In de winkel accuraat. We voelden ons welkom en jullie namen alle tijd c Die we nodig hadden. Ophanging van de gordijnen: Netjes en volgens telefonische afspraak. I.v.m. Corona maatregelen maak ik nu maar gebruik van deze manier om aan te geven dat de gordijnen aan de voorkant toch niet goed af- , aansluiten. Bart heeft op de bon daarvan een notitie gemaakt. Graag willen wij nadat de COVID maatregelen het toelaten contact met u opnemen hoe dit kan worden opgelost. Met vriendelijke groeten Lia Rottier.
Zoals omschreven in de zin hier boven, gordijnen en zonnewering prima verzorgd door een vakman van TMC. Vloeren leggers waren geen mensen van TMC maar ingeleende en kwamen afspraken niet na ook keuken plint nog beschadigd hebben niet afgekit en lieten verpakkingsmaterialen gewoon leggen. Door veel te bellen met i.vm. met verhuizing de andere dag door TMC mensen opgelost. Hoop dat TMC daar van geleerd heeft.
In de winkel van TMC in Goes zijn we keurig geholpen en goed geadviseerd. Omdat de vloerbedekking eerder gelegd kon worden bij ons, hebben ze erg hun best gedaan om dit voor elkaar te leggen. De medewerker die kwam leggen was een keurige, rustige man met veel ervaring met het spannen van tapijt.
Fijn ontvangst, ze nemen alle tijd voor je. En weten ook echt goed uitleg te geven. Fijn contact via de mail en telefonisch over de uit eindelijke bestelling en levering. En netjes geplaatst.
Iedereen die betrokken is bij TMC heeft hart voor de zaak.
Helemaal tevreden!
We zijn uitstekend geholpen, met deskundig advies waarvoor ruim de tijd werd genomen. Tot nu toe niets op aan te merken. Een minpuntje is de wat achteloze wijze waarop met Corona werd omgegaan. Door contact met de opmeter van de gordijnen etc., die besmet bleek te zijn met Corona, moesten we - gewaarschuwd door de Corona app - 10 dagen in quarantaine. TMC heeft ons hierover niet zelf ingelicht, wij kwamen er zelf achter.
Zowel in de winkel, als bij het bezorgen en leggen van het vinyl, werden we netjes geholpen. Goed advies en de stoffeerders hebben keurig werk geleverd. Een minpuntje vonden wij het late tijdstip waarop het bericht kwam hoe laat de volgende dag de stoffeerders er zouden zijn. Dit was na half vijf, terwijl de stoffeerders de volgende morgen al om 8 uur aanwezig zouden zijn. De ruimte moest leeg zijn dus een wat vroeger bericht was welkom geweest.
We zijn zeer goed en prettig geholpen in de winkel
Vakkundig en professionele medewerkers
Handig afhaalpunt, goed bereikbaar met de auto
De service en klantvriendelijkheid is ronduit slecht. Er worden beloftes gedaan en niet nagekomen. je moet steeds achter je order aan. Als je in de winkel komt zitten er vier man op hun gat en als je wat vraagd krijg je nog net geen snauw. Het is niet meer de TMC van zoals wij van vroeger kennen
Beste Lien, We hebben helaas nog geen reactie gehad op onderstaande bericht. Zou u hier alsnog op willen reageren? Bij voorbaat dank! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen --- Beste Lien, Bedankt voor je reactie. Omdat je deze beoordeling hebt achtergelaten zonder een uitnodiging van ons kan ik niet zien welke order hier bij hoort? Heb je voor mij een ordernummer en/of adresgegevens? Dan kan ik het nakijken! Alvast bedankt! Jewannes Witte TMC Wonen
Goede service en advies.
De mensen die de gordijnen hebben opgemeten, en later hebben bevestigd in mijn nieuwe huis zijn super vakmensen, zeer netjes, en erg vriendelijk!! TMC kan ik iedereen aanbevelen!
na een andere aankoop had ik dit bijzettafeltje gezien. in de winkel was niet de goede kleur. na een week een telefoontje dat ze de juiste kleur hadden staan. deze mocht ik meenemen en kijken of het thuis goed stond. daarna gebeld dat ik het graag wilde houden. dit kon en er werd keurig een rekening gestuurd. veel vertrouwen en goede afhandeling. ik ben er heel blij mee.
Ontzettend gepassioneerde verkopen die met zijn expertise ons uitstekend heeft geholpen.
Very good service
Als is tot geregeld
Heel fijn gevoel aan TMC overgehouden. Door de medewerkster in de winkel, die alle tijd voor je nam en zeker meedacht en ons voorzag van goede adviezen, zonder opdringerig te zijn. De werkers op de vloer waren zeer nauwkeurig en uiterst behoedzaam aan het werk. Kortom: TOP
Het begint al met een goed en vriendelijk advies in de winkel. Het maken van een afspraak voor levering verloopt soepel. Kwaliteit en service is uitstekend.
netjes geleverd alleen hadden ze ook kunnen bellen dat de stoel binnen was.
Ik ben zeer tevreden.
Altijd vriendelijke en meedenkende medewerkers.
De mannen waren gemotiveerd om goed werk af te leveren . Ze hebben hun best gedaan om ons tevreden te stellen. De boel werd opgeruimd afgeleverd TOP.
Niet geleverd zoals afgesproken.
Beste C.S. Bedankt voor het achterlaten van uw review over TMC Wonen. Het was me niet direct duidelijk waarom de levering niet was zoals afgesproken dus heb ik de order er bij gepakt. Ik zag dat er 2 salontafels verkeerd waren geleverd door de leverancier. Als het goed is heeft u ook een melding gehad dat we deze opnieuw in bestelling hebben gezet en omruilen wanneer deze binnen komen. Klopt dat? We gaan er in ieder geval voor zorgen dat u geleverd krijgt wat u besteld had! Mocht u nog vragen hebben, horen we het uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen