Geachte, Wij hebben bij jullie een hoekbank gekocht. Op alle gebieden zijn we zeer netjes geholpen zowel winkel al magazijn, nu blijkt alleen bij het ophalen van de bank dat er iets niet in orde is waar wij wel een keuze in kregen bij de verkoop. Ik ban vanaf jullie magazijn in Goes naar de winkel in Goes gereden en werd hier zeer netjes geholpen. Wij zouden op een later moment die dag terug gebeld worden wat ook netjes gedaan werd. Helaas werd ons probleem niet verholpen wat ons dan ook zwaar tegen viel. Maar om niet die ene zeurende klant te willen zijn hebben wij 2 andere winkels opgebeld en een verkoop gesprek gevoerd voor precies deze zelfde bank en bij het punt waar wij teleurgesteld zijn gevraagd hoe dit er in de werkelijkheid dan uit zou komen te zien. Daar kregen wij het antwoord zo als wij het ook voor ogen hadden na ons verkoopgesprek. In Goes kregen wij helaas het antwoord dat het is wat het is en als de bank zou staan wij er stik tevreden mee zouden zijn. Anders gezegd ontkennen van de gemaakte fout in onze ogen. Dit valt zwaar tegen vooral als we kijken dat we voor de rest op alle gebieden zo netjes geholpen zijn. Toen wij naar deze andere winkels ons probleem vertelde zijn we later door beide winkels terug gebeld omdat ze contact gezocht hebben met de leverancier om te vragen hoe het zit en wat blijkt... het was zo als wij verwacht hadden er was dus echt iets niet goed gegaan bij onze bank. Ik denk dat juist dit de punten zijn waar een klant tevreden gehouden kan worden zodat hij/zij terug keerd voor misschien wel een volgende verkoop. Aangezien wij nog een aantal aardige producten bij jullie gezien hebben zo als o.a. 4 eettafel stoelen zitten we toch dik in twijfel of we nog wel zaken willen doen met een bedrijf wat je voor je gevoel weg wimpeld bij een fout ipv het zoeken naar een oplossing waar beide partijen vrede mee hebben. Mvg.
Beste Bram, Bedankt voor uw reactie. We hebben even navraag gedaan bij de betreffende verkoper en die geeft aan dat het inderdaad niet anders mogelijk is op die bank. U geeft aan dat u andere winkels heeft gebeld en het probleem voorgelegd heeft. Zijn dat andere Budget Home Stores geweest of andere winkels? Want als het andere Budget Home Stores zijn geweest, moeten die dezelfde reactie geven. Als het andere winkels zijn geweest kan het zijn dat we het hier over een andere bank en/of collectie hebben. We horen het graag, alvast bedankt! Jewannes Witte TMC Wonen
Vriendelijk en correct
Ruime keus, assortiment men heeft verstand van zaken!!
ondanks de coronaproblemen is de aanschaf van mijn nieuwe rolgordijn probleemloos en snel verlopen
prettige medewerksters en een goede voorlichting en advies
Vooral de contacten met Louise waren prettig omdat je het gevoel kreeg dat zij echt met je meedacht. Top.
Alles was precies zoals ik het wilde. Alleen de belofte van levering in week 6 werd niet nagekomen en als ik zelf niet had geïnformeerd had het misschien nog langer geduurd. Nu had ik het geluk dat er iemand had afgemeld, waardoor ik er tussen geschoven kon worden.
rolgordijnen besteld; die zijn snel geleverd en netjes opgehangen.
We hebben gekocht: behang, vloer en gordijnen. Het afwerken van de vloer kon niet gelijk plaatsvinden, dit is de volgende dag verzorgd door de mensen die de gordijnen kwamen hangen. In deze lastige tijd zijn ze een aantal tussentijds geweest met behang, verf, plaksel enz.
Prima verkoper Coen geduldig en wat betreft de montageploeg top
Waren op de aan gegeven tijdstip netjes aanwezig.
Deskundig en prettig contact!
Goed advies voor de ondervloer van het vinyl en de plinten heel netjes afgewerkt. Ben er heel blij mee.
Deskundig en vriendelijk
In de winkel goed geholpen met veel geduld. En de uiteindelijke meting en levering was netjes. Heel blij met mijn nieuwe raambekleding!
Goed geholpen, fijn dat de medewerker veel ervaring had en daardoor alles geheel naar tevredenheid heeft opgehangen.
Bestelde items correct geleverd, ivm verbouwing mochten bestelde items enkele weken langer in het magazijn blijven staan bij TMC.
Bij het uitzoeken van een nieuw hoofdkussen werden wij deskundig geholpen en koos ik zelfs om eens iets heel anders te proberen. Ik mocht het hoofdkussen twee weken uitproberen. Corona maakte daar bijna twee maanden van, maar e-mail contact leerde mij dat het geen bezwaar was. Toen wij weer voorzichtig de winkel mochten bezoeken, was er vanaf TMC-zijde ook geen enkele druk. Eén mailtje en op de door ons aangegeven tijd stond de bestelling keurig klaar. Niets anders als lof.
De service en begeleiding bij het uitzoeken van banken was uitstekend en vriendelijk maar de levertijd van 12 weken was wel erg lang. Een dag na de koop werd nog medegedeeld dat de levertijd nog langer werd namelijk 14 weken. Verder zou het een goede service zijn als de oude bank mee terug genomen zou worden. Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een wasmachine is dit gewoon standaard
De verkoopster luisterde naar onze wensen was deskundig in materiaalkeuze en had oog voor de kleurcombinatie. Levering was zoals afgesproken. De bankelementen werden vakkundig in elkaar gezet.
Bij TMC gordijnen gekocht, maar deze zelf opgehangen om project eerder afgerond te hebben. Gordijnhaken waren echter verstelbaar, wat ik niet wist. Gordijnen hingen op de grond en plooien zaten niet netjes. Na “servicebeurt” van TMC hing alles na een kwartier weer keurig recht! Mooi werk.
In de Corona tijd zelf via website meubels uitgezocht. Levering via TMC. Bijzonder vriendelijk geholpen door Caroline. Altijd bereid iets op te zoeken of na te vragen!