Zeer goed en vriendelijk personeel en prima service.
Beste meneer Goossens, Bedankt voor je reactie. Goed dat je dit met ons deelt. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Gordijnen zouden beging november afgehaald kunnen worden, ook zou er nog contact worden opgenomen door een monteur voor een advies m.b.t. een rolluikmotor. Zelf eind november maar gebeld waarna wel snelle afhandeling.
Beste Hans, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend dat de afspraken niet zijn nagekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Wijzelf vinden dat de pvc tegels niet echt vlak liggen. Misschien moeten ze nog wat inzakken maar ze liggen iets bol.
Beste Marjolijn, Bedankt voor je reactie. Goed dat je dit met ons deelt. Misschien is het goed om het resultaat van de vloer nog even te bespreken met de verkoper? We wensen je veel woonplezier toe en zien je graag bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goed geholpen en vriendelijke mensen ook de bezorgers
Beste Wim, Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Winkel ervaring prima laten je heel vrij met het rondsnuffelen Mooie tafel gekocht . Service met de planning iets minder. Gevraagd of ze een mail wilden sturen is geen gehoor aan gegeven.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het advies in de winkel. Vervelend dat de service van de planning minder positief is. We zullen dit zeker intern oppakken. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Vanaf het moment dat we tmc binnenwandelen voelde wij ons zeer op het gemak.. Met een goed luisterend oor werden we geholpen en omdat er zoveel aanbod is.. Gelijk geleid naar wat we wilden en met super leuke humor en de juiste feeling hebben we een mooie tafel gekocht.. En voor een leuke prijs.. We komen snel weer eens terug :)
Beste Mark, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven je complimenten zeker door aan de verkoopster! Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goede service leuk contact
Beste Andries, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Goede service en goede kwaliteit. Alleen jammer dat er een verkeerde eettafel is bezorgd
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en kwaliteit. Wat vervelend dat de verkeerde eettafel is bezorgd. Is dit bij levering aangegeven bij de bezorgers? Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Er werd aangegeven dat het in ca. week 43 werd geleverd uiteindelijk werd het week 48 wanneer mijn meubels werden geleverd
Beste Felicia, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend dat de meubelen later zijn geleverd, onze excuses hiervoor. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Onze ervaring is dat wij goed tot zeer goed geholpen zijn met het in richten van ons appartement. De afspraken worden nagekomen en eventuele fouten worden opgelost.
Beste meneer Maaskant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Het is gewoon allemaal prima verzorgt!
Beste mevrouw Vermue, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven je compliment zeker door. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Je kañ er fijn rustig winkelen,, en word er goeď geholpen.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
In brochure staat op voorraad daarom gingen we naar de winkel maar order moet nog besteld worden en duurt dan nog ruim 8 weken. Nog verveldender dat in een folder 3 weken later weer staat "op voorraad".
Beste Janny, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend dat er onduidelijkheid over de levertijd is. Helaas hebben wij niet alle producten op voorraad in ons magazijn. Dit zorgt zeker voor verwarring, onze excuses hiervoor. We wensen je veel woonplezier toe met je bestelling en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Wij besloten om eens te gaan kijken bij TMC om ons meubilair en slaapkamers op te knappen. Met begeleiding van Johan hebben wij een mooi geheel gekregen. TMC team hartelijk dank.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Leuk dat je dit met ons deelt! We geven je complimenten zeker door en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens bij TMC Wonen! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en het personeel. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
In juli een tv meubel besteld, pas half november ontvangen. Slechte service wat betreft vertraging. Paar keer belooft om terug te bellen, dit tot 3 keer toe niet gebeurd. Mail ontvangen met onjuiste informatie en weinig inleving/empathie van medewerkers. Van kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk meubel ontvangen.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend dat het zo is verlopen, dat is zeker niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor, we geven het door aan de desbetreffende afdeling. We wensen je alsnog veel woonplezier toe en hopen je zeker terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Vriendelijk geholpen
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
deskundig en prettig geholpen, goede vaklui.
Beste meneer van der Ploeg, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven je complimenten door aan de desbetreffende collega's en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Prettige hulp bij oriënteren welk type bed en matras bij ons paste. Geen opdringerige verkoop, maar oprechte advisering. Netjes thuisbezorgd, alles verliep exact volgens afspraak.
Beste mevrouw Berg, Bedankt voor je feedback. Fijn dat je zo tevreden bent over zowel het advies in de winkel als de bezorging thuis. We geven je complimenten door aan de desbetreffende collega's. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Ook het opmeten en het plaatsen van de raambekleding is gebeurd op zeer vriendelijke, klantgerichte en professionele wijze
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Personeel is vriendelijk en heeft duidelijk verstand van zaken. Geeft advies en is dankbaar na aankoop.
Beste Ad, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven je complimenten door aan de desbetreffende collega. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Medewerker die bij ons de vloerbedekking op de trap heeft gelegd werkte heel netjes.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het uiteraard voor. We geven je complimenten door en wensen je veel woonplezier toe. Graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
We hebben een bank besteld en deze is prima geplaatst. We zijn er erg tevreden over.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven je complimenten door en we hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Wij besloten om eens te gaan kijken bij TMC om ons meubilair en slaapkamers op te knappen. Met begeleiding van Johan hebben wij een mooi geheel gekregen. Wij hopen dat wij, als er iets is, bij jullie de service krijgen die we altijd gekregen hebben. TMC team hartelijk dank.