Perfect geholpen en geadviseerd en dan ook nog eens prima koffie.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven je complimenten zeker door. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
zie vorige vraag
Beste Marlies, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Gewoon goed en netjes
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Altijd een heel hartelijk contact met de verkoopster mevr. Sarien Eggebeen!!!
Beste René, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven je complimenten zeker door aan Sarien. Veel woonplezier toegewenst en we zien je graag terug bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Meedenken, opmeten, offerte uitbrengen, op komen hangen, allemaal prima. Het enige wat ietsjes minder was, was het afhandelen van een tussentijdse telefonische vraag. Antwoord werd aarzelend gegeven en erg algemeen, waardoor ik twijfels had of het klopte. Maar over het algemeen heel goed en klantvriendelijk.
Beste Dorith, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat je tevreden bent. Je opmerking nemen we zeker mee. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Uw werknemers hebben het bed keurig geleverd en in elkaar gezet en het rest materiaal mee naar huis genomen. Er was wel enige verwarring de volgende dag op Uw administratie, maar deze is ook opgelost.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven je complimenten zeker door. Fijn dat de verwarring inmiddels ook opgelost is. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Ik ben erg tevreden over het advies wat werd gegeven, het product zelf en de montage. Ga zo door!
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven je complimenten zeker door aan de desbetreffende collega's. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Schilderij besteld en snel via ander filiaal afgeleverd in Bergen op zoom Netjes geholpen
Beste Kees, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven je complimenten zeker door. Veel plezier met je bestelling en we hopen je snel terug te zien bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Nemen de tijd te luisteren naar wat je zoekt , en verdiepen zich in je hulpvraag . Om daarna je bij te staan op een passend en aansluitend product .
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Bij thuiskomst zag ik dat op de factuur niet de kleur van stoelen stond die ik besteld had...heb ik zelf nog moeten regelen. Volgens mij was de winkelbediende nog niet lang in diens of te weinig ervaren.
Beste Gino, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend dat er wat onduidelijkheid is ontstaan over de kleur. We hopen dat de juiste kleur nu is geleverd en we zullen deze opmerking zeker intern oppakken. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
goedenmorgen. IK HEB AL EEN MAIL GESTUURD NAAR WOONWENZ. HET ONTBREEKT AAN DE ONDERHANDELINGSSFEER NET ALS JAREN GELEDEN MET DE OUWE GARDE.HET IS NIET ANDERS DAN BETALEN VOOR DIT ENVOOR DAT. ER STOND OP DE BON DAT VAN DE GELEVERDE STOEL DE POOTJES 5 CENTIMETER KORTER MOESTEN,MAAR DAT IS NIET GEBEURD.DUS DAT MOET ALSNOG GEBEUREN,DESNOODS BIJ MIJ THUIS.DE AFLEVERING WAS PRIMA ALS VANOUDS MET ANTON EN COLLEGA. GROET VAN ADRIE CLEMENT EN VRIENDIN.
Beste klant, Bedankt voor de feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Van de verkoper heb ik inmiddels vernomen dat er een middenweg is gekozen voor de bijkomende kosten. Het is helaas fout gegaan met het inkorten van de poten, onze excuses hiervoor. Dit zal zo snel mogelijk geregeld worden. Alsnog veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Ok
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Wij hebben het allemaal als positief ervaren. Van het begin in de winkel tot het geleverde tapijt in huis.
Beste mevrouw Willemse, Bedankt voor je reactie. Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Heel veel om uit te kiezen. Fijn dat je rustig rond kunt kijken zonder steeds lastiggevallen te worden met de vraag of je al een keuze gemaakt hebt. Bezorgen van ons bankstel ook keurig verzorgd.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven je complimenten zeker door aan de desbetreffende collega's. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
snelle reactie, via de mail, correcte afhandeling!
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
als je bij TMC naar binnenkomt wordt je spontaan en open ontvangen. Verbazend vond ik dat de "jonge" meiden een enorme kennis in huis hadden. Waar ik ook blij van werd is dat wij twee weken later de door ons eerder geziene stoelen kochten en de verkoopster nog steeds wist welke twee modellen wij in gedachten hadden. Een ouderwets woord hiervoor is klantenservice
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven je complimenten zeker door aan de desbetreffende collega's. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Tevredenheid met de bediening.
Beste klant, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We geven je compliment zeker door. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
prettige, vlotte, deskundige begeleiding en aanbevelingen en meedenkend in onze keuzes.
Beste Pank en John, Bedankt voor jullie reactie. Goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen jullie veel woonplezier toe en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Ik was op zoek naar raambekleding en twijfelde erg over de vele mogelijkheden. Annemiek heeft mij hier zeer goed bij geholpen zodat ik uiteindelijk de juiste heb gekocht.
Beste Karin, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven je complimenten zeker door aan Annemiek. Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Heb een aantal meubels gekocht, blijkt dat je deze zelf moet gaan behandelen. Hier is niks over gezegd. Anders had ik deze meubels niet gekocht. Ik ga toch geen dure meubels kopen om daarna zelf te behandelen. ? Na dit aangegeven te hebben, konden we een behandel setje ophalen. Allemaal leuk en aardig, maar moet het dus gewoon zelf doen. Daarnaast blijven de meubels ruw !!! Wat ik erg storend vind. Om dit op te lossen zou ik de meubels op moeten schuren!!! Lekkere koop. NIET DUS !!!!!
Beste Marco, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat het zo is gelopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We zullen dit aangeven bij de desbetreffende verkoopster. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Geprobeerd via de website een lamp te bestellen maar omdat ik hem wilde afleveren in een ander filiaal deze lamp via tmc Goes besteld. Wat blijkt toen de lamp werd opgehaald in het andere filiaal bleek dit een beschadigd showmodel te zijn.( maar wel de volle prijs betaald) Ik zal hier niet vermelden hoe het telefoongesprek is gegaan maar dit is TMC onwaardig.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend dat de afhandeling zo is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wat ik terugzie in ons systeem is dat er een korting is verleend i.v.m. het showmodel. Onze excuses voor deze situatie. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
vriendelijk personeel, werden verwelkomt met koffie en appeltaart!
Beste meneer en/of mevrouw Harinck, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven je complimenten zeker door! Veel woonplezier toegewenst en we hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Ga er graag winkelen.
Beste Lilian, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We geven je complimenten zeker door aan de desbetreffende collega's! Veel woonplezier toegewenst en graag tot ziens bij TMC Wonen. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Na een passend advies, een scherpe aanbieding en een mooie opdracht, heeft TMC Wonen de Hervormde pastorie in Scherpenisse op een vakkundige manier voorzien van vloerafwerking, vaste kasten en stoffering. Dank voor de uiterst plezierige samenwerking, de fijne communicatie en de gerealiseerde kwaliteit. Namens de kerkrentmeesters en het predikantsgezin, Albert Jan van de Breevaart
Beste meneer van de Breevaart, Bedankt voor de complimenten. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We geven de complimenten door aan de desbetreffende collega's. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
wij zijn goed geholpen en optijd alles binnen en alles was supergoed verpakt
Beste mevrouw Nieuwenhuize, Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. We wensen je veel woonplezier toe en hopen je snel weer terug te zien in één van onze woonwinkels. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen