top

er is goede aandacht voor de wensen waarna dit heel goed uitgewerkt wordt. goede adviezen, fijne sfeer en prettige omgang

• Wat zijn de sterke punten van TMC? advies

vrij goed

Ik heb goede voorlichting gehad Zijn thuis langs geweest en hebben samen met ons een goed inzicht gemaakt naar de ruimte en situering van de nieuwe tafel en stoelen Dit i.v.m. en onze ruimte en onze beperkingen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? goede voorlichting en hulp

Service en kwaliteit

Tmc bied een ruime keus geeft goed advies, heldere communicatie en afspraken komen ze stipt na. Top! .

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service en kwaliteit, fijn familiebedrijf

Jammer dat er een kleine mis communicatie was voor de levering maar de heren waren bij levering super vriendelijk.

Keurig opgehangen

Monteur was vriendelijk en kundig. Hebben echter 3x naar de vestiging moeten bellen om geholpen te worden. Opvolging op contactverzoeken was erg slecht.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Betere opvolging verzoeken van klanten in back office
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede monteurs

de pvc vloer ligt er netjes in

keurig gelegd en gelijk ook alles bijgehouden met stofzuigen ed, bgeen op of aanmerkingen

• Contact met vestiging: TMC Goes

zeer vakkundig personeel, beleefd rustig en aardig.

zie boven.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Mooi werk afgeleverd en vriendelijke mensen.

Uitstekend!!

Zeer betaalbaar en een uitstekende service.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede prijs kwaliteit en goede service

Alles is naar wens geregeld en op de afgesproken tijd afgeleverd.

In de winkel zijn we vriendelijk en goed geholpen en geadviseerd. Verder heeft TMC zich goed aan de afspraken gehouden en bij aflevering is er netjes en deskundig gewerkt. We zijn zeer tevreden.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundig en klantvriendelijk personeel.

Positief contact met een klein smetje.

In het geheel zeer tevreden over de voorlichting en de kwaliteit van het afgeleverde werk ! Helaas is op vrijdag 26-02-2021 het leveren van de gordijnen niet doorgegaan. (interne communicatiefout bij TMC). Dit is echter op maandag 01-03-2021 weer rechtgetrokken. Gelukkig voor ons hadden wij op deze dagen reeds vrij gepland voor de aanstaande verhuizing.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? zie boven
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? kwaliteit van het werk

Ik ben zeer tevreden

In de winkel prima geholpen. Jammer dat de levering zo lang duurde,maar daar kan TMC ook niets aan doen. Levering ,netjes ,zorgvuldig en alle verpakking weer mee terug. Alle lof!!!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijk/netjes/geduldig

Super snel geregeld

Snelle afhandeling! Prima geregeld in deze corona tijd!!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed advies

Prima geholpen

Ik ging een fauteuil ophalen bij het afhaalcentrum. Via SMS en mail ben ik prima op de hoogte gebracht over het feit dat de fauteuil binnen was. Ook een link naar Maps, was netjes. Nu de winkel alleen op afspraak open is, was het niet helemaal duidelijk of het afhaalcentrum wel zonder afspraak werkt. Misschien handig om dit nog toe te voegen aan het berichtje. Verder prima geholpen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Kennis van zaken en goede communicatie

Ouderwets meedenkende verkoper

Voor ons nieuwe huis zijn we zeer goed geadviseerd door Johan Witte. We kregen nooit het idee dat hij ons iets wilde verkopen maar gaf steeds de juiste adviezen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantgericht

Zeer goede service

Men dacht goed mee. Stoelen weekje op proef thuis. Netjes gebracht en weer opgehaald. Na bestelling te hebben geplaatst, levering netjes op tijd. Ook goed en vriendelijk contact. Zeker bedrijf waar we in de toekomst nogeens zaken mee willen doen !

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service, vriendelijk, goed contact

Keurig netjes afgeleverd.

Gordijnen en tapijt keurig netjes afgeleverd! Helemaal tevreden!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Netjes werk afgeleverd

Deskundig en persoonlijk advies, snelle en kundige levering en plaatsing. Alles volgens afspraak.

Zeer positief, een aanrader!, de beddenspecialist kwam thuis langs om een en ander op te meten. Bij plaatsing bleek alles te kloppen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Persoonlijk advies, service en ervaring van de verkoper

Product goed, klantenomgang onvoldoende

Bestelling liet erg op zich wachten, wat uiteraard kan gebeuren. Men heeft verzuimd tot 3 keer toe ons hierover in te lichten. Zelfs toen de afspraak gemaakt was om te monteren werd ik een dag van te voren gebeld om een datum te kiezen om de shutters te laten monteren. Ik heb vast gehouden aan de datum die we eerder overeen gekomen waren. Er was afgesproken door alles wat er mis is gegaan dat wij een korting van 10% zouden krijgen wat zeer netjes is natuurlijk. Toen ik de rekening moest voldoen bleek het om een korting van 10% te zijn op 1 product en niet op alle producten. Ook hier voelde ik mij dus niet tevreden mee, omdat er niet duidelijk wordt gecommuniceerd. Dat is het hele punt. Producten wat uiteindelijk geleverd zijn, zijn prachtig!

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Houd een klant op de hoogte m.b.t. Voortgang bestelling of als er veranderingen zijn.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Behulpzaamheid in de winkel, mooi product

Een drama !!

Langdurige drama .

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Heel veel .
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk tijdens het uitzoeken van gordijnen . De service nadien is verschrikkelijk !

Snelle levering

De fruitschaal die ik bestelde werd snel geleverd. Deze was daarnaast netjes en goed in bubbeltjesfolie verpakt waardoor deze niet stuk kon gaan tijdens de bezorging. Alles naar wens dus.

• Contact met vestiging: TMC Project

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Zowel in de winkel als bij leggen en hangen te maken gehad met vakmensen die dienstverlening voorop hebben staan. In de winkel alle tijd om opties te verkennen en advies zonder aandringen op aankoop, en de vakmensen aan huis hebben prima opgemeten, pvc vloer prachtig gelegd en afgewerkt met veel oog voor detail, en bij gordijnen ophangen hetzelfde. Ik spaar nu door voor de traprenovatie, en Tmc is de eerste op mijn lijstje om de mogelijkheden daarvoor door te nemen.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Communicatie over vertraging met gordijnen, had fijn geweest als ik dat niet eerst zelf na had moeten vragen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Goed telefoon gesprek gehad ondanks in de corona tijd.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede servers

Prettige winkel, ruime keus, goede service.

We gingen in eerste instantie alleen kijken, maar hebben toch aankopen gedaan.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Goede prijs/ kwaliteit, vakkundige medewerker en klantvriendelijk

Zie hierboven

Marconistraat 13