Prima advies

Ik heb een prima advies gehad aangaande de raambekleding. Echter achteraf bleek dat geadviseerde niet leverbaar bleek. Het is achteraf goed opgelost

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? afstemming
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? persoonlijk advies

prima ervaring

Wij zijn heel erg prettig geholpen door Elly Steketee, ze heeft werkelijk alle aandacht en geduld gehad met het maken van onze keuze. Ook degene die is komen inmeten (ik weet helaas de naam niet meer) heeft ons een goeie tip gegeven waar we achteraf heel erg blij om zijn. Alleen de aflevering is tegengevallen, we wachten nog steeds op onze gordijnen die half december al besteld zijn maar die we nog steeds niet hebben ontvangen. Ik hoop dat de Duette en de horren vlotter geplaatst kunnen worden want dan ben ik pas echt tevreden.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Ik denk dat het door de corona niet beter kon dan hoe het gegaan is.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? prima personeel, vooral Elly

Fantastisch!

Goed advies. Goede service. Prettige communicatie . En een prachtige PVC vloer als eindresultaat. Chapeau !

Goede service!

De bank in november besteld en levertijd werd steeds verschoven. Uiteindelijk kwam de bank in week 11. Netjes afgeleverd, in elkaar gezet, viltjes eronder en alle afval mee terug genomen. Top!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

Zeer positief

Zeer positief. Zeer klantvriendelijk. Ook erg geduldig dat is de ervar Die wij hebben gedurende meer als 20 jaar bij TMC Goes

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Professioneel en zeer klantvriendelijk

goede service en artikelen uit de betere klasse

prettige werknemers en als iets niet volgens afspraak geleverd is word het altijd in goed overleg opgelost door vak bekwaamen werknemers

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? mischien iets snellere aflevering
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? kwaliteit en service

Gordijnen hangen goed

De gordijnen hangen goed alleen de communicatie er om heen liet te wensen over, zo kwam ik er zelf achter dat de levering van de gordijnen was verlaat toen ik in februari de laatst mogelijke beloofde levertijd was februari belde dat dit niet gehaald werd. Bij de afspraak om de gordijnen te hangen zou tussen 14.00 en 16.00 uur zijn was het hetzelfde verhaal 15.45 was er nog niemand, heb gebeld en toen bleek dat e.e.a. uitliep en het later zou worden, kan in beide gevallen gebeuren natuurlijk, maar een telefoontje was prettig geweest, nu heb ik zelf moeten bellen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Ja
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en service

Vanaf het 1e moment erg goed geholpen in de winkel. Kwaliteit en service monteurs heel goed. Werken heel netjes. De vloer is prachtig gelegd en ook uitstel plaatsen vloer door leveringsproblemen is naar tevredenheid opgelost. Heel fijn dat er pro-actief steeds contact werd opgenomen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Communicatie en kwaliteit

heel goed alleen de service achteraf niet geweldig

alles is heel goed verlopen maar de service achteaf tot op heden nog niets gehoord is toch al 3 weken terug over gebeld ik hoor van u vr gr a de bilde

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Prima maar er valt nog veel te verbeteren

Het terugbellen voor het maken van een afspraak duurt lang, waardoor ik dan zelf maar weer ga bellen en het dan wel gelukkig gelijk geregeld kan worden. De mannen van de vloerbedekking zouden ook m’n gordijnen meenemen zodat ik ze zelf kon ophangen. Dit was niet door-gecommuniceerd zodat ik er zelf weer om kon rijden. In de winkel wordt vervolgens de verkeerde (volledige) prijs voor de gordijnen gerekend hoewel we al hadden aanbetaald. Hierover werd door tmc direct gebeld en gezegd dat het verrekend wordt met de volgende betaling. Omdat hier niets van te zien is op de volgende betaling hebben we daar een mail met vragen over gestuurd, waarbij het lang duurt voordat we antwoord krijgen. Bij het leggen van vloerbedekking bleek een rol vloerbedekking een verkeerde maat te hebben(fout vd fabriek waarschijnlijk) Nu ligt er alleen ondertapijt en heb ik verder niets meer vernomen wanneer de vloerbedekking geleverd en gelegd wordt. Oftewel; communictie met de klant kan beter! En communicatie binnen tmc ook!

