We zijn goed geholpen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Matras slaapt super, dag en nacht verschil met wat we hiervoor hadden. Dankjewel!
Beste Marcel, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat je tevreden bent over het advies en het geleverde product. Daar doen we het uiteraard voor. We geven het door aan de desbetreffende collega en wensen je veel slaapplezier toe. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Mooie meubelen die geleverd zijn
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega's en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Hier nemen ze tijd voor de klant, en denken met je mee! Verschillende keren daar al gekocht. Zowel in de winkel als wanneer het thuis geïnstalleerd wordt, bijzonder aardig!
Beste Derek, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat alles opnieuw naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven je complimenten door aan de desbetreffende collega's en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Door de breedte en schuine kant was de keus van raamdecoratie beperkt, dit is duidelijk gecommuniceerd. Doordat de keuze van paneelgordijnen na het meten in gewone gordijnen is gewijzigd is er iets mis gegaan in de levering. Ik kon de gordijnen zelf ophalen en dat was prima, Advies om een telefonische afspraak/order even via de mail te bevestigen. Dan had dit ws in een keer goed gegaan.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend om te horen dat er iets is misgegaan bij de levering. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Fijn dat het uiteindelijk is goedgekomen. We nemen je tip mee voor de toekomst. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Zie bovenstaand
Beste Lianne, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven je complimenten door aan deze vakman en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens bij TMC Wonen! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
helaas is er een technisch mankement aan de levering en is door het vele gerommel, gedraai en gedoe onze houten vloer flink beschadigd. Jammer, want we zijn erg blij met de nieuwe bank (wanneer hij hopelijk snel gerepareerd is) en zeer tevreden over de vriendelijkheid van iedereen die erbij betrokken was Aanbevelen? Afhankelijk van het verdere verloop, dus dat geeft onderaan een vertekend beeld....
Beste Wilma, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend dat de levering niet vlekkeloos is verlopen. Dat is uiteraard niet te bedoeling. We hopen dat alles zo snel mogelijk is opgelost zodat je kan genieten van je bestelling. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
zeer goed
Beste Marc, Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Opnieuw een investering gedaan in onze woning: trappen en overlopen laten stofferen. Goed tapijt, vakkundig en snel gelegd. Prettige communicatie van aankoop, meten tot en met leggen. Aanbevolen!
Beste Wim, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat het gehele traject naar tevredenheid is verlopen. We geven het door aan de desbetreffende collega's. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
We hadden een, op maat gemaakte, topper besteld. Een vriendelijke vakantiekracht had eea geoffreerd en besteld. Zou voor onze vakantie gereed zijn of er wordt voor een alternatief gezorgd. Zelf 3 dagen voor vakantie bij tmc langsgegaan en toen bleek de bestelling niet te zijn verricht. Medewerkster Caroline pakte eea meteen op en heeft er voor gezorgd dat de topper op tijd en zeer deskundig vermaakt kon worden opgehaald. We liggen er nu, in Frankrijk, met plezier op.
Beste Aad, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend dat de bestelling in eerste instantie niet was verwerkt, dat is uiteraard niet zoals we het gewend zijn. Fijn om te lezen dat de topper nu naar tevredenheid is geleverd. Veel slaapplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Onlangs een eetkamerbankje besteld! Kwam op de afgesproken tijd thuis! Keurig afgeleverd, en op de plaats gezet! Dus van begin tot eind... genieten! Vooral nu we er gebruik van maken!
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat het hele traject naar tevredenheid is verlopen. Daar doen we het uiteraard voor. Veel plezier toegewenst met je bestelling en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Zie boven
Beste Ron, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Na >20 mails en wekenlange vertraging op de levering werd geen proactieve compensatie voorgesteld behalve 10% op de volgende aankoop. Een echte waste of time die zeker niet voor herhaling vatbaar is.
Beste Nelson, Bedankt voor je reactie. Vervelend dat de order niet verlopen is zoals we het gewend zijn. Onze excuses hiervoor! Helaas waren wij in dit geval ook afhankelijk van de pakketdienst. We wensen je alsnog veel plezier toe met je bestelling en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Samen met vriendin ontdekten wij uw prachtige meubelen.Al dollend, werden wij geholpen door een van uw medewerksters, die dolde met ons mee. Wat uiteindelijk tot een deal kwam de volgende dag. Week later na ontvangst meubelen.Ik te veel betaald. Voorschot 400,00euro er niet afgetrokken. Kreeg ik van u bericht dat ik teveel betaald heb.!Dank hiervoor.Nog n iet op rekening gezien,dus afwachten. met vriendelijke groet, Sara Bommeljé
Beste Sara, Bedankt voor je reactie. Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Uiteraard graag gedaan! We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe meubelen. Graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Prima service. Alleen levertijd vrij lang.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goede aankoopbegeleiding en prima service tot aan het plaatsen van de meubelen in de woning. Prettige sfeer in de winkel waar je op je gemak alles kunt bekijken en waar je geholpen kan worden door vakbekwaam personeel.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat het hele proces naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Beste Leendert-Jan, Hartelijk dank voor je reactie. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We geven het door aan de desbetreffende collega's. Veel woonplezier toegewenst en we hopen je snel weer te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
vakkundig en vriendelijk personeel, de bezorgtijd klopte ook precies.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Wij zijn altijd uitstekend geholpen door Anne ! Alles in 1 winkel 👍 plaatsingen zeer proper en volledig naar wens
Beste Kris, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven je complimenten door aan onze collega's en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens bij TMC Wonen! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goede uitvoering en vakmanschap bij plaatsing van de kast
Hoewel het eerste contact wat stroef ging, is dat tot volle tevredenheid voortgezet. Zowel in advies en de uitvoering.
Beste Kees, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Fijn dat het advies en de uitvoering uiteindelijk naar tevredenheid is verlopen. We wensen je veel woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Correct en vriedelijk.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Alles gaat afgehandeld
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We geven het door aan de desbetreffende collega's. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Heel tevreden.
Beste Conny, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Zeer klantvriendelijke benadering. Een prachtige 3 d tekening met vernieuwende ideeën. Professionele monteurs. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de contacten. Onze kamer heeft echt een metamorfose ondergaan.
Beste Cees en Jose, Bedankt voor jullie reactie. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We geven jullie complimenten door aan de desbetreffende collega's. Veel woonplezier toegewenst in jullie nieuwe interieur en we hopen jullie snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen