Geweldig,zo blij mee

Van advies/verkoop ,alles goed gegaan en zeer bekwame en zeer goede stoffeeders.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit,en persoonlijk advies

Aardig personeel, mooie producten, er tevreden.

Prima verzorgd, aardig behulpzaam personeel.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Personeel

Advisering in winkel is heel goed, planning en levering is slecht.

In de winkel ben ik goed geholpen. Voor de planning moest ik iedere keer zelf contact opnemen. Voor de geleverde gordijnen is al een klacht ingediend. Hiervoor is een medewerker geweest, maar het probleem is niet opgelost! Met het bankstel is dat hetzelfde.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Betere planning en aflevering
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Verkoop

Afspraak maken nadat de order geplaatst was ging erg traag

Het duurde enige maanden nadat ik de order geplaatst had, voordat de afspraak voor de trapbekledinh daadwerkelijk gemaakt was. En dan was t ook nog op mijn initiatief omdat ik nog steeds niets vernomen had. Vervolgens kreeg ik bij t leggen een ander advies dan mij in de winkel gegeven was. Eerst schilderen en dan pas leggen. Hierdoor moest ik eerst nog gaan schilderen. Uiteindelijk was het leggen wel netjes gegaan. Maar ook nu zijn er toch een paar repen aan de voorkant wat los. Ik heb gebeld om een afspraak voor reparatie te maken en zou terug gebeld worden. Maar ook dit is na twee weken nog niet gebeurd. Nu begrijp ik dat t een bijzondere tijd is. Maar als klant wil je toch graag iets beter geïnformeerd worden.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Meer initiatief nemen en sneller contact met de klant

Bij TMC klopt alles gewoon

Afspraken worden precies op tijd nagekomen. Inmeten , offerte maken en montage door vakmensen. Wij zijn erg tevreden.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vakmanschap, duidelijkheid, snelle levering en montage.

Prettige ervaring, goed geholpen!

Goed voorgelicht, goed advies gehad! Wij zijn heel tevreden!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Prettig contact, goed advies!

De winkel goed

In de winkel ben ik goed geholpen de stoelen zouden in jan geleverd worden eind maart waren ze er nog niet gebeld waar ze bleven waren in het magazijn blijven staan 2dagen later zijn ze gebracht. als de stoelen later komen dan graag even een bellen ik kreeg het idee als ik niet gebeld had zouden ze nu nog in het magazijn staan

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? zie boven
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? In de winkel goede uitleg

Fantastisch

Ik ben vakkundig en klantvriendelijk geholpen

Prima geholpen

Vriendelijke ontvangst. Goed advies.

Goed geholpen, snelle service

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Service

Topservice!

Kregen vooraf een mail met een link om de bezorgdatum te kiezen incl. een voorkeurs tijdblok. Nieuwe bank werd netjes volgens de gekozen datum en tijd afgeleverd en al het verpakkingsmateriaal werd netjes mee terug genomen. Zeer tevreden!!

Prima ervaring!

Goed geholpen door Gerjanne!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Alles naar wens op één ding na, we kregen geen bericht dat de bank binnen was anders hadden we hem eerder gehad. Het zou fijn zijn om de status van de bestelling zelf in te zien.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Status vd bestelling kunnen volgen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk

Netjes, levering + uitvoering

Geleverd product netjes en tijdig geleverd. Zeer tevreden met het eindresultaat!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Fijn winkelcontact

Super goede service.

Fijne ervaring met tmc goed, door corona werd de levering wat langer uitgesteld, uiteindelijk was het er 3 weken voor afgesproken lever week. Komt afspraak bezorging netjes na op afgesproken tijd.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Proberen altijd naar een oplossing te zoeken. Hele goede service. Vriendelijk personeel.

Goed en prettig geholpen met prbleem

Goed en prettig probleem opgelost

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

mooi product, maar te lange levertijd

De shutters zijn prachtig en mooi gemonteerd, echter het inmeten duurde erg lang en ook was er vervolgens nog een logistiek probleem. Toen de shutters er eindelijk waren, kon er pas na twee weken een afspraak worden gemaakt en werd er één mogelijkheid geboden voor een dag om ze te monteren.Het hele proces heeft een half jaar geduurd, dat vinden we veel te lang.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? sneller inmeten en pro actief informeren over langere levertijd,
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? goed ingemeten en mooi gemonteerd

Goeie service

Fijn dat jullie thuis konden komen op afspraak om zo de beste oplossingen te kunnen bekijken en bespreken.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Ik werd niet terug gebeld wat wel gezegd was (om een afspraak te maken)
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantgericht, thuis bezoek, veel keuze

TMC zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!!

Van advies tot keuze alsmede de afgesproken levering het is allemaal erg professioneel en prettig. Tot op heden zijn we erg tevreden met onze stoelen ,top!!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? persoonlijke benadering

tevreden

tevreden

Alles prima in orde

Goed geholpen, netjes geleverd

Goed geholpen

Goed meegedacht en ook een professionele meting met goed overleg waar duettes moeten komen.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Zorgen dat de boeken compleet zijn die meegaan met de meting

Fantastisch

Wij voelden ons vanaf moment al erg prettig bij TMC wonen. Ontzettende goede service en klantvriendelijkheid! Wij gaan veel woongenot tegemoet!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijkheid

Goede service, mooie gordijnen, zeer tevreden!

Gordijnstalen aan huis gekregen, vakkundig opgemeten en we zijn heel blij met het resultaat in de woonkamer.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Dinerbon helaas nog steeds niet ontvangen, ook niet na gebeld te hebben....
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vakkundigheid

zie onder.

In het infoboekje over onze eetkamerstoelen staat dat de bekleding onder invloed van daglicht of zonlicht onvermijdelijk in meer of mindere mate verkleurd. Antraciet kan paas worden! Heel jammer dat dat niet gezegd is bij onze aankoop, want ze staan bij ons een groot gedeelte van de dag in zonlicht en een hele dag in daglicht. (we hebben in onze woonkeuken een glazen pui). Als we dat geweten hadden, hadden we een andere keus gemaakt!

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes

Marconistraat 13