Top!!

Vriendelijke verkopers, meedenkend en flexibel

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Nette afhandeling van onverwachte zaken Medewerkers wel attent op maken dat ze vloer uit zichzelf beschermen en niet dat dit gezegd moet worden. Je bent zelf voorzichtig met je nieuw interieur en dat verwacht je dan ook van de medewerker die wat voor je komt oplossen

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? meedenken naar een oplossing

Heel klant vriendelijk

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede hulp

Komen afspraken niet na

Tot twee maal toe is beloofd om contact op te nemen omdat de verkeerde stoelen zijn geleverd. Beide keren is dat niet gebeurd. Van een bedrijf als TMC verwacht ik dat zij de afspraken na komen.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Zorg dat collega’s kunnen zien welke afspraken zijn gemaakt en of deze opgevolgd zijn.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk personeel

Fijne ervaring

Wij zochten een kast en deze hebben we gevonden bij TMC Goes. We zijn goed geholpen en een week later werd de kast al bij ons bezorgd.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Betrouwbaar, fijn contact en snelle levering

Goed, veel uitzoek en mogelijkheden.

Het uitzoeken van de meubels verliep rustig en er was keuze genoeg. We konden rondkijken en bij vragen was er iemand die ze kon beantwoorden. Verkoopster kan misschien nog meer meedenken om eea te stylen en mee kijken naar de daadwerkelijke afmetingen op de bouwtekening.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? plattegrond maken als adviesinrichting
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? veel keus/mogelijkheden

Goed en netjes geholpen.

In de winkel ben ik naar tevredenheid geholpen. Over het afleveren ben ik niet tevreden. Heb een eetkamertafel en stoelen gekocht en vorige week zag ik aan de onderkant van de tafel dat het blad met 8 schroefjes moet worden vastgezet, tot mijn verbazing zitten er maar 5 schroefjes in. In het midden zitten 2 poten, en elke poot moet met 4 schroefjes worden vastgezet. Graag reactie hierop.

Goed geholpen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goed en vriendelijk geholpen

Perfecte aflevering, en mooie eetkamer stoelen.

Geen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijk personeel

Het was goed gegaan met afspraken en het beleefdheid van de werknemers.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? alles

Uitstekende service!

Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe stoelen bij TMC. De hartelijke ontvangst in de showroom, kopje koffie, aandacht en meedenken in het bestelproces hebben wij als heel prettig ervaren. Er is een zeer ruime keuze in de showroom; voor elk wat wils. We werden zorgvuldig op de hoogte gehouden van de levering van onze stoelen. De bezorging was heel zorgvuldig en correct. Alles werd netjes uitgepakt, geïnstalleerd en alle verpakkingsmateriaal ging weer mee.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijkheid, ruime keuze, goede service

Geen ervaring nog steeds niets geleverd

Slecht

PRIMA

Deskundige voorlichting Bijzonder vriendelijke klantbehandeling, er werd ook met ons meegedacht Ook de aflevering was correct en vriendelijk. Dus 2 heel tevreden klanten over een geweldig bed

• Wat zijn de sterke punten van TMC? zie bovenstaande

TMC stelt nooit teleur

Wederom een superservice vanuit het gehele TMC team. van verkoop tot de monteurs die alles netjes af komen leveren.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? klantbenadering

Goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Levering was ook goed

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service

goede service

Ik ben erg tevreden over TMC. Van begin tot eind wordt je goed begeleid. Eerst met uitzoeken van behang, verfkleur en raambekleding. Wat staat mooi bij elkaar of combineert goed? Dat zijn soms best lastige keuzes. Daarna goed ingemeten en gordijnen opgehangen. Personeel waren netjes en beleefd. Dus al met al ben ik heel tevreden.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Alles voor een nieuwe inrichting bij een zaak.

Vakmensen die hun werk prima doen.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Deskundigheid

deskundig geholpen

Heel goed advies gekregen

Gaat wel

Bij ons zouden ze langskomen met verfstalen maar door ziekte kon dit niet doorgaan en dat snap ik maar maak dan wel gelijk een nieuwe afspraak maar nee hoor nu zijn we naar een ander gegaan en daar zijn we keurig geholpen met witsel voor het plafond 2 emmers met kleur voor de muren en 2 blikken verf voor de deuren maar wel bedankt voor het behang daar waren we heel blij mee

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Kom gelijk naar de klant en blijf niet zitten aan tafel
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Mooie winkel maar niet met gemotiveerd personeel

Netjes gewerkt

Netjes en vriendelijk personeel, de vloer is netjes gelegd

Prima!

Klantvriendelijk en goede service

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klantvriendelijk en goede service

Prima maar kan beter

Verkeert huisnr. Vermeld. 16 ipv 19. Twee keer gebeld. Zelfs terug gebeld en gingen het veranderen. Nou je geloof het niet staan ze bij nr 16 aan de deur. Sorry hoor

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Beter communiseren
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? We werden heel goed geholpen in de winkel

zeer tevreden

Het was voor ons zeer plezierig om in Uw bedrijf door Gerard Boeder geadviseerd te worden. We zijn blij met de keuzes die we hebben gemaakt. Bovendien zijn we erg tevreden over het deskundig leggen van de PVC vloer.

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? ?
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? de aandacht, het meedenken.

Uitstekende voorlichting en plaatsing

Prima geholpen in de vestiging Bergen op Zoom bij mijn zoektocht naar verduisterende en r.f. werende gordijnen. Goed voorgelicht over de vervolgstappen na beslissing tot aankoop en keurig geplaatst.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Ouderwetse service en voorlichting

Viel tegen, anders gewend van T M C