoopster en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
We hebben er een dubbel gevoel aan over gehouden.We waren tevreden over hoe we in de winkel geholpen zijn bij de aankoop van een bank en twee fauteuils. Echter bij de levering en daarna bij de afhandeling van het probleem( we hadden onder het bankstel poten met verschillende kleuren)gingen er toch een paar dingen fout. Grotendeels is het nu opgelost.
Beste Bert, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit aan ons doorgeeft. Fijn dat het al grotendeels is opgelost, maar als er nog vragen zijn neem gerust contact op met de verkoopster. Veel woonplezier toegewenst en we zien je graag terug bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Ben zeer tevreden over de bezorging en de bank en stoel die ik heb gekocht. Ook over de garantie voorwaarden zoals op mijn bank ben ik zeer tevreden. Al 2x een vlek netjes eruit gehaald voor mij
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We hopen dat je er nog veel plezier van hebt en zien je graag terug bij één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
prima werk geleverd erg tevreden
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat er goed werk is geleverd. Daar zijn we uiteraard blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en zien je graag terug bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Dressoirkast is geinstalleerd, alles goed bevonden, een dag later zag ik dat er een deurtje scheef hing, en twee deuren beschadigen als ik ze open. Zijn niet goed afgesteld bij installatie. Geen snelle service om de kleinigheid op te lossen tot nu toe (nog geen contact opgenomen).
Beste Bram, bedankt voor je reactie. We hebben deze doorgestuurd naar de betreffende personen en ze nemen zo snel als mogelijk contact op want hierover moet inderdaad gelijk contact opgenomen worden. Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
TOT 2 KEER TOE GORDUJNEN TE KORT BIJ AFLEVERING Niet alleen tekort maar ook scheef genaaid!!! Heb elders dezelfde gordijnen besteld en ben nu op 2 gordijnen 400 euro minder kwijt
Beste José, Bedankt voor je reactie. Goed dat je dit met ons deelt. Dat is uiteraard heel vervelend en ook zeker niet de bedoeling. We gaan dit intern oppakken zodat het in de toekomst voorkomen kan worden. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
keurig vakmanschap goede servise
Beste Gonnie, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent! Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
produkt oke maar was op voorraad in depot dus ik begrijp nog steeds da lange levertijd niet
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Zojuist even de bestelling gecheckt, het artikel was niet op voorraad in ons logistiek centrum maar wel voorradig bij onze fabrikant. De uitlevering duurt dan echter ongeveer 4 weken. Excuses voor deze misverstand. We wensen je veel woonplezier toe en zien je graag terug bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Nog zelden meegemaakt; uiterst vakkundige en vriendelijke verkoopster die alles waarmaakt wat ze beloofd. De plaatsers waren van dezelfde kwaliteit en alles werd keurig netjes opgeruimd en de woonkamer keurig achtergelaten .Al met al zeer goede ervaring We komen hier zeker terug
Beste Piet, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles zo naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende personen en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Beste Johan, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Prijs is na het bestellen als noch omhoog gegaan. Voorlichting was dus onjuist.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Vervelend dat er onduidelijkheid was over de prijs. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Als er nog vragen zijn neem gerust contact op met de verkoper. Graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
De winkels in Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen hebben een heel ruim, afwisselend assortiment. Voor elk, en elke beurs wat wils. Heel deskundig en klantvriendelijk personeel. Niets wordt opgedrongen. Je voelt je gast en wordt behandeld als gast. Prijs en kwaliteit zijn in evenwicht en de klantvriendelijkheid van het personeel zijn een dikke plus. Ontzettend fijn en heel deskundig geadviseerd en geholpen door Erienne.
Beste Ineke, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende verkoopster en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
De stoffeerder die de tapijttegels heeft gelegd, deed dat vakkundig en snel. Daarna werd alle rommel opgeruimd. Ik ben zeer tevreden. Nog een tip: Het gebruik van de U-vorm in correspondentie komt beslist beleefder over dan het gebruik van je en jij.
Beste klant, Bedankt voor de reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. We nemen deze feedback mee, bedankt! Graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen