Goede service en vriendelijke mensen met product kennis

Perfect geholpen en geadviseerd en dan ook nog eens prima koffie.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? het complete geheel voor je interieur.

mooie gordijnen, goede kwaliteit, goede service

zie vorige vraag

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? ruime keuze, goede kwaliteit

Gewoon goed en netjes

Gewoon goed en netjes

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Altijd een heel hartelijk contact met de verkoopster mevr. Sarien Eggebeen!!!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Verkopen met een "hart" voor het meubel en de klant

Hulpvaardig, betrouwbaar, deskundig

Meedenken, opmeten, offerte uitbrengen, op komen hangen, allemaal prima. Het enige wat ietsjes minder was, was het afhandelen van een tussentijdse telefonische vraag. Antwoord werd aarzelend gegeven en erg algemeen, waardoor ik twijfels had of het klopte. Maar over het algemeen heel goed en klantvriendelijk.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? zie hierboven
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? zie hierboven

PRIMA

Uw werknemers hebben het bed keurig geleverd en in elkaar gezet en het rest materiaal mee naar huis genomen. Er was wel enige verwarring de volgende dag op Uw administratie, maar deze is ook opgelost.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? goede service

Kwaliteit en goede service gaan samen op!

Ik ben erg tevreden over het advies wat werd gegeven, het product zelf en de montage. Ga zo door!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

Snelle levering

Schilderij besteld en snel via ander filiaal afgeleverd in Bergen op zoom Netjes geholpen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Snelle reactie

Goed geholpen

Nemen de tijd te luisteren naar wat je zoekt , en verdiepen zich in je hulpvraag . Om daarna je bij te staan op een passend en aansluitend product .

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Tijd voor je nemen en zich verplaatsen in je thuis situatie . Komen ter plaatse , om te kijken

Matig

Bij thuiskomst zag ik dat op de factuur niet de kleur van stoelen stond die ik besteld had...heb ik zelf nog moeten regelen. Volgens mij was de winkelbediende nog niet lang in diens of te weinig ervaren.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Controles op juiste werkwijze
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? klantvriendelijkheid

NIET HELEMAAL TEVREDEN

goedenmorgen. IK HEB AL EEN MAIL GESTUURD NAAR WOONWENZ. HET ONTBREEKT AAN DE ONDERHANDELINGSSFEER NET ALS JAREN GELEDEN MET DE OUWE GARDE.HET IS NIET ANDERS DAN BETALEN VOOR DIT ENVOOR DAT. ER STOND OP DE BON DAT VAN DE GELEVERDE STOEL DE POOTJES 5 CENTIMETER KORTER MOESTEN,MAAR DAT IS NIET GEBEURD.DUS DAT MOET ALSNOG GEBEUREN,DESNOODS BIJ MIJ THUIS.DE AFLEVERING WAS PRIMA ALS VANOUDS MET ANTON EN COLLEGA. GROET VAN ADRIE CLEMENT EN VRIENDIN.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? ZIE DE MAIL
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? KAN WEL IETS BETER

Goede deskundige, eerlijke advisering in een uitnodigde winkelsfeer.

Ok

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundig personeel .Parkeer gelegenheid.

Prima, alles goed geregeld.

Wij hebben het allemaal als positief ervaren. Van het begin in de winkel tot het geleverde tapijt in huis.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen idee.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? afspraak is goed

Voor herhaling vatbaar.

Heel veel om uit te kiezen. Fijn dat je rustig rond kunt kijken zonder steeds lastiggevallen te worden met de vraag of je al een keuze gemaakt hebt. Bezorgen van ons bankstel ook keurig verzorgd.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Ruime keuze

snelle reactie, goede service!

snelle reactie, via de mail, correcte afhandeling!

Spontane en leuke ontvangst

als je bij TMC naar binnenkomt wordt je spontaan en open ontvangen. Verbazend vond ik dat de "jonge" meiden een enorme kennis in huis hadden. Waar ik ook blij van werd is dat wij twee weken later de door ons eerder geziene stoelen kochten en de verkoopster nog steeds wist welke twee modellen wij in gedachten hadden. Een ouderwets woord hiervoor is klantenservice

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? open, spontaan klantvriendelijk

TMF heeft ons goed geholpen, hopelijk ook als er problemen zijn met de aankoop.

Tevredenheid met de bediening.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Accuratesse en bereikbaarheid.

alles prima!!!!!!!!!!!!

prettige, vlotte, deskundige begeleiding en aanbevelingen en meedenkend in onze keuzes.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? professioneel

Klantvriendelijk en deskundig

Ik was op zoek naar raambekleding en twijfelde erg over de vele mogelijkheden. Annemiek heeft mij hier zeer goed bij geholpen zodat ik uiteindelijk de juiste heb gekocht.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Iets meer communiceren bij opmeten in geval van twijfel
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Overige

Geen goede informatie

Heb een aantal meubels gekocht, blijkt dat je deze zelf moet gaan behandelen. Hier is niks over gezegd. Anders had ik deze meubels niet gekocht. Ik ga toch geen dure meubels kopen om daarna zelf te behandelen. ? Na dit aangegeven te hebben, konden we een behandel setje ophalen. Allemaal leuk en aardig, maar moet het dus gewoon zelf doen. Daarnaast blijven de meubels ruw !!! Wat ik erg storend vind. Om dit op te lossen zou ik de meubels op moeten schuren!!! Lekkere koop. NIET DUS !!!!!

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? wat dacht u van betere informatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Slechtse ervaring ooit met tmc

Geprobeerd via de website een lamp te bestellen maar omdat ik hem wilde afleveren in een ander filiaal deze lamp via tmc Goes besteld. Wat blijkt toen de lamp werd opgehaald in het andere filiaal bleek dit een beschadigd showmodel te zijn.( maar wel de volle prijs betaald) Ik zal hier niet vermelden hoe het telefoongesprek is gegaan maar dit is TMC onwaardig.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Deze medewerkster beter opleiden.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Na deze debacle geen

mooie zaak en ruime collectie

vriendelijk personeel, werden verwelkomt met koffie en appeltaart!

Vriendelijk ,deskundig.

Ga er graag winkelen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service, klantvriendelijkheid

TMC Wonen is een fijne totaalinrichter!

Na een passend advies, een scherpe aanbieding en een mooie opdracht, heeft TMC Wonen de Hervormde pastorie in Scherpenisse op een vakkundige manier voorzien van vloerafwerking, vaste kasten en stoffering. Dank voor de uiterst plezierige samenwerking, de fijne communicatie en de gerealiseerde kwaliteit. Namens de kerkrentmeesters en het predikantsgezin, Albert Jan van de Breevaart

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? communicatie, snelle service en goede kwaliteit

niks dan lof

wij zijn goed geholpen en optijd alles binnen en alles was supergoed verpakt

Marconistraat 13

4461HH Goes