We hebben een keukenvloer laten plaatsen.
Intake in winkel ging prima. Uitwisseling van offerte kwam op gang, een datum werd genoemd, maar de bevestiging van de klus verliep in eerste instantie niet goed doordat vanuit TMC-zijde niet het goede emailadres was ingetikt (gmai.com ipv gmail.com). Dat bleek toen ikzelf aan de bel trok omdat er op de genoemde dag niemand verscheen om de vloer te egaliseren. Verwarring dus.
Alsnog werd een egaliseerder ingeroosterd, maar het leggen werd daardoor weken opgeschoven. Toen die datum in zicht kwam, werd ik opnieuw gebeld door afdeling planning of de vloer al geëgaliseerd was. Op de dag dat de vloer eenmaal gelegd ging worden, waren de leggers door een misverstand de vloer vergeten mee te nemen. Die werd door collega's alsnog gebracht.
Eind goed, al goed. Want de vloer is prima gelegd.
Mijn conclusie is wel dat het qua planning en zorg wel iets beter kan.
Want: als iemand geen reactie geeft op een bevestigingsvraag, zoals in mijn geval gebeurde door jullie de mail niet goed hadden verwerkt, is een telefoontje van jullie zijde wel zo handig. Dan kwamen we er namelijk meteen achter dat er iets was misgegaan.
Telefonisch heb ik al aangegeven dat mijn vrouw maanden geleden al via het formulier op jullie site een offerte-aanvraag heeft ingediend voor shutters. Tot op heden heeft ze daar geen antwoord op gekregen. Dat is niet heel sterk.