Heel erg goed.

Ervaren mensen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Ervaring

Prettige en goede contacten

Contacten zijn op een prettige wijze verlopen. Levering is op een prima wijze verlopen.

• Contact met vestiging: TMC Project
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Komen afspraken goed na.

perfect

alles als afgesproken

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? allles correct volgens afspraak

Super goede service

Mijn ervaring is gewoon goed

• Wat zijn de sterke punten van TMC? De service

Geweldig :-)

Service is uitstekend, bezorgers ook netjes en gaan voorzichtig te werk. Aart-Jan krijgt een 10 met een griffel. Ik kom er al 45 jaar en nog steeds met volle tevredenheid.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Ruime keus en hele goede service.

We hebben een mooie bank (showroom) gekocht en de service tot het thuis neerzetten van de bank was prima!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Eerder de bezorgplanning doorgeven
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Snelle service

Slecht

Na 5 weken levertijd is geconstateerd dat de geleverde (elektrische) Duette niet geïnstalleerd kon worden omdat de maten niet correct zijn opgenomen. Vervolgens duurde het wederom 5 weken voor de correcte geleverd kon worden. Welgeteld 2 maanden heb ik ervan kunnen genieten voordat het product kapot ging, de monteur kan na 2 weken pas langs komen om te kijken wat er gaande is. Deze komt tot de conclusie dat hij het niet ter plaatse kan repareren en hem zal moeten opsturen. 24 dagen later heb ik contact met de service afdeling omdat ik het erg lang vind duren, daar vertellen ze me dat het waarschijnlijk nog 2 weken gaat duren. Dit was op 23 juli. Vervolgens krijg ik op 7 augustus een mail dat de Duette geïnstalleerd kan worden op 21 augustus, dus geen 2 weken maar een volledige maand verder. Eindelijk werd de duette geleverd, blijkt dat WEDEROM de maten niet kloppen. Dus hij moet weer worden teruggestuurd. Er wordt me beloofd dat er de volgende werkdag contact met me opgenomen word en het z.s.m. opgelost zal zijn. Wederom niet aan de orde. Ondertussen zijn we weer 2,5 week verder en ik hoor nog niks. Als ik zelf contact opneem weet de medewerker er niks van, moet hij het aan zijn collega vragen die er morgenochtend weer is. ''We zullen u opbellen''.. En weer geen gehoor. Tussen 25 juni en vandaag 9 september is het TMC niet gelukt om de correcte zonwering te leveren. Tot op heden is er zelfs nog geen duidelijkheid wanneer dit wel gaat lukken. Ik begin me af te vragen of het ooit goed gaat komen. Dit is werkelijk de slechtste service die ik ook heb meegemaakt.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Communicatie, service, op tijd leveren.

Goede winkel, vriendelijke mensen en goede service

Wij hebben al diverse keren dingen gekocht bij TMC Goes. O.a. een hoekbank, een onderschuifbed en vloerbedekking. Wat ons steeds opvalt, is de vriendelijkheid van het personeel. Je voelt je welkom in de winkel en wordt goed geholpen. Als er iets niet goed gegaan is en je laat dit weten, wordt het netjes opgelost.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Lopende zaken beter in de gaten houden. Klant wacht soms voor niks en moet zelf contact opnemen.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid en service

NIET BEST

Levertijd ver over schreden. Niet bellen als het bestelde binnen is. Bij het afhalen verkeerd afhaal adres opgegeven. Bij het afhalen geen hulp verlenen bij het inladen. Pakket was te zwaar om het alleen in de auto te laden, Aan toevallige voorbijganger moeten vragen om even te helpen. Kortom een teleurstellende en slechte service

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? afspraken nakomen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Geen

Fijne service, een aanrader

Keurig geholpen in de winkel, mede daardoor snel en goed geslaagd. Vriendelijk personeel ook bij het bezorgen thuis. Zeer tevreden.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? De betrouwbaarheid

Tevreden klant

Positief, we wisten van tevoren wat we ongeveer wilden, dus konden gelijk doorpakken. De koop was snel geregeld. Fijn dat de kleurstalen even mee naar huis mochten.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Flink aan de prijs, maar we gaan ervan uit dat de meubels nu ook heel wat jaren meegaan.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Gewoon vriendelijk personeel, niet teveel poespas.

