Vakmensen die de kast in elkaar hebben gezet. Echter is de vloer beschadigd (men heeft dat keurig aangegeven) Ik heb daarna niets meer van TMC gehoord.
Beste meneer en/of mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over de aankoop en de montage door onze vakmannen. Wat betreft de melding van de vloer: ik heb dit even nagevraagd intern, u hoort hier zo spoedig mogelijk van! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
PVC vloer uitgezocht en besteld. Goede voorlichting, niet onnodig ondervroeg leggen en de mannen die het hebben gelegd prima,
allemaal.oke niks aan ye merken zijn goed geholpen .
De meubelmaker heeft zijn werk, opdracht met verve uitgevoerd. toen de stoelen werden teruggebracht, straalde hij en wachtte met spanning onze reactie af. Chapeau voor de geleverde diensten
Er lopen bij TMC vakkundige verkopers en monteurs, die je goed advies geven
Beste meneer en/of mevrouw de Munck, Bedankt voor uw beoordeling en goed om te horen dat u tevreden bent! Het puntje over de bereikbaarheid van de planning gaan we meenemen, we streven er naar dat daar altijd wel iemand is die de telefoon op kan nemen namelijk. Nogmaals veel woonplezier van uw aankopen. Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Na een eerdere bestelling van 6 eetkamerstoelen wilden we nu kussentjes van dezelfde stof als op de eetkamerstoelen. De stof werd opgezocht en de verkoper nam alle tijd voor ons. Of je nu voor een grotere opdracht gaat bij TMC, of een klein flut ordertje: dat maakt niks uit! Vriendelijk, behulpzaam en advies! Top bedrijf hoor!!!
Onze ervaring is goed. Goede begeleiding in het voortraject. Goed advies werken netjes en precies
Prima. Het enige minpuntje was dat er iets mis was gegaan met de berichten, zodat ik geen melding had gekregen hoe laat de meubels gebracht zouden worden. Ik heb toen zelf gebeld.
Beste Francois Marie Armand, Bedankt voor je reactie, goed om te horen dat alles naar tevredenheid is. Goed dat u noemt dat het berichtje niet aangekomen was, we gaan even checken hoe dat heeft kunnen gebeuren zodat we dat in de toekomst kunnen voorkomen! Nogmaals veel woonplezier gewenst van de aankopen! Jewannes Witte TMC Wonen
Werden goed geholpen
Goede morgen Vloerbedekking heel netjes gelegd factuur voor de tweede keer niet correct Groet J Hamoen
Heb een traprenovatie laten uitvoeren en je kunt het resultaat bekijken. Heel netjes uitgevoerd, meegedacht in oplossingen en afspraken punctueel nagekomen.
op tijd en netjes
Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over al het werk dat gedaan is.
Wij hebben een geweldige service gehad bij de keuze en levering van onze meubels, slaapkamer en behang.
Op alle vragen een duidelijk antwoord gekregen en prima advies. Zijn ook tevreden over de aankoop.
Snelle service Vriendelijk geholpen in de winkel Bij afhalen van de tafel zeer behulpzame mannen die alles in kar hebben geladen. Alles bij elkaar super service TMC
Met zulke mensen. Heb je een fantastisch bedrijf. Ze waren goud.
een correcte levering volgens afspraak. goed personeel en zonder klachten binnen gebracht.
Uitstekende service en info van Dhr. Butijn! Wel wat lange levertijd van 13 weken. Maar aflevering was weer keurig geregeld! Kwaliteit is ook uitstekend!
Beste meneer/mevrouw Hüber, Bedankt voor uw reactie, fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We zullen het compliment zeker doorgeven! Wat betreft de levertijd: zeker op dit moment zijn de levertijden erg lang. We proberen het altijd zo snel als mogelijk binnen te krijgen, maar op dit moment merken we veel vertragingen in het proces. U kunt in ieder geval gaan genieten van de aankoop! Graag tot ziens. Jewannes Witte
Na eerdere goede ervaringen met TMC weer bij gekocht. En wederom service van de bovenste plank.
Top service
Vriendelijke verkoper en nette bezorging
Erg goed geholpen door vriendelijk personeel dat met je meedenkt. Ook de stoffeerders doen het prima keurig gewerkt!!!
Word nooit terug gebeld moet óveral Achter aan word dit zat . Sorry
Beste meneer Klapwijk, Bedankt voor je feedback. Goed dat je dit met ons deelt. Vervelend om te horen dat het zo is gelopen. Ik begreep van de verkoopster dat er sprake is van miscommunicatie over de bestelling. We hopen dat het nu goed komt en wensen je veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Leandra TMC Wonen