Stoelen waren precies binnen de aangegeven tijd geleverd, bezorging gebeurde netjes. Mooie kwaliteit meubels!
Zoals bij eerdere bestellingen Volgens afspraak geleverd en gemonteerd 👍👍
Klantvriendelijkheid ben ik tevreden over. Over de bezorgkosten minder, amper 5 minuten werk om plasticverpakking eraf te halen en daar heb ik 50,- voor betaald. Ik ken dat niet bij andere meubelzaken.
Peter Tanis heeft ons geholpen. Een geweldige verkoper. Die adviseert maar laat zelf beslissen. Het was of dat we elkaar al jaren kende.
Heel prettig dat een medewerker de tijd nam om uitgebreid thuis advies te komen geven. Ook bij een verwarring over de levering van een van de bestelde artikelen nam deze medewerker alle moeite om de zaken volgens afspraak te laten verlopen. Zeer tevreden.
Bij het kopen van de gordijnen kregen we te horen dat we een bevestiging per mail zouden krijgen, en dan ook een betalingsverzoek voor een aanbetaling. Mailtje nooit gehad, na twee weken navraag gedaan, Uw bestelling staat hoor, U krijgt vanzelf bericht. Inderdaad toen de gordijnen klaar waren kon ik ze af komen halen en moest ik alles nog afrekenen. Heel raar dat we geen bevestiging kregen zoals beloofd en dat we geen aanbetaling moesten doen terwijl dat gezegd was dat, dat moest.
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend dat er verwarring is ontstaan, dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses dat het zo is gelopen, we hopen dat de gordijnen verder naar tevredenheid zijn en wensen je veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Heel goed advies gegeven, vriendelijk en geduldig
goed vriendelijk goed advies
Net vriendelijk behulpzaam personeel, keurig op tijd.
Werd goed geholpen door Jan en art-Jan
Onze meubels zijn netjes en vakkundig in elkaar en op de juiste plaats gezet. De boxspring met elektrische bodems is ook helemaal in elkaar gezet en de monteurs gingen pas weg nadat alles was gecontroleerd op de juiste werking.
NA 4 maanden wachten op de leveren an kasten en bank blijkt er een kast niet gemonteerd te kunnen worden omdat de maten niet goed zijn opgenomen ondanks dat dit ter plaats is gedaan door TMC. Nu weer wachten wat de oplossing gaat worden. Wij houden ons hart vast.
Beste Paul, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend om te horen, ik begreep van mijn collega's dat er inmiddels gewerkt wordt aan een oplossing. We hopen dat het zo snel mogelijk geregeld kan worden. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen
Bestelling was snel geregeld en de levering was op tijd en naar wens
Hulp bij kiezen van stoffen. Meten van stof op ons huisadres. Goede afspraken over levering
Heel prettig en hulpvaardig ‘ We zijn er heel blij mee! Ook de afspraak en tijdstip zijn prima nagekomen!
Vanaf de klantvriendelijkheid in de winkel t/m de bezorging thuis was zeer prettig geregeld.
Goede kennis van zaken, behulpzaam en vriendelijk personeel.
Zeer netjes geholpen bij het uitzoeken van het meubelstuk, aanbetaling was zeker ook niet te hoog, meubelstuk keurig op tijd geleverd en door medewerkers netjes gemonteerd en op de juiste plaats gezet.
Het personeel is vriendelijk, kundig en klantgericht! Kortom, een zaak waar we graag komen!
En het werdt met zorg opgehangen ,en mooi op de afgesproken tijd .
Grote collectie en behulpzame medewerkers. Installatie door ervaren en vriendelijke monteur. Snel en correct.
Het verschil in hoogte van de beide rolluiken zagen de mannen zelf te laat, dat was jammer, maar deze misser wordt nog opgelost, ik heb er vertrouwen in dat dat goed komt.
Het contact in de winkel liep soepel =. Degene die de opmetingen kwam doen was vriendelijk en precies. De jongens die de luxaflex kwamen ophangen waren buitengewoon netjes, vriendelijk en ook niet te beroerd om nog wat extra's te doen. Mijn complimenten voor zo'n team
Personeel in de winkel en de bezorgservice zijn erg vriendelijk. In de winkel is het personeel niet opdringerig zoals in andere meubelzaken. Je kan daar rustig rondlopen en kijken.
Bedden gekocht na jaren sukkelen, we hebben eindelijk een goed bed, na een vriendelijke ontvangst