Heel tevreden keurig en professioneel geholpen.

Kundig advies en snelle levering !

goed advies in de winkel prima communicatie tussen winkel(aankoop) offerte, bestellen en planning netjes werk geleverd factuur is ook goed en duidelijk

Werd super vriendelijk geholpen in de winkel, nette afhandeling .

Ik werd super vriendelijk geholpen en mocht het tafeltje eerst thuis Proberen alvorens te betalen, dit vond ik heel fijn.

Het artikel is prima, de uitvoering minder

Volgens mij is de administratie bij TMC een tikkeltje chaotisch. Hoorde na het de bevestiging van mijn bestelling niets meer. Heb na een maand een mail gestuurd hierover en kreeg toen na 2 uur een telefonische reactie over de levering. Vergeten? Bestelling is vooraf betaald via ideal. Krijg tot 2x toe het verzoek om te betalen!

Ze zouden alleen wel een berichtje kunnen doen dat ze komen voor de rest prima

Goed en snel

De levering van de artikelen was goed aangekondigd, op tijd en goed verzorgd

Top service

Top service geleverd, ik zal er nog een x kopen!!!

Goed, persoonlijk, deskundig.

In de winkel werd ik vlot geholpen, er werd meegedacht. Ik mocht stalen van de overgordijnen meenemen. Bij de bestelling werd een "vermoedelijke levertijd" vermeld. De leveringstermijn overtrof onze verwachtingen: enkele weken éérder. De gordijnen zijn keurig gemaakt en hangen correct. Chapeau.

ideale winkel om woon-idees op te doen en dan voor een redelijke prijs.

goed en wonderbaarlijke leuke en enthousiaste medewerksters, pluim

Uitstekende service

Nieuwe kast geleverd, oude meegenomen, vriendelijk personeel!

Prima op tijd en zeer vriendelijk en deskundig personeel

Zie boven

matig

stoel en salontafels besteld. Na 5! maanden kon dit opgehaald worden bij magazijn. Was coulant geweest als TMC dit na zo'n lange tijd bezorgd had. KLant af wat ons betreft

Goede advisering en plaatsing

Tijdens het inmeten op basis van aanbevelingen van de opmeter nog wat onderdelen aangepast. Fijn was ook dat de inmeter ook de monteur was.

Uitstekend geholpen

We werden uitstekend geholpen

Absoluut geen klantgericht en vriendelijk personeel.

Er was een duidelijke raming gemaakt, die achteraf voor mij persoonlijk te duur uitviel. Let wel: het personeel heeft door er te werken ervaring opgedaan en dan mag je er hooguit - bij een bestelling - een kleine marge naast zitten. Ook was er een verschil van mening, omdat ik nieuwe rails had besteld en opeens ook moest betalen voor het verwijderen/meenemen van de oude rails. Hetgeen ik PERTINENT meerdere keren geweigerd heb en zei, dat de hele order voor mij van de baan kon! Wilden ze natuurlijk niet en uiteindelijk werd mij via de mail verzekerd dat ik niet voor de oude rails hoefde te betalen, omdat dit niet van te voren bij de koop ter sprake was gekomen. Wáár blijft de klantgerichtheid en -vriendelijkheid als je nieuwe rails besteld en dan ook nog de oude er zelf af moet halen en nog afvoeren ook. Te schandalig voor woorden! Ter info: ik beveel TMC nergens aan, want ook mijn hulp, die héél veel besteld had, liep tegen problemen aan, omdat ze nogal wat besteld had en uiteindelijk erg lang op een gedeelte van de bestelling moest wachten. Was niet de bedoeling!

Wisselend

Mijn winkelervaring was niet zo positief in vergelijking met 2 jaar geleden; de medewerkster had duidelijk minder ervaring dan de medewerkers waar ik vorige keren mee te maken had. Daarbij vond ik haar té sociaal wenselijk; ze ging in alles met me mee, waardoor ik -als leek- me niet echt geadviseerd voelde. Het meten en ophangen vd de gordijnen verliep vlekkeloos; ervaren, deskundig personeel die met me meedachten en me van heldere uitleg voorzagen.

Zeer tevreden!

Goede service in de winkel en persoonlijke hulp bij het kiezen van de juiste producten. Installeren ging zeer professioneel en snel. Al met al een aanrader.

Pvc vloer

De vloer ligt heel netjes en Frank was een vriendelijke en kundige monteur.

Heel matig.

Niet produkt ontvangen wat we hadden besteld....waarschijnlijk weer TIEN weken wachten!!! Betreft stoelen die we MET stiksel hadden besteld maar zijn geleverd met GLADDE rugleuning. Hier worden we niet blij van!!

Prima service door vriendelijke mensen

Prima service door vriendelijke mensen

Prima service, klantgericht, vriendelijk en met een hoge kennisgraad

Prima begeleid bij de aanschaf van nieuw meubilair, geen dwang, grote kennis van zaken, klantvriendelijk en een goede opvolging. Afspraken volledig nagekomen.

Perfect, komen alle afspraken na

De aandacht die de verkopers voor je hebben is meesterlijk Perfecte service, de verkoper had beloofd, dat de jongens naar een stoel zouden kijken(die niet bij jullie gekocht is) zonder probleem opgelost heel tevreden, konen zeker terug bij TMC👍👌🏽

Vraag naar bijzonderheden zie veld

Vraag dat aan meneer Butijn

Helemaal perfect

.wij zijn zeer tevreden over uw diensten. We hebben geen enkele aanmerking. De klacht van de geplaatste luxaflex rolgordijnen is meteen in behandeling genomen en zal naar wij hopen en zeker ook op vertrouwen goed afgehandeld worden. Wij zijn voor de derde keer zeer tevreden.

Woonontwerp naar tevredenheid , communicatie moeizaam

Lange doorlooptijd, 5 maanden vanaf eerste contact tot oplevering van geheel. Communicatie tussen verschillende afdelingen (winkels in winkels) maakt het niet overzichtelijk daarnaast heeft contactpersoon weinig vertrouwen gehad in serieusheid van totaal-project, deze heeft in de laatste maanden geen enkel contact meer gezocht/informatie verstrekt, hierdoor zelf steeds achter zaken aan moeten gaan, dit verdient geen aanbeveling. Laatste verzoek niet nagekomen. Producten en resultaat is naar tevredenheid, bezorging/plaatsing netjes en kundig.

Marconistraat 13

4461HH Goes