prettig verloop.

Ik ben blij met mijn nieuwe aankoop.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Misschien nog aanvullende info over onderhoud mee leveren?
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Super vriendelijk en goede service!

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk, snelle reactie en goede communicatie

Snel geleverd. Heel netjes gelegd, vriendelijk personeel.

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop bij TMC. De tapijt leggers waren snel en heel secuur. Het ligt dan ook heel netjes.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Snel en secuur

Hele fijne contacten en service

In de winkel wordt je vriendelijk en rustig geholpen, er wordt tijd voor je genomen. Bij het ophalen van de meubelen werd alles mij in de auto gezet, Geweldig.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Ik zou het niet weten
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? behulpzaam en vriendelijk

• Contact met vestiging: TMC Goes

Is mijn winkel kom er graag komen de afspraken prima na toppie

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Verstand van zaken

Professionals

Goed advies voor PVC vloer gekregen. Goede service.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? PVC vloer is in twee dagen gelegd, medewerkers tweede dag hebben de vloer strakker gelegd met nauwelijks zichtbare naden bij dorpels, dan de medewerkers op de eerste werkdag.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed advies gehad, goede service, vriendelijke professionele medewerkers.

Goede service en klantvriendelijkheid

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom

Mooie meubels, met erg lange levertijd

In augustus een bank, eettafel en 4 stoelen besteld bij een vriendelijke dame, Nadine. Volgens de folder en de bordjes zouden de bank en de tafel uit voorraad leverbaar zijn. Dit bleek niet het geval. Levertijd 12 weken. Het zou week 45 komen. Al snel werden we gebeld dat het 2 weken vertraging had, het werd week 47. In week 47 geen levering, week 48 zelf maar gebeld, de tafel was er nog niet en hij begreep niet dat we niet gebeld waren. Ik wilde dan wel graag de bank alvast, dat gingen ze uitzoeken. Werd terug gebeld, de tafel bleek er wel te zijn maar ze wisten daar niet voor wie deze was!! Nou ja.. Ik zou gebeld worden door de planning. Afgewacht, maar werd wederom niet gebeld. Zelf maar gebeld en levering zou nóg een week duren. Uiteindelijk dus pas week 49 de meubels gekregen, 16 weken wachttijd! Waren wel netjes verpakt, maar met een onduidelijke beschrijving dat ik nog terug ben gegaan naar de winkel om te kijken hoe het in elkaar moet. De meubels zijn wel mooi en onbeschadigd, kwaliteit is wel goed. Maar communicatie mag beter en levering sneller..

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Sneller contact opnemen.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid

super geholpen, vriendelijk personeel, zeer tevreden

Bij mijn keuze van de gordijnen ben ik perfect geholpen. Het opmeten was naar tevredenheid. ook bij het ophalen was alles oke De Gordijnen waren naar wens en netjes dus ben ik dik tevreden over TMC

zievondet

alrijd goede service en kwaliteit

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? leveren van goede kwaliteit materiaal, en persoonlijke aandacht voor de klant

Uitstekend. Professioneel en klantgericht

Uitstekend. Professioneel en klantgericht

Goed geholpen bij probleem

Samen tot een goede oplossing gekomen bij mankement aan nieuwe stoel. Poot verwisseld met showmodel winkel, waardoor toch ineens te gebruiken.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

We genieten van onze trap en kamers .Pvc kleur is perfect.Zo goed geadviseerd doorLouise

Buiten enkele verbeterpunten wat betreft communicatie (al besproken met de baas in Bergen op Zoom) zijn we zeer tevreden. Iedereen bijzonder aardig.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Prima stoffeerders

weer onduidelijkheid over levering van bestelde lamp

Wij hebben een nieuwe lamp besteld, die meerdere keren geleverd en geplaatst zou worden. Bevestigd door de planning mensen. Dank komen de bezorgers spullen brengen en dan is de lamp er weer niet bij. Zeer onduidelijke en niet professionele communicatie en doet afbreuk aan de totale beleving.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? betere onderlinge communicatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? advisering

Aardig personeel die met oog voor detail goed werk heeft afgeleverd

Aardig personeel die speciale japanse gordijnen kwam ophangen. Scheef raamkozijn tov plafond en dat heeft hij mooi weggewerkt. Goede ervaring, snel klaar

• Wat zijn de sterke punten van TMC? persoonlijk contact

super fijne behandeling

fijn en goed geholpen , goede uitleg over bepaalde dingen, ga zo door

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? fijne mensen die je helpen

Prima produkt, aandachtspunt communicatie

Wij misten communicatie over het proces van bestelling tot plaatsing

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Communicatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Produkt

Super bedrijf

Goed bedrijf wordt vriendelijke en goed geholpen mensen die er werken die weten goed wat ze doen en van de producten

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Heb ik niet
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Weten waar ze het over hebben

Netjes geholpen

Netjes geholpen en geregeld

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Netjes geholpen en geregeld

Goed advies, netjes gemonteerd

Keuze bepaald pp basis van advies, verder goede afhandeling met levering en plaatsing.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed advies en service

nvt

nvt

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

TMC is sterk in deskundig advies en denkt mee in onze persoonlijke situatie.

We hebben een positieve ervaring gehad bij de keuze van meubelen. De aandacht en het advies was gericht op een keuze die paste bij ons. Met een persoonlijk tintje naar de mens achter de klant geeft ons een vertrouwd gevoel.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundig, persoonlijk

zeer goede ervaring

netjes en correct gewerkt en afspraken na gekomen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? goede service

Slordig

Omdat er niet op tijd geleverd werd, moesten we zelf bellen en kregen toen een mailtje. 1 stoel ( showroom model) zat goed in elkaar. Bij de andere stoel werden onderdelen vergeten bij het in elkaar zetten. Ook klopt de lig- en rechtop stand niet, hij kan niet zo plat en op de rechte stand zit je dubbelgevouwen. Gebeld en gemaild, we hebben een servicenummer.....en nu wachten we.....

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Minder slordig werken, sneller service leveren, betere communicatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid.

Marconistraat 13

4461HH Goes