Over de prijs was te praten en de service is goed.

Bestelling was keurig op tijd, de levering was even onduidelijk i.v.m. het feit dat het dressoir ter plaatse nog in elkaar gezet moest worden. Daarna soepel, vlot en netjes afgehandeld.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Zoals altijd, zeer professioneel en vriendelijk

Graag komen wij in de winkel voor advies en kwaliteit is altijd goed

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid, professioneel personeel

Wachttijd misschien wat lang, rest was super!

Service is echt top, alleen wachttijd mag iets korter :).

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Wachttijden beetje lang
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? service

Accuraat en correct

Netjes geholpen door nelleke en irrieel . snel een prijs en concurrerend.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? ?

helemaal naar onze verwachtingen

We werden op een goede en rustige manier geholpen. Bij zowel de bestelfase als bij het monteren. Ik vond het heel fijn dat er netjes werd gewerkt maar ook dat na afloop alles werd opgeruimd.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Eerder contact zoeken met de klant in de winkel
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kennis van zaken. Niet te opdringerig

Gezellig, goed advies en service.

Alleen duurde het bestellen ivm de zomervakantie erg lang en was er wat verwarring omtrent de bestelde meubelen, maar dat is goed opgelost!! Bedankt voor alles!!

• Contact met vestiging: TMC Goes

We zijn heel fijn geholpen door rianne. deskundig en goed voorgelicht zeer tevreden gr wim en addy neels

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Je wordt geholpen door mensen met kennis van zaken!

het personeel van TMC denkt met je mee.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? kennis van het personeel

Top zaak en uitstekende service

Zeer goede service..

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service en zeer vriendelijk

teleurstellend

Mooie woorden over de serviceverlening en toewijding en onderscheidend van onderen door de keuze van het hogere segment. Daarmee vraag je ook wat van je eigen organisatie. Bij de levering en installatie/montage van een maatwerkkast die heel veel geld kost, ging het niet goed. Hierdoor is de klant erg gedupeerd. Toch presteert TMC het om het afhandelen van de correcties uit te stellen omdat van alle openstaande punten nog enkele latjes ontbreken en "de planning" het niet handig vindt om nog een extra keer terug te komen. Monteurs gaven eerder aan regelmatig in de buurt te zijn.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? voer je diensten klantgericht uit zoals je ze presenteert.

Keurig geholpen

Keurig geholpen door aart-jan. Wij twijfelden over de kleur eetkamerstoelen. Aart-jan zei direct neem een showmodel mee om thuis te kijken of deze bij derest van de meubelen staat. Dat is nog eens service! En we hebben nu de goeden keuze kunnen maken Dankzij aart-jan

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goeden service

Geen klachten over tmc

Top alles naar wens gegaan

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Alles in de auto klaar gemaakt. Geen rommel in huis

Top bedrijf !

Wij kopen al ruim 30 jaar bij TMC. Dat zegt voldoende !

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Goede aflevering en hulp in de winkel, Alleen beloofde levertijd was 2 weken later

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Houden aan de levertijd
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service, klantvriendelijk

Goed advies en professionele en vakbekwaam personeel

Goede service en goede kwaliteit

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Fijne winkel

Mooie producten, goede service

Vaste klant, mooie kwalitatief goede producten, goede, vriendelijke service.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Levertijden?
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Toegankelijkheid, kwaliteit

Positief.

Eerst een beetje start problemen i.v.m. het uit de collectie nemen van het bestelde, daarna vlugge afhandeling en de installatie was netjes en het personeel heel aardig.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? telf bereikbaarheid op installatie afd.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? aardig personeel

Zowel service als klantvriendelijkheid zijn top.

Nadat wij onze order geplaatst hadden is de verkoopster nog even thuis langs geweest om alles goed op te meten. Ze was zeer vriendelijk en wij beschouwen als top.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Vakbekwame mensen die met betrokkenheid hun werk doen.

De mensen kwamen volgens afspraak en hebben prima werk geleverd. Het was de eerste keer dat ze een pvc vloer moesten plakken. Het resultaat mag gezien worden.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Afspraak nakomen

Goede voorlichting, vakkundig personeel.

Bed ligt uitstekend. Wij realiseerden ons onvoldoende dat door wieltjes onder het bed (aan de pootjes), het bed zo hoog is. Inbouwkast is heel praktisch en mooi. Vloerbedekking is keurig gelegd. Het geheel past goed bij elkaar. Onze slaapkamer is weer nieuw.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? voldoende tijd voor advies

Een tevreden klant zit weer in jullie bestand.

Een goed advies en voorlichting om de juiste kleurcombinatie te nemen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Het persoonlijke bezoek en meedenken met de wensen van de klant

Alles netjes op tijd geleverd

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Niks gewoon verder gaan
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Tijd van afgesproken levering perfect

Goed contact met de klantenservice

We zijn erg goed geholpen. Foutje van de winkel is goed opgelost (stond dat er een item op voorraad was, maar was het showroom model). Jewannes heeft erg zijn best gedaan voor ons, waardoor we het artikel toch snel konden ophalen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Goed bijhouden wat er op voorraad is en wat niet.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed contact onderhouden en met een gewenste oplossing komen

Goede service en mensen met kennis.

Altijd goede service en je wordt goed geholpen. Ze denken met je mee en ze weten waar ze over praten.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Administratie goed op orde houden.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Veel kennis en goede keuze in assortiment.

Alles goed gegaan.

Prima volgens afspraak.