Kundig advies en snelle levering !
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende personen en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
goed advies in de winkel prima communicatie tussen winkel(aankoop) offerte, bestellen en planning netjes werk geleverd factuur is ook goed en duidelijk
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat het hele traject naar tevredenheid is verlopen. We geven het door aan de desbetreffende collega's en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Ik werd super vriendelijk geholpen en mocht het tafeltje eerst thuis Proberen alvorens te betalen, dit vond ik heel fijn.
Beste Marij, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Volgens mij is de administratie bij TMC een tikkeltje chaotisch. Hoorde na het de bevestiging van mijn bestelling niets meer. Heb na een maand een mail gestuurd hierover en kreeg toen na 2 uur een telefonische reactie over de levering. Vergeten? Bestelling is vooraf betaald via ideal. Krijg tot 2x toe het verzoek om te betalen!
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Vervelend dat het zo is gelopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We hopen dat de bestelling verder naar tevredenheid is en wensen je veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Ze zouden alleen wel een berichtje kunnen doen dat ze komen voor de rest prima
Beste Stefan, Bedankt voor je feedback. Fijn dat je tevreden bent. Wat betreft het berichtje, vervelend dat je dit niet hebt ontvangen. Normaal gesproken ontvangen onze klanten een dag vooraf een SMS met een tijdindicatie van levering. Onze excuses dat dit niet is gebeurd. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
De levering van de artikelen was goed aangekondigd, op tijd en goed verzorgd
Beste Piet, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende personen en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Top service geleverd, ik zal er nog een x kopen!!!
Beste Martin, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je graag terugkomt bij TMC Wonen. Van harte welkom! Veel woonplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
In de winkel werd ik vlot geholpen, er werd meegedacht. Ik mocht stalen van de overgordijnen meenemen. Bij de bestelling werd een "vermoedelijke levertijd" vermeld. De leveringstermijn overtrof onze verwachtingen: enkele weken éérder. De gordijnen zijn keurig gemaakt en hangen correct. Chapeau.
Beste Conny, Allereerst hartelijk dank voor je positieve reactie. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We geven het door aan de desbetreffende collega's en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
goed en wonderbaarlijke leuke en enthousiaste medewerksters, pluim
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega's en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Nieuwe kast geleverd, oude meegenomen, vriendelijk personeel!
Beste Maike, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Zie boven
Beste Ron, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega's en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
stoel en salontafels besteld. Na 5! maanden kon dit opgehaald worden bij magazijn. Was coulant geweest als TMC dit na zo'n lange tijd bezorgd had. KLant af wat ons betreft
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Vervelend dat het zolang heeft geduurd. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van onze leveranciers. Graag bieden wij onze excuses aan voor de lange levertijd. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je alsnog terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Tijdens het inmeten op basis van aanbevelingen van de opmeter nog wat onderdelen aangepast. Fijn was ook dat de inmeter ook de monteur was.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat zowel het inmeten als de montage als positief ervaren is. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende monteur en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
We werden uitstekend geholpen
Beste Abraham, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Er was een duidelijke raming gemaakt, die achteraf voor mij persoonlijk te duur uitviel. Let wel: het personeel heeft door er te werken ervaring opgedaan en dan mag je er hooguit - bij een bestelling - een kleine marge naast zitten. Ook was er een verschil van mening, omdat ik nieuwe rails had besteld en opeens ook moest betalen voor het verwijderen/meenemen van de oude rails. Hetgeen ik PERTINENT meerdere keren geweigerd heb en zei, dat de hele order voor mij van de baan kon! Wilden ze natuurlijk niet en uiteindelijk werd mij via de mail verzekerd dat ik niet voor de oude rails hoefde te betalen, omdat dit niet van te voren bij de koop ter sprake was gekomen. Wáár blijft de klantgerichtheid en -vriendelijkheid als je nieuwe rails besteld en dan ook nog de oude er zelf af moet halen en nog afvoeren ook. Te schandalig voor woorden! Ter info: ik beveel TMC nergens aan, want ook mijn hulp, die héél veel besteld had, liep tegen problemen aan, omdat ze nogal wat besteld had en uiteindelijk erg lang op een gedeelte van de bestelling moest wachten. Was niet de bedoeling!
Beste Sylvia, Bedankt voor je feedback. Vervelend dat het zo is gelopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Van de verkoopster heb ik inmiddels vernomen dat jullie al mailcontact hebben gehad en dat het 'probleem' met de meerprijs van de rails inmiddels is opgelost. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Mijn winkelervaring was niet zo positief in vergelijking met 2 jaar geleden; de medewerkster had duidelijk minder ervaring dan de medewerkers waar ik vorige keren mee te maken had. Daarbij vond ik haar té sociaal wenselijk; ze ging in alles met me mee, waardoor ik -als leek- me niet echt geadviseerd voelde. Het meten en ophangen vd de gordijnen verliep vlekkeloos; ervaren, deskundig personeel die met me meedachten en me van heldere uitleg voorzagen.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit aangeeft. Vervelend dat er deze keer geen goede klik was met de verkoopster. Dat is uiteraard vervelend. Fijn om te lezen dat de montage netjes is verlopen. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goede service in de winkel en persoonlijke hulp bij het kiezen van de juiste producten. Installeren ging zeer professioneel en snel. Al met al een aanrader.
Beste Toby, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
De vloer ligt heel netjes en Frank was een vriendelijke en kundige monteur.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan onze collega Frank. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Niet produkt ontvangen wat we hadden besteld....waarschijnlijk weer TIEN weken wachten!!! Betreft stoelen die we MET stiksel hadden besteld maar zijn geleverd met GLADDE rugleuning. Hier worden we niet blij van!!
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Vervelend dat het zo is gelopen. Ik begreep van mijn collega Gerard dat hij inmiddels ter plaatse is geweest en dat het verder opgelost gaat worden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Prima service door vriendelijke mensen
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Prima begeleid bij de aanschaf van nieuw meubilair, geen dwang, grote kennis van zaken, klantvriendelijk en een goede opvolging. Afspraken volledig nagekomen.
Beste Karel, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We geven het door aan de desbetreffende personen en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
De aandacht die de verkopers voor je hebben is meesterlijk Perfecte service, de verkoper had beloofd, dat de jongens naar een stoel zouden kijken(die niet bij jullie gekocht is) zonder probleem opgelost heel tevreden, konen zeker terug bij TMC👍👌🏽
Beste Jeanne, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven het door aan de desbetreffende collega's en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Vraag dat aan meneer Butijn
Beste klant, Bedankt voor je feedback. We hopen dat onze collega inmiddels contact met je heeft. Als er verder vragen zijn, schroom niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
.wij zijn zeer tevreden over uw diensten. We hebben geen enkele aanmerking. De klacht van de geplaatste luxaflex rolgordijnen is meteen in behandeling genomen en zal naar wij hopen en zeker ook op vertrouwen goed afgehandeld worden. Wij zijn voor de derde keer zeer tevreden.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je opnieuw tevreden bent over TMC Wonen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We hopen dat de klacht snel wordt opgelost en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Lange doorlooptijd, 5 maanden vanaf eerste contact tot oplevering van geheel. Communicatie tussen verschillende afdelingen (winkels in winkels) maakt het niet overzichtelijk daarnaast heeft contactpersoon weinig vertrouwen gehad in serieusheid van totaal-project, deze heeft in de laatste maanden geen enkel contact meer gezocht/informatie verstrekt, hierdoor zelf steeds achter zaken aan moeten gaan, dit verdient geen aanbeveling. Laatste verzoek niet nagekomen. Producten en resultaat is naar tevredenheid, bezorging/plaatsing netjes en kundig.
Beste Ellen, Bedankt voor je feedback. Vervelend dat het traject zo is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Hiervoor bieden we graag onze excuses aan. Fijn om te lezen dat het resultaat mooi is geworden. We wensen je veel woonplezier toe en zien je graag terug bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen