Beschadigde vloer

De plaatsing van de roomdevider is matig verlopen. De nieuwe vloer is beschadigd. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Deze aankoop is helaas tot nu toe niet TMC-waardig verlopen.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Verkoop krijgt een 10, plaatsing moet echt verbeteren en niet bij de klant klagen over de afdeling plannen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede adviezen

Jammer dat er geen duidelijkheid geven kan worden over levertijd

Had een artikel besteld wat in de folder stond. Helaas was deze al meteen niet op voorraad. Maar wat ik dan jammer vind dat dat niet naar de klant ge communiceert word. Heb na een week navraag gedaan, zou nog max 2 weken duren. Maar na bijna 2 weken moest ik toch zelf weer gaan vragen wanneer het artikel binnen ging komen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Communicatie over levertijden

correct en volgens afspraak

grote sortering en prettige bediening en goede prijsafspraken

Tot nu toe netjes geholpen.ik ben het niet eens met 50euro bezorgkosten

Verder goed geholpen door Klaas blok

Keurige en correcte service met goede kwaliteit

Keurige en correcte service met goede kwaliteit

• Wat zijn de sterke punten van TMC? service

We zijn goed geholpen

We zijn goed geholpen

perfect geregeld

Goed overleg, en een prima samenwerking. Klantgericht.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? snel handelen

Heel precies gewerkt door mensen die ook zelf trots zijn op het resultaat.

Prima vakmensen en goede adviezen. Afspraken nakomen is 100%.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vakwerk

TMC een bedrijf waar je goed zaken kunt doen.

Sterke punt is 1 contactpersoon bij een divers project. Meedenken in oplossingen.

professioneel verkoopadvies gekregen

We hebben twee natrassen gekocht. De verkoper heeft ons heel goed geadviseerd. ze bevallen ook prima.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? de matrassen zijn later geleverd dan afgesproken. Na tel. contact bleek dat ze al een tijdje binnen waren. Blijkbaar was er intern in de communicatie iets mis gegaan.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? klantvriendelijkheid.

perfect

alles goed verlopen zoals we hadden afsprokken

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes

Vakkundig, vriendelijk, alles volgens afspraak

In de aanloop naar het aanbrengen van de buitenzonwering is het communicatieproces met TMC tijdig en helder. De montage is naar onze wens en vakkundig uitgevoerd.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vakkundig, volgens afspraak

Vriendelijke

Netjes gewerkt.

We zijn erg tevreden met het resultaat. De monteurs waren rustig en hebben goed en netjes gewerkt.

Goed maar duur

Goed advies

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Prijs verlagen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit

Klantvriendelijk en betrokken bedrijf dat goede adviezen geeft en goede producten levert

Goed bedrijf, zou het iedereen aanbevelen, zeer vriendelijke benadering, goed advies en wanneer er iets is wordt het zo snel mogelijk opgelost, kortom een 9+

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? ?
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Betrokkenheid

Prima hoor

Hoe een best de adviseur deed ons nieuw gekochte bankstel te kopen, hoe een beetje jammer ea verder verliep. Het bankstel is keurig op tijd afgeleverd door de leverancier. Het was correct geweest als tmc even gebeld had of het allemaal correct was verlopen. Nu zijn wij niet de lastigste. Maar 5000 euro is toch geld Prachtige bank en precies volgens verwachting. Kan Tmc ook nog een salon tafel leveren? Die we nu hebben is te groot

Apart

Werdt nogal raar aangesproken door de verkoopster. Ik vroeg iets en zei antwoorde met wat zeg je nou. En dat op zijn zeeuws.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Let op hoe je iemand aanspreekt
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede producten

het voldeed aan mijn verwachting

n.v.t.

Ruime sortering

Ruime sortering, overzichtelijk, vriendelijk

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Klanten inlichten als bezorging uren later blijkt te komen

Bart zou komen kijken voor de luxaflex en wellicht nieuwe opmeten Het mechanisme was kapot in alle rust gemaakt met nog een onderdeel uit zijn auto Een vakman maar ook een zeer vriendelijke en rustige man En met deze vakman niet de eerste ervaring en altijd prima Eugenie en Rob Ouwendijk

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Uitstekende vaklui

Heel erg goed

Heel prettig en deskundig. Alles wat mis ging(en dat was in 1 geval heftig) werd geheel tor tevredenheid opgelost.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klant vriendelijk, afspraken nakomen

Goede service, nette afwerking

Goede service, nette afwerking

Uitstekende service.

Deskundige, klantgerichte en vriendelijke medewerkers. Een fout bij de aflevering (men had de spullen die bestemd waren voor een klant met dezelfde naam) werd dezelfde ochtend nog hersteld zodat we op de afgesproken tijd toch nog onze plisségordijnen gemonteerd kregen. Complimenten voor de medewerkers.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Alles is m.i. prima geregeld van begin tot einde.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Men houdt de klant goed op de hoogte van de stand van zaken. Digitaal contact verloopt prima.

Uitstekend geholpen in de winkel, levering prima geregeld en vakkundig afgeleverd.

In de winkel zijn we zeer goed geholpen en geadviseerd. De levering is op een top manier gecommuniceerd en geregeld en de aflevering is heel netjes en vakkundig uitgevoerd. Kortom. Wij zijn zeer tevreden.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Zeer groot assortiment en vakkundig advies

Marconistraat 13