Alles is volgens afspraak verlopen.Prima service.
Komen afspraken na, zijn vriendelijk en je kunt zien aan het werk dat geleverd wordt dat het vakmensen zijn: TOP
Ik moet alleen mijn kast nog steeds geleverd krijgen maar heb nog niks gehoord wanneer dat gaat gebeuren . Maar heb vertrouwen dat dat goed gaat komen maar ik wil nu wel graag geïnformeerd worden wanneer dat is.
Beste heer en/of mevrouw Van Lienden, De kast wordt bij u bezorgt door een externe vervoerder van ons. Inmiddels hebben we contact gehad met hun en u wordt z.s.m. benaderd voor een bezorgafspraak. We hopen dat u snel kunt gaan genieten van uw aankoop! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Hele goede service
Na een goed eerste bezoek, eenmaal een huis bezoek gehad, alles keurig verlopen.
Beste Denie, bedankt voor uw mooie compliment voor Nelleke! Geven we zeker aan haar door! Veel plezier met uw aankopen en nogmaals van harte welkom! TMC Wonen
Goed geadviseerd en geholpen. Tijdens Corona tijd kon ik stalen ophalen en thuis op gemakje uitzoeken. Heel fijn!
Beste Jacqueline, in sommige gevallen hebben de corona maatregelen toch voordelen gehad, al zijn we nu toch erg blij de klanten weer in de winkel te mogen ontvangen en compleet daar te kunnen helpen! Al blijft het natuurlijk mogelijk om de stalen alsnog mee naar huis te nemen om daar een keuze te maken. Veel woonplezier toegewenst! TMC Wonen
Fijn en kundig geholpen
Eerder heeft TMC al onze vloer gelegd, nu moest er een stuk worden aangelegd ivm verbouwen. In eerste instantie leek door afwijkende maten lastig meer te lukken. TMC heeft er alles aan gedaan dit goed op te lossen en met succes. Er is beslist niet meer te zien dat er stuk aangelegd is.
Super mooi werk geleverd mijn broer is er zeer blij mee TOP
Beste Bert, fijn om te horen, TOP berichtjes, daar worden we super blij van! We wensen u veel plezier toe met uw rolgordijnen! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Goed.
Omdat product ondeugdelijk was wilden we ons geld terug. Dit was niet mogelijk. Moesten 12weken wachten op nieuwe tafel en andere werd ook niet opgehaald.
Beste meneer en/of mevrouw Peeters, Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het verloop van dit ordertraject. Ik heb even navraag gedaan bij de verkoper en de bedrijfsleider en begreep dat er in eerste instantie een salontafel geleverd was waar een stukje hout miste. We hebben aangeboden een nieuwe salontafel te leveren terwijl u het beschadigde model zolang mocht gebruiken. Helaas is de levertijd lang, maar dat is een algemene trend op dit moment. Mijns inziens hebben we hiermee een redelijke oplossing geboden om de klacht te verhelpen. We hopen dat u alsnog veel woonplezier zult hebben van uw aankopen. Met vriendelijke groet, Jewannes Witte TMC Wonen
In de winkel zijn we goed en duidelijk geholpen. De vloer is gelegd door prettige en vakkundige mensen.
Goede info in de winkel
De medewerker van TMC ( zijn naam vergeten) heeft geweldig werk afgeleverd en was vrolijke man
Beste heer/mevrouw Tibbe, bedankt! We gaan de opmerking zeker doorgeven aan onze collega! Nogmaals van harte welkom bij TMC! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Bart is een zeer goede monteur die daarnaast ook sociale gaven heeft!
Beste heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw mooie review! We gaan deze positieve opmerking zeker aan onze collega Bart doorgeven! Veel plezier met uw plissé hordeur! Nogmaals van harte welkom in onze woonwinkels, de koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
Goede service, meedenkend, klantvriendelijk, hulpvaardig, goede communicatie, montage is vakkundig uitgevoerd. Enigste minpunt, ontzettend lange levertijd. Afspraak was week 21, montage is gebeurd in week 28.
Beste Patricia, Bedankt voor uw mooie review! Inderdaad hebben we in sommige gevallen last van langere levertijden t.g.v. corona. Helaas staan we ook vaak "met ons rug tegen de muur", maar we doen er alles aan om de orders z.s.m. uit te leveren! Onze excuses dat u langer moest wachten dan dat in eerste instantie was vermeld. We wensen u veel plezier met uw geleverde gordijnen toe! Tot ziens! TMC Wonen
Onze bestelling ondanks " corona" snel geleverd, we zijn zeer tevreden
Geen problemen gehad. Kwamen de afspraak na
Prima !!!!!!!!
Alles gebeurt volgens afspraak. Er wordt met je meegedacht en de tijd wordt genomen. Alle vertrouwen in onze bestelling!
Beste Jantine, Een compleet, mooi plaatje als inrichting, daar gaan we inderdaad voor! Veel plezier met uw aankopen en u bent natuurlijk nogmaals van harte welkom! Met vriendelijke groet, TMC Wonen
de levering en bevestiging van het bestelde is naar tevredenheid uitgevoerd.
vakmensen, werken netjes en leveren de kwaliteit die beloofd is.
zeer goed
Dacht voor het gene wat ik nodig had, te bezuinigen, nou dat werd een flop, nog meer tijd aan wachten kwijt, bij TMC altijd snel netjes en keurig opgehangen en opgeruimd. Werd super snel bezocht om in te meten, keurig op tijd of eerder...ik hou ervan! hartelijk dank weer meer dan tevreden!
Beste Sylvia, met uw gestuurde review zijn we het natuurlijk voor 100% mee eens ;-) We helpen u graag in de toekomst weer! Van harte welkom, de koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, TMC Wonen