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Communicatie!!!!!!!!
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Mooie producten

klantvriendelijk en goede service

het contact voor ons bezoek aan de winkel, via de mail was duidelijk. We zijn in de winkel op een prettige manier geholpen. Ook daarna is het contact via de mail op een snelle en prettige manier gegaan. En nu: de bank zit heerlijk en de gordijnen hangen netjes.

bezorging was heel goed

de bezorging was heel goed, mannen waren op tijd en zetten netjes de bank in elkaar. Daarvoor was enig telefonisch contact nodig omdat er een misverstand was met de levering van de bank. Dit was natuurlijk niet de schuld van de medewerker (in mijn ogen wel) verkeerde info

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? betere afspraken
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? snel afgehandeld na fout

Alles is prima verlopen het was even spannend of de grote sl.kamerkast er opvrijde zou zijn maar gelukkig is dat goed gekomen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Goed maar kan altijd beter!

Tafel en bank geleverd door jullie monteur kon geen goedendag van af. Bijzet tafels heb ik zelf bij jullie opgehaald in het depot in de poel in Goes hier was de service wel wat ik van jullie verwacht had toppie in orde!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Klantencontact door afleverservice
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Het op de hoogte houden van de bestellingen qua levertijd

Afspraken worden nagekomen

Vloer netjes en vakkundig gelegd

Nette vriendelijk winkelpersoneel

Goede uitleg nemen alle tijd voor je.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk personeel

Uitstekend geholpen

Zowel in de winkel als aan huis (omdat de winkel bezoeken een paar maanden terug niet mogelijk was) ben ik door de adviseur (Machteld) uitstekend geholpen met het uitzoeken van een vloer voor beneden en boven, en met raambekleding voor de badkamer. Inmiddels is de pvc-vloer gelegd en is in de badkamer de raambekleding opgehangen, en ben ik ook positief over degenen die daarvoor aan huis kwamen. Ik ben zeker van plan om weer naar TMC te gaan zodra ik op zoek ga naar overige raambekleding en meubels.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Een heel klein puntje: ik had graag iets eerder van de planning gehoord wat de precieze legdatum van de vloer zou worden.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundig, meedenken, goed advies en vriendelijk.

Kwaliteit in alle facetten: van pre-sale tot levering en montage.

Deskundig, servicegericht, meedenken, mooie producten.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Iets eerder informeren over stvz
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Zie boven

Vloeren zeer goed gelegd.

Twee medewerkers van TMC hebben bij ons in het gehele (oude) huis zowel laminaat, PVC als houten vloeren zeer goed gelegd. Ook de traprenovatie is geheel naar wens geschied.

• Contact met vestiging: TMC Goes

Positief. Bezorging top, de kasten mooi op de juiste plek gezet.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Komen de afspraken na. Goede kwaliteit meubels.

Perfect alles is nagekomen

De heer k. B heeft alles goed geregeld van aankoop tot levering

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Keuze in producten

Alle afspraken kloppen

Deskundige mensen op alle disciplines

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? ?
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed advies

Prima en snelle service

Prima en snel geholpen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Geweldig vakkundig en vriendelijk geholpen

Altijd vriendelijk,ook als je belt met vragen. Zeer tevreden met de pvc vloer en de gordijnen.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen in mijn ogen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid

Kwaliteit voor jaren woonplezier

Voor de tweede keer raambekleding uitgezocht via TMC. We werden keurig geholpen in de winkel en en er werd fijn meegedacht tijdens het advies thuis. We zijn erg tevreden. Ons huis is inmiddels voor meer dan de helft 'aangekleed' met diverse TMC producten en we raden het iedereen aan om aankopen te doen bij TMC Wonen!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? persoonlijk advies

Marconistraat 13