is prima bevallen.

de verkoper was een zeer aardige man ,de bezorging was prima en vriendelijk en is goed in mekaar gezet .

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? ik weet het niet.

Helemaal tevreden!

Alles is prima! Afspraken worden nagekomen, als er iets is wordt er goede service geleverd, het werk wordt netjes gedaan, door vriendelijke mensen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Betrouwbaar, goede service, deskundigheid

Goede service wel jammer dat ze uit eten bonnen beloofd hebben maar die heb ik nooit gekregen.

SNEL GEHOLPEN BIJ OPHALEN BESTELLING

BESTELLING OPGEHAALD EN TMC HEEFT GEHOLPEN HET IN DE AUTO TE PLAATSEN

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

We hebben per mail onze bestelling gedaan en afgehaald in het magazijn. Dit liep allemaal netjes. Een hoger cijfer zou voor mij een stukje beleving zijn. Bijvoorbeeld een kaartje bij je aankoop met een doosje thee/chocolade of iets dergelijks. Om te genieten van je aankoop...

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Beleving
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Accuraat

Leuke mensen leuke winkel

Zoveel te zien en te koop en ook nog voor een leuke prijs. Goeie en vriendelijke verkopers, niet opdringerig maar behulpzaam.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Aanbod en prijs

Vakkundige medewerkers

Van het begin tot het einde van het traject van schilderwerk en nieuw meubilair prima contact gehad. Goede adviezen over de inrichting en kleuren. En het feitelijke werk is prima uitgevoerd. Wij zijn tevreden klanten.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede contact, vakkundige medewerkers

Prima ! Gordijnen keurig gemaakt en gehangen

Vitrage en verduisterende overgordijnen keurig gemaakt en gehangen. Het duurde alleen wel lang eer ze klaar waren.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

Mooie producten en prima service

Deskundig geholpen door vriendelijke heer op de beddenafdeling. Prachtig bed en kast uitgezocht en prima service bij het afleveren.

Top bedrijf met top Service

Wij zijn erg prettig geholpen bij TMC. Ze denken met je mee, komen hun afspraken na. Zeldzaam tegenwoordig

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Prettig bedrijf die zich aan hun woord houden.

Zeer goed geholpen

Bij de aankoop was de verkoper meedenkend, vakkundig en vriendelijk. Ook de mensen die het tapijt kwamen leggen waren vakkundig, netjes en vriendelijk.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? meedenken met de klant

Goed geregeld voor

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Snel schakelen

afspraak liep erg uit.

Goede monteur, alleen liep de afspraak zeer uit. Ik denk dat de planning niet helemaal correct was. Teveel op één dag. Uiteindelijk kwam de monteur om 18:30 ipv 16:00

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? beter plannen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? goede service

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

zeer tevreden met een kleine kanttekening

Eigenlijk heel tevreden over ontvangst en behandeling in vestiging te Bergen op Zoom en ook wat betreft de inmeetafspraak ter plaatse in Dishoek. De montage zou volgens een sms-je van de dag tevoren plaatsvinden op woensdag 12 augustus omstreeks 12.45 uur met een marge van een uur tevoren of een uur later. Ik ben gaan bellen om omstreeks 15.30 uur omdat de monteur er nog niet was. Blijkbaar was, zonder dat dit de monteur bekend was, de planning nog aangepast. Montage is verder prima verlopen !

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? zie boven
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? klantvriendelijk en deskundig

Volgens afspraak alle geregeld.

We zijn heel goed geholpen met het kiezen van trapbekleding en het inmeten van een hor.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? creatief, meedenkend

We zijn weer zeer tevreden over TMC

We kregen goed advies toen we voor zonwering bij TMC gingen kijken omdat we nog niet precies wisten wat we wilden nemen. De levering en montage ging snel en precies op de afgesproken tijd. Toen later de servicemonteur nog even langs kwam, kregen we nog enkele goede tips voor gebruik en onderhoud van de hordeur. Alleen jammer dat we niet gelijk bij de bestelling werden getipt over de dinervoucher.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? kennis van zaken

matige ervaring

Ik heb matige ervaring met TMC omdat ik vloerbedekking voor de woonkamer heb laten leggen en er hoogteverschil is. men had tijdens het opmeten al kunnen weten dat er hoogteverschil zou zijn, en met een idee of oplossing kunnen komen. bijv. door er extra ondertapijt o.i.d. neer te leggen. mijn ervaring in de winkel was wel goed.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? meer met de klanten meedenken, en vooruitkijken

Vriendelijkheid en deskundigheid prima, klantgerichte communicatie echt ondermaats.

Ik heb een (helaas kritische) brief gestuurd naar [email protected] Dit kader is te klein om de brief daarin op te nemen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? communiceer bij problemen beter
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijkheid, deskundigheid

Prima service, zeer nette spullen en aardige bezorgers!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

Prettig geholpen zowel in Kruiningen als in Goes

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijke bejegening

late maar keurige levering kasten

De kasten zijn keurig netjes geplaatst, het heeft alleen wat lang geduurd, ipv week 30 werd het week 32, helaas net na mijn verhuizing zodat ik nog een week met de verhuisdozen zat.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? heel veel mogelijkheden

Weer netjes geholpen bij het bestellen en uitzoeken van een nieuw rolgordijn. Snel geleverd zodat we er gelijk van kunnen genieten.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service en vakmanschap

Vriendelijke verkoopster en handig ophaalmagazijn

In de winkel werden we vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Je bestelling ophalen gaat ook makkelijk bij het ophaalmagazijn. Een minpuntje is dat er geen bericht kwam dat mijn bestelling gereed was voor ophalen, dus daar moest ik zelf achteraan.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Een melding geven wanneer de bestelling gereed is voor ophalen.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service en mooie producten.

...en alles doet het nog steeds.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? All over.

Marconistraat 13

4461HH Goes