De omstandigheden waren niet de meest gelukkige. Het kostte veel tijd om te krijgen waar ik voor ging of om dat duidelijk te krijgen. Ik werd goed en vriendelijk geholpen. Ik weet wat ik wil of liever wat ik nodig heb. De levering liet ook op zich wachten maar de zomer zat ertussen. Dat er bij het meten fouten waren gemaakt zorgde dus dat er twee maal voor de montage gekomen mocht worden. Op meetfouten zou gelet kunnen worden. Er werd goed gewerkt en vragen kon ik stellen. Over het resultaat ben ik zeer te spreken al dient het bij mij een ander doel als waar het eigenlijk voor bedoeld is. De klant is tevreden en daar gaat het om ik zal het derden bij navraag ook zeker positief adviseren.
Een enthousiast advies bij het uitkiezen van gordijnen, tapijt en vouwgordijnen. Echter, bij levering bleken de overgordijnen (showbanen) niet goed te zijn: 2 cijfertjes in het bestelformulier omgedraaid dus dat betekende: verkeerde gordijnen. De enige reacties die wij gehoord hebben waren: "Ja, dat kan gebeuren. Wordt wel in orde gemaakt!" en "Ik heb 2 cijfertjes verwisseld, bestel ze vandaag nog opnieuw!" Geen enkel woord van excuus en dat bevreemdt ons; het eerste dat je behoort te doen als bedrijf is: excuses aanbieden! De communicatie tussen de verschillende vestigingen/afdelingen laat ook te wensen over: Wij hadden de verkeerde gordijnen niet betaald maar kregen meteen een aanmaning dat het totale bedrag niet voldaan was! Bij het navragen hoe het stond met onze bestelling ( bankstel en stoffering) wist men telkens niet dat het om zowel meubels als stoffering ging. Al met al is ons enthousiasme over TMC behoorlijk afgenomen.
Beste Theo, Allereerst bedankt voor je beoordeling en onze excuses voor het verloop van dit ordertraject, wat niet volgens de verwachtingen is verlopen. Aan de hand van de punten die u noemt, hebben we contact opgenomen met de betreffende verkoper en gevraagd hoe dit gegaan is. Duidelijk is in ieder geval dat dit beter moet en aan de hand van uw beoordeling kunnen we hier gericht aan werken! Tot slot, de verkoper gaf aan dat ter compensatie wel een Horecabon is aangeboden, klopt dat? Ondanks het verloop van het orderproces deze keer, hopen we u in de toekomst toch weer te mogen begroeten in één van onze winkels! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
Personeel behulpzaam, vriendelijk en goed op de hoogte van het assortiment,
Zie hierboven. niets aan toe te voegen.
zeer goed
Heel fijn geholpen telefonisch. Snelle levering van het product. Enkel jammer dat de verzendkosten relatief hoog zijn, wat ik kan begrijpen als je een eigen bezorgservice hebt. Maar het pakket kwam met DPD, daarmee verzenden andere bedrijven het voor rond de 5 euro. Maar evengoed wel heel blij met het ontvangen product !
Aardige mannen die duidelijk ervaring hadden en binnen no-time klaar waren en het keurig netjes achterlieten.
Weer een prima levering en service!!
jullie denken mee met mij als klant. Zoeken, indien nodig, naar oplossingen voor problemen. Hebben prachtig werk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Vooral de goede service vind ik heel belangrijk.
de mannen waren zeer beleefd en verstaan hun vak goed.
Het personeel in de winkel was vriendelijk en behulpzaam de mense die het bezorgden ook
Netjes gewerkt. Alles keurog opgeruimd.
De monteur heeft keurig gewerkt!
Vriendelijke medewerkers. Hulpvaardig bij het uitzoeken van de meubels, niks was teveel. De geleverde bestelling had helaas beschadigingen. Door de bezorgdienst zijn keurig foto's gemaakt en is er een dossier aangemaakt. Daarna heeft het kantoor ons gebeld over de acties die ze ondernemen. Ik ga er vanuit dat het netjes opgelost wordt. Puntje van aandacht: Als de bezorging later is dan de aangegeven tijd, is het fijn dat je als klant op de hoogte gebracht wordt.
Ben heel tevreden bij TMC. Volgende keer kom ik weer
geen goede ervaring met de medewerker naar toilet te laten gaan alles letterlijk ondergepist bah bah en dit in corona tijd
Beste Andre, Bedankt voor uw reactie. We hopen dat de levering wel naar tevredenheid is gebeurd en dat u nu kunt genieten van uw aankopen. Wat betreft de toiletgang van onze collega: dat gaan we natuurlijk even terugkoppelen! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte
Zowel in de zaak in Bergen op Zoom als de telefonische contacten met diversen afdelingen was erg goed. Het is erg fijn als klant om geadviseerd en meedenkend te worden geholpen.Ook over het plaatsen van de raamdecoratie zijn we erg tevreden.
Zijn diverse keren in de winkel geweest en elke keer werden we door enthousiaste medewerkers uiterst vriendelijk geholpen.
Johan is wezen kijken en dacht met ons mee wat het een beetje moest worden, zelfs de stoel die wij in gedachten hadden werd meegebracht, om te kijken hoe het in ons huis zou staan, nou het is goed gelukt we zijn heel erg tevreden!
Blijf vooral zo doorgaan. 'k Hoop dat nazorg ook prima is!!!
Ik heb alle lof over TMC.... zal TMC altijd aanraden aan vrienden en familie!
Vriendelijk en correct
ook na een aankoop van vier jaar is aan mijn wandmeubel opnieuw een prima service verleend