ben tot hier toe correct en fijn geholpen

mijn ervaring is dat ik correct tot nu ben geholpen

nakomen van afspraken.

Deskundig personeel, vriendelijk, meedenken.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? goede service.

Professioneel en klantgericht

Zelden zo’n nette manier van werken meegemaakt. Toen ik thuiskwam waren alle werkzaamheden uitgevoerd en was het allemaal heel netjes achter gelaten. Super!

Tapijt heel slordig gelegd

Enkele weken terug is er bij ons nieuw tapijt gelegd. Op plaatsen is het tekort afgesneden zodat er een kier is tussen het tapijt en de plint. Op andere plaatsen ligt het gewoon los of ligt het niet vlak. Ronduit een grote teleurstelling!!

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Het mag niet gebeuren dat er zulk werk afgeleverd wordt
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Zou ik niet weten

Persoonlijk

Klantvriendelijk, meedenkend, duidelijk en persoonlijk advies

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk, meedenkend, persoonlijk advies

vakkundig en vriendelijk

er werd rustig en accuraat gewerkt, alles netjes achtergelaten

• Wat zijn de sterke punten van TMC? klantgericht

De kwaliteit is niet geweldig

Vloer met veel kleine foutjes gelegd. Plinten niet afgekit. Behang en deuren vuil gemaakt tijdens werkzaamheden. Plint keuken gebroken tijdens werkzaamheden.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Kwaliteitsverbetering en schoner werken
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Advies van Johan Witte

Alles prima verlopen!

Veel uitzoeken, goed geholpen, voor de tijd geleverd, alles netjes verpakt en uitgepakt bij bezorgen. En binnen gezet. We hebben gekregen wat besteld was, betaling via overmaken was geen probleem. Alles heel fijn gegaan!! Heel blij met onze eetkamerstoelen!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Veel uitzoeken, makkelijk parkeren,

Heel tevreden! Zeer deskundig geholpen. Kom zeker terug.

Prima!

Goede ervaring met TMC!

goed geholpen

altijd netjes en prima geholpen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Wederom prima service bij TMC, zoals we al jaren gewned zijn !

Wederom prima service bij TMC, zoals we al jaren gewned zijn !

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Top product, super gelegd, eerste ervaring wat minder

Al twee keer eerder pvc laten leggen door TMC naar volle tevredenheid. Nu helaas eerste contact wat minder. Degene die zou komen egaliseren heeft er een rommeltje van gemaakt. Kit en dopje van kitkoker op de vloer van naastgelegen kinderkamer, en sliertjes wc papier met kit in de gloednieuwe wasbak geduwt. Door langzame droging kwam er later iemand om egalisatie te doen, deze was al eerder geweest, toen super ervaring mee en nu wederom super goed geregeld. Keurige egalisatie en pvc weer super strak geplakt. Zeer tevreden met het eindresultaat.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Personeel uniforme werkwijze
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Eindresultaat top

Goed, maar wel punten voor verbetering

Wij hadden op 09-11-2020 shutters besteld en het zou ongeveer 3 maanden duren voordat ze geleverd zouden worden. Na deze 3 maanden gebeld met de vraag of er al meer bekend was over de levering. Dat was nog niet het geval, dus een maand later weer hierover gebeld. Uiteindelijk zijn ze 6 maanden later(!!!) geleverd. Hoe het nu kwam dat het zoveel langer heeft moeten duren is ons nooit duidelijk geworden. Bij het plaatsen van de shutters bleek ook nog dat er een meetfout gemaakt was, waardoor een groot deel opnieuw besteld moest worden. Overigens waren de 2 monteurs wel heel erg voorzichtig bij het plaatsen/monteren. Dit werd uiterst zorgvuldig en behoedzaam gedaan!

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Eerder aan de klant laten weten als er vertraging optreedt bij de levering
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Uiterst voorzichtige handelingen bij het plaatsen

ben zeer tevreden

Goed geholpen met uitzoeken meubels, vooral in deze moeilijke coronatijd. Afspraken werden nagekomen, als er een probleempje was werd dit opgelost. Alles netjes in elkaar gezet en opgehangen en daarna alles keurig opgeruimd.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? professioneel personeel

Prima!

Fijn dat de bezorger zo mee dacht met plaatsen/montage!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Meedenken van de bezorgers

zeer goed

kan niet beter

• Wat zijn de sterke punten van TMC? goed werk

Ze doen hun uiterste best om alles naar de klant zijn zin te maken!!!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

De persoon die ons advies gaf, niets als lof. Jammer , door de foute meting en het ongelukje met het vinyl, dat het iets langer duurde. Verder zeer mooi afgewerkt en TOP service. Ook een pluim voor het personeel die alles vakkundig afgewerkt hebben. Kortom we kunnen niets anders als reclame maken voor zo’n topbedrijf als TMC. Dikke proficiat zaakvoerder. Mvg Carlo en Nicolle Ruijmbeek.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

vriendelijk personeel die samen met de klant op zoek gaat naar het beste resultaat

wij werden goed geholpen. vriendelijk personeel en zeer uitgebreid assortiment.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? communicatie mbt afspraak voor het leggen van de vloerbedekking kan beter. de afspraak zou via de mail bevestigd worden. echter niets gehoord. dag van afspraak zelf gebeld en bleek dat ze inderdaad wel kwamen. geen ramp, maar kan beter.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? rustige, vriendelijke ambiance met assortiment voor iedere portomonee.

prettige nette mensen, en betrouwbaar

leuke winkel, ik woon hier nog niet lang dus ik was er nog nooit geweest

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vriendelijk, en een nette winkel vri

Klantvriendelijk

Goed advies, oplossingsgericht en komen Afspraak na

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Oplossingsgericht

Teleurgesteld.

De band van de screen bij het onderste raam is te kort afgesneden. De oudste werknemer maakte hierover een opmerking tegen uw jongere werknemer. Hierdoor sluit de screen niet mooi aan. Ben hierover teleurgesteld. Helaas, het is niet anders.

Goede kwaliteit

Mijn ervaring met tmc is niet goed. De kwaliteit van de vloer is goed maar de communicatie is echt heel erg slecht. Ik heb 5x gebeld voor de planning. ze zouden terug bellen maar dat gebeurde heel de tijd niet. En toen de vloer lag was de mat vergeten. Dus ik weer gebeld. Zou terug gebeld worden en weer niet. Uiteindelijk alles netjes maar het contact is echt heel slecht.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Terugbellen als je dat afspreekt
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? De kwaliteit is uiteindelijk heel netjes

Altijd klantgericht!

Onze houten vloer weer keurig laten opknappen door TMC. Onduidelijkheden worden altijd snel en klantgericht opgelost. Kwaliteit van de dienstverlening staat bij hun hoog in het vaandel. Top!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit afgeleverd werk en klantgericht

Marconistraat 13