Prima geholpen met uitzoeken en levering

Iedereen zette beste beentje voor, alleen bij planning vonden we de planner wat bijdehand. Dit zijn we niet van tmc gewend

betrokken met het bedrijf

advies, hoewel geen grote order, was ruim voldoende. jammer dat een verkeerde maat geleverd is (door leverancier) maar mag wel als ik dat wilde, teruggebracht worden voor omruil.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? afhaalcenter (voor mij) niet erg duidelijk aangegeven

niet echt gekregen wat ik besteld had.

had stoelen besteld met een stevig onderstel. maar niet gekregen. jammer, maar kijk wel of dit onderstel ( poten) het na een tijd niet begeeft.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? beter luisteren wat de klant wilt.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijke mensen

Fijne persoonlijke begeleiding bij het uitzoeken van meubelen

Uitstekend advies en opvolging hierop door Johan Butijn

Bij één van onze verstelbare SwissFlex bedden, in 2007 gekocht bij De Vlijt, werkte na 12 jaar de besturingsmodule van de twee motoren niet meer. Deze unit bleek niet meer te leveren. De heer Butijn heeft bij de leverancier/importeur kunnen regelen dat wij een uit twee losse delen bestaande set konden krijgen, welke ikzelf makkelijk kon installeren. Dit alles binnen een paar weken.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Snelle actie van de telefoniste door mij direct met de juiste person door te verbinden

Hele fijn advies en fijne monteurs

heel fijn

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? nee
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? persoonlijk advies

prima producten en goede service

Ik ben vriendelijk en goed geholpen, ze onderzoeken goed wat je wensen zijn en gaan dan samen met jou het product uitzoeken wat het beste met die wensen in overeenstemming is. Ik ben heel tevreden met mijn raamdecoratie en het matras. Ook hun montageservice is goed. Een verbeterpuntje is wel de communicatie naar de klant over het moment van levering. Ik moest alle keren zelf bellen omdat het product niet in de afgesproken week geleverd was. Daarna is de levering verder goed verlopen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? betere communicatie mbt levering
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? goede kwaliteit producten

Toch afgehandeld zoals we van TMC Wonen gewend waren.

De aflevering zou in 5 weken geleverd worden, helaas werd het 8 weken na een aantal keren heen en weer gebel.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? terug bellen als dat belooft word.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? dat er geluisterd werd na onze klachten en dat er goed op gereageerd werd.

Fijne ervaring met T.M.C Goes

• Wat zijn de sterke punten van TMC? klantvriendelijkheid

Levering geheel volgens afspraak

Zie onderdeel "Sterke punten van TMC"

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijke behandeling met kennis van zaken. Gratis levering. Levering volgens afspraak. Prima levering door chauffeur en collega

Goede en nette service van slaap-id tot uiteindelijk leveren van nieuwe bed.

Via Fb de slaap-id aangevraagd, ben netjes gebeld voor een afspraak, spullen lagen netjes klaar. 3 dagen geslapen met slaap-id . Daarna de uitslagen uitgebreid besproken en gekeken naar de vest oplossing. Spullen besteld 6 weken later heerlijk bed!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

Correcte en snelle service

Online Bestelling was snel en zonder beschadiging thuis bezorgd

• Contact met vestiging: TMC Project
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Prettige en vakkundige verkoopster. Levering zoals aangegeven met aardige en vakkundige bezorgers.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Prettige, persoonlijke benadering en keurig vakwerk,

Zie hierboven.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Opletten dat er in het voortraject schriftelijke bevestiging wordt gestuurd van de afgesproken levertijd/-datum
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijke persoonlijke benadering en goed vakwerk.

geweldig

Al mijn meubels en verf gekocht bij tmc Goes... uitstekende adviezen door deskundig personeel.

Prettig en goed geleverd

Leuk en ontspannen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Hou de klant op de hoogte van de bestelling
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk en behulpzaam personeel

Van begin tot eind prima geholpen!

Vanaf het begin bij het uit zoeken van de meubels, gordijnen en vloer tot aan het leveren erg fijn geholpen door jullie fantastisch team!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Je kan alles bij elkaar uitzoeken. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Er wordt netjes gewerkt.

Medewerker denkt mee .

en geeft interieuradvies Zeer verassend resultaat.Erg tevreden. Kan niet wachten tot huis klaar is

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Keurig bedrijf. Mooie spullen en alle tijd

Goed geholpen en geadviseerd in de winkel. Blinds en luxaflex vakkundig opgehangen.

fantastisch opgelost

Levertijd ver overschreden ,maar geen contact met ons opgenomen. Later gevraagd of ze de kastdeuren wilden afstellen,nog steeds niemand gehoord of gezien Eind goed, al goed ,Ales is nu naar onze tevredenheid opgelost. Hier voor onze dank.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Nemen de tijd voor je

heel goed voorgelicht en prima geholpen!

we hebben een PVC vloer gelegd en een rolgordijn aangeschaft; ziet er allemaal prima uit!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijke bejegening

goede adviezen

was in die tijd behoorlijk gespannen maar werd correct geholpen op een leuke manier

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? je goed helpen en lekkere koffie

Er wordt meegedacht en geen enkele moeite is teveel. Vloeren zijn bij ons keurig gelegd en alles is volgens afspraak verlopen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? verstand van zaken

Komen elke keer weer terug. Goed geholpen, prima advies! Vriendelijke en kundige mensen! Goede service

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Behulpzaam, kundig en fijn meedenken

Doen wat ze beloven

Volgens afspraak gordijn aangebracht.

Marconistraat 13

4461HH Goes