Klantgerichte specialisten

Geen moeite teveel om goed te adviseren. Creatieve geesten en mooie producten. Informatie en opvolging perfect.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Persoonlijke aandacht, mooie niet alledaagse materialen.

prettige ontvangst

levering volgens afspraak

• Wat zijn de sterke punten van TMC? communicatie

Goede service, duidelijke communicatie

Goede service, duidelijke communicatie

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Communicatie

Totale plaatje zou voor ons aanleiding zijn voor volgende aankoop

Deskundige verkoopster en prima geholpen bij het afhalen.

goede service en materiaal

We zijn heel tevreden over TMC. Goede advisering bij keuze screens, perfecte montage. Kortom van begin tot eind goed werk geleverd.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Advies, begeleiding en levering, vriendelijke mensen

Alles keurig afgeleverd

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Het is goed alleen als er wat op doet om dat de levering langer duurt moeten ze persoonlijke contact op nemen en niet via de mail

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Ja

Zie onderstaande melding.

Kan nog geen eindoordeel geven want de stoelen zijn nog niet terug.

Fantastische levering en advies

Perfect advies en uitstekende levering, en alles op tijd geleverd. Super tevreden dus

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen

Netjes

Goedemorgen en netjes bezorgd!!

service minded

Laminaat gelegd op bovenverdieping. Keurig op tijd. Netjes gewerkt. Aardig personeel. Daarna trap opnieuw bekleed met tapijt en ook dat is keurig gedaan. Dit is niet het enige wat TMC heeft gedaan voor ons. Er zijn ook nog achter screens geplaatst als zonwering. TMC werkt met kwaliteitsmaterialen en dat voel en zie je.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Duidelijk klantgericht en goede producten.

Wisselend

Een bericht met een link om een afspraak te maken, werkte niet. Gelukkig wel snel reactie met nieuwe link die wel werkte. Vreemd om nu een automatisch bericht over ervaring te ontvangen over zoiets.. Vorige mail heb ik niet ingevuld, maar levering van de gordijnen heeft erg lang geduurd. Nadat ik informeerde werd er de dag erna contact opgenomen dat ze klaar waren... ze zijn keurig opgehangen.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Afhandeling niet door 1 persoon die parttime werkt.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundig advies

tips en tops

Allereerst de tops - De mevrouw die langs kwam met de stalen en ons ondersteunde met een goede keuze. - De meneer die kwam opmeten. - De heren die de gordijnen kwamen ophangen. - De materialen, kwaliteit en het prachtige eindresultaat. Nu de tips. - Het moeizaam regelen van een afspraak. Een foto is anders van kleur dan de werkelijkheid. Vandaar fysiek langs komen. - De twee verschillende offertes. Als TMC had ik het anders opgelost.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? zie de tips
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? zie de tops

slecht

komen afspraken niet na. spullen kwijt.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? communicatie
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? ?

De boxspring is mooi en goed

Ons bed is prima op tijd gebracht en geplaatst. Het bevalt ons goed. Alleen de afstandsbediening van de boxspring, waarmee we omhoog/omlaag kunnen valt er steeds af aan de kant van mijn man. Het is magnetisch, maar ik denk dat de plaats waarop deze bevestigd is meer naar het hoofdeinde moet. Kunnen we dit zelf?

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? iets meer uitleg over de consequenties van plaatsen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? verder goed geholpen

service

Mijn klacht gehoord, gaan er wat aan doen. Goede klantenservice.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Wel beter de ordner lezen hoe het gemaakt moe worden.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Je kan altijd met een klacht terecht. Maar in principe moet er geen klacht zijn. Nu een heel gedoe om te repareren.

Vloer besteld en door TMC laten leggen. Monteurs kwamen keurig op tijd. De monteurs hebben met zijn tweeën de vloer professioneel gelegd. Na afronding v/d werkzaamheden hebben ze netjes alles opgeruimd. Wij zijn er zeer tevreden over. Twee verbeterpunten: Eerste: TMC was vergeten om zelf contact op te nemen voor het maken van een montageafspraak. Daar moest ik zelf achteraan. Tweede verbeterpunt is dat ik niet automatisch een orderbevestiging in de e-mail ontving. Ook daar moest ik zelf achteraan.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Zie hierboven

prima, goede service

Goede service, vriendelijk personeel

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Gastvrije ontvangst. Fijn geholpen. Meedenken. Luisteren.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Services

Prima advies en service, vriendelijk personeel

Ruime keus , goede informatie,deskundig advies

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundig en vriendelijk personeel

Weer 'n deskundig advies dat bij ons past!

Op zoek naar 'n inbouwkast voor de slaapkamer. Alle mogelijkheden werden door gesproken en ook werd er goed geluisterd naar wat wij belangrijk vonden. Zo hebben we een mooie kastwand samengesteld!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Denken in oplossingen en mogelijkheden!

ben tot hier toe fijn geholpen

mag nu tijdelijk leen meubels gebruiken omdat de bestelde meubelen nog niet geleverd kunnen worden

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Alles prima verlopen, vanaf kopen t/m ophangen

Prima geholpen in de winkel. Levering verliep prima en binnen de gestelde levertermijn.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? meer keuzemogelijkheden in dagen voor inmeten en levering
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? alles volgens afspraak; deskundig personeel

prima service

prettig geholpen in de winkel. Goede communicatie over de levertijden en levertijdstip Goede montage van de meubelen. Tevreden klant

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? goede communicatie, kreeg antwoord op mijn vragen

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk, giede service, mooi werzaamheden

Marconistraat 13

4461HH Goes