Matig

Het begon op de verkoopafdeling met problemen over de prijs (de bank was elders goedkoper) en bij aflevering veel miscommunicatie met de chauffeur. Deze medewerker was zeer onvriendelijk, hij wilde in 1e instantie onze oude bank niet mee nemen, terwijl dit wel afgesproken was en heeft daarna een gedeelte van de bank scheef gemonteerd, dit was duidelijk te zien. Wij hebben dit later zelf hersteld.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Betere communicatie en duidelijkere afspraken maken
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Er staan mooie spullen in de showroom

Teleurstellend

Het inmeten van lamellen is een paar keer niet goed gegaan. Iedere medewerker hangt weer een ander verhaal op over hoe veel van de grond af. Met als gevolg dat we te korte en te lange lamellen hebben. Daarnaast was er een verkeerd systeem besteld. Dit wordt gelukkig hersteld. Helaas geen reclame voor de zaak.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Zelfde manier van werken, secuur opmeten.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Op tijd, netjes opruimen

Niet het product gekregen wat ik besteld had

De service is gewoon goed en ook de medewerkers die hier geweest zijn waren erg vriendelijk en hebben ook goed werk geleverd. Maar de lamellen die er kwamen waren niet degene die ik besteld heb, daar is dan ook een aantekening van gemaakt, maar hierover heb ik niets gehoord en dat is jammer.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Kundig en alert, wij wachten verdere afwikkeling af

tamelijk positief

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? follow up problemen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? zeer vakkundig

Tevreden

Tevreden over de bestelling en levering van meubels. Daarnaast hadden wij ook fotobehang besteld wat niet goed geleverd is. Uiteindelijk heeft TMC het netjes hersteld, maar het duurde wel een paar weken en het kostte een aantal telefoontjes....

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Communicatie over status bestelling en collega's onderling hierover informeren.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Prijs - kwaliteit

Tevreden over de leggers van de vloer

Zeer beleefd en werkte keurig netjes. Zeer tevreden over de jongens die pvc kwamen leggen.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Overdracht kan beter heb 2x moeten bellen wanneer mijn levering binnen was Heb zelf ook moeten bellen wanneer ze kwamen van de planning niet zo netjes als je zelf overal achteraan moet
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Goede ervaring, problemen worden goed opgelost

Goede ervaring er hulp bij bestellen en leveren van meubels ed. HEEL ERG JAMMER DAT DE WOONDROMENACTIE ZONDER ENIG BEKENDMAKEN RUIM VOOR EINDE VAN DE INSCHRIJFDATUM STOP GEZET IS WIJ HADDEN ER NAMELIJK ZEER ONS BEST OP GEDAAN!

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Iets minder snel op de mensen afstappen in de winkel (schrikt soms af)
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteitspullen, goede service, je krijgt wat ze beloven en vriendelijke mensen in de winkels

In een woord fantastisch

In een woord fantastisch

Geweldige service

Klant vriendelijk en luisteren goed naar klant en service is geweldig

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? service en klant gericht helpen

Goed afgesproken wat wij wilde en dat zijn ze nagekomen.

Wij hebben een oude stoel met rugleuningen opnieuw laten bekleden. Daarvoor een afspraak gemaakt en met de prijs overeen gekomen om hem te laten maken. De persoon die hem gerepareerd heeft dat op een vakkundige wijze gedaan, Bravo. Zeer tevreden, Groetjes, Lia & Ton.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Zeer vriendelijk geholpen.

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Men neemt de tijd voor je

Redelijk

twee keer gebeld,en langs geweest met een klacht,tot op heden nog niet gereageerd wat ik betreur Absoluut goed geholpen in de winkel een 10 maar dat jedan niets meer hoort is denk ik niet iets TMC,s

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? sneller reageren op een klacht
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? verkoop,en de indeling van de winkel,uitmuntend personeel

Netjes gewerkt

Zonnescherm is door de heren netjes gemonteerd

Super netjes

Alles is super netjes bezorgd Gelijk op zen plaats gezet en de rommel van papier en Martin werd netjes meegenomen Ook de bezorgers waren zeer vriendelijk

Marconistraat 13

4461HH Goes