Goed advies, netjes gemonteerd

Keuze bepaald pp basis van advies, verder goede afhandeling met levering en plaatsing.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed advies en service

nvt

nvt

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

TMC is sterk in deskundig advies en denkt mee in onze persoonlijke situatie.

We hebben een positieve ervaring gehad bij de keuze van meubelen. De aandacht en het advies was gericht op een keuze die paste bij ons. Met een persoonlijk tintje naar de mens achter de klant geeft ons een vertrouwd gevoel.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundig, persoonlijk

zeer goede ervaring

netjes en correct gewerkt en afspraken na gekomen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? goede service

Slordig

Omdat er niet op tijd geleverd werd, moesten we zelf bellen en kregen toen een mailtje. 1 stoel ( showroom model) zat goed in elkaar. Bij de andere stoel werden onderdelen vergeten bij het in elkaar zetten. Ook klopt de lig- en rechtop stand niet, hij kan niet zo plat en op de rechte stand zit je dubbelgevouwen. Gebeld en gemaild, we hebben een servicenummer.....en nu wachten we.....

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Minder slordig werken, sneller service leveren, betere communicatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid.

Een uitstekende ervaring bij de bestelling en levering van onze bank

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Communicatie

Zeer tevreden de vloerbedekking ligt keurig en aardige werknemers!

Het kiezen van vloerbedekking op de slaapkamer vond ik moeilijk ik twijfelde over een harde vloer of tapijt er werd ruim tijd aan me besteed en ik heb goed advies gekregen en ben blij met de keuze van tapijt !

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Aandacht en betrouwbaar

Service niet meer wat hij vroeger was !!

order 267730 Ik heb 31-10 (!!) gemeld dat de zonwering van mijn moeder scheef trekt. Mijn moeder heeft deze zonwering echt nodig omwille van slecht verdragen felle dag- en zonlicht. Met de vraag of dit toch enigszins snel verholpen kon worden. Ik hoor lange tijd niets...tot begin deze week: er komt 9-12 een monteur! Na enig aandringen wordt het dan 2-12. Tja, het was zó druk, dat er geen eerdere plek was. Ik vond de gesprekspartner aan de telefoon niet adequaat en daadkrachtig overkomen. Wellicht een punt van aandacht. Wij zijn een goede klant van TMC en altijd naar tevredenheid behandeld en de service was ronduit goed. Er werd probleemoplossend meegedacht en dát is jullie sterke kant altijd geweest. Er is echter veel veranderd, heb ik de indruk. Prima dat het bedrijf goed draait en veel werk heeft, maar dit gaat nu ten koste van de kwaliteit en klanttevredenheid. Ik ben echt teleurgesteld...

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? zie boven
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? zie boven

Goede mooie en ter zake kundige winkel

Mooie winkel met kwaliteits spullen. Personeel met kennis van zaken. Bij het leggen van vloerbedekking thuis hebben we al 3 keer een hele goede ervaring gehad. Prima deskundig gelegd en altijd keurig volgens afspraak. Prima.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit, Vriendelijk en deskundig personeel.

goede service en prettige benadering van klanten

alles volgens afspraak geleverd, zo veel mogelijk naar de klant toe gericht als mogelijk is denk ik

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? mooie producten, goede service

Geen verplichting

Professioneel, goede afwerking van de bestelling, redelijke prijs

Super tevreden.

Keurig uitgevoerd. Fijn contact. Echt goede service.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede klantbediening

goed geholpen netjes bezorgt

in de winkel goed geholpen en netjes bezorgt en geplaats en oude bank gelijk meegenomen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? snel en netjes

Fijne aandacht in de winkel, en bij de aflevering.

In goes goed geholpen

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? daar werd gewoon gezegd nee matrassen verkopen we niet .Gelukkig was de baas zelf er die het hoorde en zei heb wel folder en kun je in goes gaan kijken dus dat was geluk dat hij het hoorde
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? in goes keurig geholpen

het was goed

ze waren 1 uur eerder er was iemand uitgevallen , geen probleem ,er was ook een leerling bij die het moest leren werd prima begeleid

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Monteur was keurig op tijd en had het werk snel en vakkundig gedaan.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Doen wat je afspreekt

Prima verkoop en aflevering

Bij verkoop moest worden bijbetaald voor afvoer van matras , waarmee we niet hebben ingestemd . Gelukkig hebben bezorgers de oude matras kosteloos afgevoerd. Voor totaal bedrag van factuur hadden we ook niet anders verwacht en waarderen we alsnog deze extra service door de “ mensen op de vloer “

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Altijd klantgericht blijven denken
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede producten met juiste service

Fantastisch geholpen!

Snelle levering , op verzoek, van een toch niet zo alledaags artikel.

Expertise en flexibel

Vanaf het moment dat je de winkel binnenkomt tot en met het moment de vloer gelegd is, weet je dat er kwaliteit wordt/is geleverd.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Overzichtelijke inrichting, vriendelijke en kundige medewerkers.

Onpersoonlijk en ongeinteresseerd

De trap is bekleed maar dit is niet goed gedaan waardoor de stof los hangt. Op dezelfde dag hier nog melding van gemaakt, de volgende dag 2 keer gebeld en nog wist ik niets. Na 3 dagen nogmaals gebeld, en er komt een monteur 10 dagen later. Er is geen enkele keer tijdens contact iets van sympathie getoond, alleen maar aangegeven hoe druk het is bij jullie. Erg jammer. We hadden juist voor jullie gekozen omdat we veel van jullie service verwachtten.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Inleven in de klant

Matig advies

Adviseuse kwam zeer onervaren en onzeker over gaf ons matig advies bij onze keuze.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Beter en deskundig advies
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Veel keus en goede prijs

Uitstraling mooi kwaliteit minder

Plaid was snel verzonden en bezorgt Plaid zaten al wel veel pluizen/vervilt, leek of plaid in showroom heeft gelegen en daardoor prijs te hoog

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Verpakking kon beter
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Snellen bezorging

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goede service

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Degelijkheid en sevice

goede ervaring

we zijn goed en correct geholpen, goede afspraak kunnen maken over het ophalen van de stoelen die we besteld hadden, zijn geleverd op de aangegeven data.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? scherpe prijzen

Marconistraat 13