Top advies rekening houdend met onze wensen

Wij zijn wederom geadviseerd door Annelies. Zij brengt kundig een visie over die volledig strookt met onze wensen. Absoluut een aanrader

Goed geholpen

Jaren terug ook goed geholpen dus klanten komen terug

Netjes, duidelijk en correct

Wij hebben een set tafeltjes gekocht en mochten de tafeltjes uit de showroom mee naar huis nemen om te kijken hoe het zou staan. Hierna hebben we de tafels besteld en we zijn gedurende het bestel- en productieproces prima en klantvriendelijk geholpen.

Deskundig geholpen.

Goede voorlichting gehad over het product. Advies omtrent kleur van het dagdeel had beter gekund. Opmeten en plaatsen conform afspraken. Vlotte levering. Deskundige plaatsing.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Ruime keuze, toezeggingen nakomen, goed advies

Wel lang op de levering moeten wachten !

Wederom Goed Geregeld

Heel blij met de correcte service van begin tot eind. Volgende keer wederom zal onze keuze snel bij TMC uitkomen.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Doen wat afgesproken

Netjes geholpen? Wordt niet aangedrongen. Geven keurig advies

Er wordt tijd uitgetrokken. Ze luisteren en adviseren.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen

Mijn ervaring was goed, top

Goed addres om een andere spullen te halen

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen verder commenraar
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit en goede service

slecht

xxxxx

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Duidelijke afspraken vriendelijk personeel.

We werden goed geholpen en alle mogelijkheden werden besproken. Later nog aanpassingen gedaan wat geen probleem was. Levering op tijd en keurig gemonteerd en afgeleverd. Prima!

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Hou de korti gen in de gaten voor de klanten.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Meedenken en te verstaan in eigen taal.

Afspraken worden niet nagekomen

Elke keer opnieuw teleurstelling, al vel jaren trouwe klant

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Afspraak nakomen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid

Fijn bedrijf met gevoel voor haar klanten

Vanaf binnenkomst tot levering van onze lamp perfect geholpen.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? duidelijk zijn in de offerte
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantgerichtheid en eerlijkheid

Professioneel en vriendelijk

We hebben een stoel van grote emotionele waarde opnieuw laten bekleden. We zijn erg goed geholpen, van uitkiezen stof tot afleveren van stoeltje. Is overduidelijk met veel liefde en vakmanschap gedaan. Het is best duur, maar geld zeker waard!

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Betrokken, kundig en vriendelijk

Prima, behalve afspraak over de leveringsdatum

Een karpet / vloerkleed besteld. Leveringstermijn zou ca. 14 dagen zijn. Door productiefout werd dit echter ca. 9 weken. Jammer, maar niet echt een fout van TMC. Overmacht. Verder alles uitstekend.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Persoonlijke aandacht

Fijne en prettige service en mooie meubels

TMC denkt mee in kleur en uitvoering maar laat de keus bij de klant. Goede service.

Duidelijk

Het was goed en duidelijk uitgelegd en vriendelijk

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Nvt

Terzake kundig

Uitermate vriendelijke ontvangst. Prachtig assortiment uitgestald. Heel veel kennis van interieur mogelijkheden zowel op meubel als verlichting gebied. Kontakt met zowel Bergen op Zoom als Goes

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Tot op heden geen. Aflevering moet nog gebeuren.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Kennis en assortiment

teleurstellend

Diverse problemen: 1. Bij ophalen behang was het toegezegde stoomapparaat niet beschikbaar, terwijl twee uur daarvoor dit nog was toegezegd. Omdat na aantal dagen nog niet teruggebeld zoals beloofd zelf maar gehuurd. De instructie voor het ophangen behang bleek niet correct; er was niet gemeld dat ik eerst het behang nat moest maken, de instructie was lijm op de muur en dan plakken. Hierdoor niet optimaal kunnen behangen. 2. In de winkel afgesproken dat vloerbedekking niet hoefde worden opgemeten. Toch kwam na een aantal weken iemand meten. Omdat ik na weken nog niets gehoord had maar gebeld wanneer het gelegd werd. Toen bleek het nog niet besteld met als gevolg een zeer lange levertijd.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? een medewerker de bestelling laten afronden en niet op einde wisselen van medewerker.

Echt een goede en warm bedrijf die klant hoog in het vaandel heeft .

wij hebben onze eetkamer stoelen ter herstel/update aangeboden . de service en zorg rond de actie was/is bijzonder goed verlopen . een heldere uitleg van wat men ging doen en ook de kosten duidelijk gesteld . bij het ophalen stonden we versteld van de goede kwaliteit van het werk. Niet anders dan lof voor de stoffeerderij.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes

Kwaliteit van de bovenste plank

Kwaliteit en nazorg zijn de normale standaard bij TMC. Direct bereikbaar en een snelle afwikkeling van je vragen. Her inmeten van producten gebeurt zeer zorgvuldig en worden geleverd en afgewerkt zoals u verlangt van een specialist.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Kwaliteit en service

Vriendelijke winkel

Positieve ervaring met de medewerkers! Vriendelijk en deskundig. Wel bleek bij thuiskomst dat een van de wieltjes van een stoel was afgebroken en dat is niet gemeld! Dat had wel gemoeten en overlegd moeten worden over een reparatie! Nu heb ik het zelf opgelost

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Zie mijn opmerking
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijke medewerkers

goed geadviseerd

Nieuwe gordijnen , en prijs viel mee

• Contact met vestiging: TMC Goes

Mijnervaring is zeer positief!

Mijn ervaring is zeer positief, ik ben heel vriendelijk, professioneel en fijn geholpen in de showroom om mijn keuze te bepalen. De levering was ook prima! Ik ben zeer tevreden!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? De vriendelijkheid en hulpvaardigheid.

Teleurgesteld

Helaas niet zo'n beste ervaring. De schade aan mijn parketvloer zou geregeld worden door de verzekering. Zij hebben tmc wonen in Goes ingezet. Omdat zij zelf geen beschikbare mensen hadden hebben ze het doorgezet naar een ander bedrijf. Deze besprak amper wat er wanneer zou gaan gebeuren, wat me een aantal weken veel stress opleverde. Ik heb weer contact gemaakt met tmc wonen en gezegd dat de communicatie niet goed verliep. We hebben toen afgesproken dat de communicatie via tmc wonen zou gaan verder. Via de telefoon werd me dan verteld wanneer en door wie er wat werd gedaan. Maar nadien werd er dan vaak gezegd, nee hoor dat heb ik niet gezegd. En veranderde er weer van alles. Omdat er op een klein gedeelte van de woonkamer planken vervangen moesten worden moest de hele woonkamer opnieuw geschuurd en geolied worden. De vloer was prachtig, want het was 3 jaar ervoor helemaal geschuurd en geolied. Helaas is het resultaat nu een stuk minder mooi dan hoe het voordien was. Met strijklicht zie ik veel strepen. De vloer ziet er erg ruw en mat uit. Ik ben erg teleurgesteld. Je verwacht van een winkel als tmc wonen kwaliteit, maar nu is er een extern bedrijf geweest waarvan de meneer van tmc wonen al had aangegeven dat hij soms niet zo netjes werkte, maar hij had niemand anders op korte termijn. En ze zouden het monitoren en in de gaten houden. Er is helemaal niemand komen kijken dus dat monitoren zijn ze vergeten. Het komt een beetje over alsof je iemand vraagt om een brood bij de bakker te halen en diegene komt terug met een brood van de aldi. Heel jammer!

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Nakomen wat ze beloven, aab afspraken houden
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? De deurmat is keurig gelegd, mooie kwaliteit

Top bedrijf! Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend!

We kwamen voor behang, we werden vriendelijk geholpen! En konden in samenspraak met de verkoopster tot een globale keuze komen, (1 behang boek met meerdere keuzes, die naar ons zin waren)waarna we het behangboek mee mochten nemen om het thuis nog eens rustig te bekijken. Het totaalplaatje is echt schitterend geworden! Ga zo door!!!

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk, meedenken, en nog veel meer

Marconistraat 13

4461HH Goes