Het personeel had alle tijd om tot een mooi geheel te komen voor ons nieuwe huis voor wat betreft verf en behang. We zijn heel benieuwd hoe het er uit gaat zien
Beste Sonja, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent over het advies. We hopen dat het een mooi totaalplaatje wordt. Veel woonplezier toegewenst en we hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
komen vriendelijk en service bewust over en zijn op tijd! en bereid ook even iets extra te doen!
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende verkoopster en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
De aflevering heeft heel lang geduurd ze wisten niet waar ze de stoelen moesten afleveren.Pas na toen we zelf belden wist TMC wie de stoelen besteld had. Ze waren eerder bij iemand anders in de straat aangeboden. Niemand wist toen voor wie ze waren. Op de bon stond het goede adres. Aflever week was week 13.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat de aflevering zo is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We hopen dat de stoelen nu naar tevredenheid zijn en wensen je veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Al meer dan 35 jaar een betrouwbaar adres voor de gehele woninginrichting
Beste Emiel, Bedankt voor je reactie. Leuk om te horen, echt een vaste klant dus. We wensen je veel woonplezier toe en zien je graag terug in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
heel fijne en terzake kundige verkoopster ( Jolanda) , het leggen van de vloerbedekking en ophangen van de gordijnen is naar volle tevredenheid gebeurd.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Fijn dat zowel het advies in de winkel als de montage ter plaatse naar tevredenheid zijn verlopen. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
We hebben goed en deskundig advies gehad. Er werd door iedereen meegedacht. De aflevering was prima op tijd, netjes gewerkt en zelfs bij de planning dachten ze met ons mee. Kortom super service!
Beste Jan, Allereerst hartelijk dank voor je reactie. Leuk om te lezen dat je zo tevredenheid over zowel het advies, de planning en ook de aflevering. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende collega's en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Erg goed advies gekregen. Zeer vriendelijke medewerkers in de winkel. En behulpzaam om een uit te leggen.
Beste Trudy, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende personen en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
! van de verkoopsters wond ik wel erg jong, en met weinig ervaring wel beleefd.
Beste Bettie, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. We nemen dit mee. Veel woonplezier toegewenst en we hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Het ziet er super uit
Beste Ko, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat je tevreden bent. Daar doen we het uiteraard voor. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Ontzettend vriendelijke mensen van TMC!
Beste Arie, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende verkoopster en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Prima van aankoop tot bezorging. Wachttijd erg lang maar dat is overal zo.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat het hele proces naar tevredenheid is verlopen. We geven het door aan de desbetreffende collega's en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
kundig en vriendelijk personeel, dat goed luistert naar de wensen van de klant. goede atmosfeer in de zaak , ontspannen, men neemt de tijd, kopje koffie erbij . dit geldt voor zowel TMC woonwinkel als Woonwenz en ook bij het afhaalcentrum aan de Scottweg is men zeer attent en behgulpzaam
Beste Sophia, Allereerst hartelijk dank voor je reactie. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende personen en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Voor het eerst een slechte ervaring gehad. Mijn vele!!vorige aankopen (zie aanschaf historie)werden perfect geleverd gestoffeerd en gemonteerd . Echter de ene keer dat ik zelf voor de kosten moest betalen werd dat dubbel en dwars gerekend. Het werk werd goed gedaan maar de kosten waren exorbitant. Ik vind het prima dat er met 2 man gewerkt word echter als ik de volle prijs moet betalen (€60 per uur per man) verwacht ik ook 2 vaklui niet een vakman en eentje die het vak nog niet in de vingers heeft. Zet die in als de plaatsingkosten voor rekening van de zaak komen en niet voor de klant. Door deze reden waren wij zeer teleurgesteld in TMC en nemen dan hierdoor ook afscheid van elkaar. Ondanks dat er nog verdere plannen waren om shutters over de benedenverdieping te laten plaatsen. Die kan ik vast ook elders vinden.
Beste Carla, Bedankt voor je feedback. We vinden het uiteraard heel vervelend en dit is ook zeker niet de bedoeling. Ik ga dit doorsturen naar de desbetreffende collega en die neemt contact met je op. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service en adviezen. Komen afspraken qua bezorgingsdatum en tijd prima na.
Persobeel is erg behulpzaam, nemen de tijd voor je en prima service bij klachten. Zeer tevreden, komen zeker nog eens terug.
Beste Marlies, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende collega's en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Heb advies gegeven om in offerte gedetailleerd alles weer te geven. Maar goed ook want enkele fouten kwamen daardoor voor aflevering in zicht.
Beste Han, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. We gaan dit intern oppakken zodat dit in de toekomst ook voorkomen kan worden. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goed en klantvriendelijk bedrijf. Is er een probleem dan wordt het binnen de mogelijkheden opgelost
Beste Peter, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent , ook over onze service. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Zeer correct geholpen in de winkel en keurig volgens afspraak thuis bezorgd.
Beste Henk, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We geven het door aan de desbetreffende collega's en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Wij hadden reeds eerder bij U meubilair gekocht. Meubilair wordt volgens afspraak (gemonteerd) afgeleverd.
Beste Peter, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat je tevreden bent. Daar doen we het uiteraard voor. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Slechte communicatie op de afdeling planning/service. Gordijnen en duette vallen veel donkerder uit. Dat is erg jammer ondanks interieuradvies Atelier slordige afwerking vd gordijnen
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. We gaan dit intern oppakken! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Bart is voor ons de beste ,hij kent zijn vak echt uitstekend
Beste Kathleen, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. We geven dit uiteraard door aan onze collega Bart. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen