Erg goed

Goeie en vriendelijke service. Erg netjes ook het personeel wat de meubels kwam afleveren. Miste alleen de uitleg voor de onderhoud van de bank dit hadden ze bij het kopen van de bank eigenlijk wel kunne toelichten

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk, goede service

Keurige afwerking en behandeling

Als werker in de wijngaard is de stoffeerder ruimschoots geslaagd

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Goede ontvangst en adequate afhandeling van bestelling

Hele goede service

Onze bestelling van een bank en stoel zijn precies keurig op afgesproken tijd afgeleverd. Vriendelijk bezorgd en in elkaar gezet. Ook bij het uitzoeken van de meubels zeer klantvriendelijk.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? veel keuze in verschillende merken

Vriendelijk en vakkundig geholpen en afgewerkt!

De kwaliteit en prijs zijn goed op elkaar afgestemd. Het geleverde zag er prima uit, werd doelmatig verpakt geleverd en op tijd. Daarbij werden we vakkundig geholpen. Een heel klein puntje van aandacht: een enkele keer duurde een reactie op een mailbericht wat (te) lang.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijk geholpen, doeltreffende info, snelle levering en houden aan hetgeen ze zeggen

er werd goed naar ons geluisterd

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

goed , netjes

Goed geholpen , netjes te woord gestaan .

• Wat zijn de sterke punten van TMC? netjes

Weer een kamer voorzien mooie gordijnen. De man die ze kwam ophangen, gewoon hartstikke goed en netjes. Deed uit zijn eigen al zijn schoenen uit om naar boven te gaan. Heeft netjes gewerkt! Deze man kan je gewoon in je huis laten werken als je er zelf niet bent. Heb al meerdere monteurs van tmc over de vloer gehad in het afgelopen jaar en kan eigenlijk niets anders zeggen dan absolute vakmensen die netjes werken. Deze verdienen absoluut een pluim van mij!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit, vakmanschap en netjes

prima geholpen,en korrekte levering.

zeer positief

• Wat zijn de sterke punten van TMC? klantvriendelijk

Alles prima in orde

Zowel de vloerbedekking als de gordijnen en vitrage zijn tot volle tevredenheid gelegd en aangebracht. Ziet er allemaal keurig uit. alles professioneel uitgevoerd.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Veel keuze

Zoals al jaren , prima.

Vriendelijk personeel. We kopen al jaren bij TMC ( meestal) jaren geleden al in Kruiningen en nu al verschillende jaren in Goes. Wij worden altijd prima geholpen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Diversiteit in spullen

Enthousiast en behulpzaam

Goed advies

• Contact met vestiging: TMC Goes

Nette plaatsing van mooi product

In een leuk gesprek met onze vaste adviseur Elly bepaald dat Luxaflex de mooiste en betaalbare oplossing had voor een half transparante raambekleding in mijn kantoor. Het eindresultaat voldoet zeker aan de verwachtingen. De plaatsing is goed verlopen, het was wel jammer dat de levertijd bijna 2 maanden was maar daar kan TMC weinig aan doen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Meer informatie over verlate levering
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed advies!

professioneel advies en montage

duidelijk advies bij aankoop en afhandeling tot en met montage

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? eerlijk en professioneel

Erg positief. Goed en vriendelijk geholpen

Medio Juni waren we bij TMC in Goes. Na een vriendelijk welkom hebben we eerste de winkel doorgelopen totdat we meubels zagen die ons interesseerden. Dit werd opgemerkt door Jan die vroeg of hij kon helpen. In eerste instantie wilden we nog even verder kijken wat geen enkel probleem was. Even later hadden we onze keus gemaakt en hebben we Jan gevraagd voor nadere uitleg. Fijne winkel die je de mogelijkheid geeft om uitgebreid rond te kijken zonder opdringerig te worden maar wel met raad en daad terzijde staat en uiteindelijk nieuwe meubels besteld die conform afspraak geleverd werden.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk, voldoende tijd geven voor orientatie, niet opdringerig.

Even geduld maar dan heb je ook wat

Half juni in de zaak informatie opgevraagd. Dezelfde week is er opgemeten en de week erna heb ik de getekende offerte geretourneerd. Levering zou 6 tot 8 weken duren. Uiteindelijk duurde het 3 maanden voor het zonnescherm aan mijn gevel hing. Ook de planning van de montagedag liep niet helemaal goed. Ze zouden om 12.45 komen, met een uur speling. Om kwart over 2 waren ze er nog niet, dus maar even gebeld. Ze waren onderweg. Kon er nog net 1 dag van genieten, voordat de herfst aanving. Jammer dat het toch langer dan verwacht duurde

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Doe even een berichtje als levering of montagetijd niet gehaald wordt
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Verder goede service

Minder goed

minder goede ervaring

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Prima voorlichting en alles perfect afgehandeld.

Prima voorlichting en alles perfect afgehandeld.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Ik heb bijzet tafels gekocht, en zouden er binnen 2 a 3 weken zijn, ik heb ze nu nog niet.

Ik ben wel goed geholpen in de winkel, maar ik moest zelf naar de winkel bellen voor een kapot onderstel dat al binnen was. Jullie hebben zelf niet eerst gebeld, stoel was er al. Van een stoel. Ik wacht nog op bijzet tafels, 2 A 3 weken wordt er gezegd, het is nu al een paar maanden.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Betere communicatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede uitleg

Uiteindelijk mooi resultaat maar.....

Verkoop en planning verliep netjes. Echter bij het egaliseren kwamen de eerste obstakels. Wij hadden bijbetaald voor extra egaliseren (extra bovenop de normale prijs voor egaliseren) van de huidige grindvloer. Deze was al geseald, (al aangegeven aan de inmeter maar toch €800.- extra gerekend) Extra egaline bleek niet nodig te zijn. Gemaild en de €800.- werd in mindering gebracht op de rekening. Tijdens het leggen de monteur toch op enkele slordige foutjes gewezen, werd netjes opgelost maar toch zonde dat ik als klant verbeterpunten aan moet geven. Op dag 5 van montage geen monteur te bekennen. om 11.00 uur gebeld naar TMC. Daar kreeg ik te horen dat de monteur niet zou komen aangezien hij niet voldoende pvc had, zat ik daar met een halve pvc vloer in mn gang. Aangegeven dat ik hiervan graag op de hoogte gesteld was aangezien ik van niets wist en de monteur al na dag 2 bleek te weten dat hij het niet zou gaan redden. Hierop kreeg ik een onbeschoft grote mond met daarna excuus maar dan is eea al gezegd. Na 2 weken is de vloer keurig afgewerkt. De dag na voltooiing van de vloer kreeg ik de rekening binnen. Hierop stonden de extra pakken die bijbesteld zijn, en de eigen inmeter van TMC dus verkeerd had ingemeten, aan mij doorberekend. Wederom contact gehad en ook dit is in mindering gebracht. Al met al ligt de vloer netjes maar het gedoe rondom het leggen maakt dat ik niet geheel enthousiast kan zijn over TMC. Als ik als particulier €10.000.- neer leg voor het uitbesteden van mijn pvc vloer verwacht ik ook een stuk service en hoop ik dat alles rondom het leggen uit handen genomen wordt!

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Zie bovenstaande!

Bij ons moest een nieuw rolgordijn geplaatst worden, monteurs waren met z’n 2-en, 1 in opleiding. Heren hebben prima werk geleverd, en alles keurig weer opgeruimd. Prima service van TMC, ben niet anders gewend!

Goed sevice

Goed geholpen in de winkel en uitvoering (leggen van p.v.c. vloer) is zonder problemen uitgevoerd en back up in orde.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Zie boven.

Goed, behoudens communicatie levertijd.

Meetsessie uitstekend. Uitleg in vestiging aangaande offerte prima. Uitvoering, benodigde tijd en uiteindelijk levertijd tot volle tevredenheid. Verbeterpunt is t.a.v. communicatie in relatie tot levertijd. Indien de levertijd niet gehaald kan worden neem dan als verkoper zelf contact op met koper in plaats van andersom. Ondanks teleurstelling voorkomt het ergernis tussen partijen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Zie boven
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit

Keurig geholpen, Vriendelijk personeel. Alles goed.

Goede ervaring.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Keurig

Vriendelijk en persoonlijk

Vriendelijk personeel en geholpen naar o ze persoonlijke wensen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Mooie aanbod

Marconistraat 13