Hier is sprake van misleiding.

Luxaflex , plissé, besteld en laten installeren. Na de installatie vertelt de monteur dat ik iets aan de koordjes moet doen, want die schieten er soms uit. En ja hoor na 6 weken ligt het koordje er uit, Luxaflex kan niet meer horizontaal worden ingesteld. Kosten Luxaflex 933 euro. Mijn beklag wordt niet serieus genomen: U kunt op eigen kosten een motortje laten aanbrengen op uw kosten, zijnde ca. 600 euro. TMC komt niet bij mij thuis kijken, onderneemt geen poging het euvel te verhelpen en laat mij dus opdraven voor een eventuele reparatie. Ook wordt er met geen woord gerept over garantie, noch van Luxaflex, noch van TMC. Tot slot de meest schandalige opmerking: ‘ Als u meteen een motortje had gekozen, hadden we deze situatie niet gehad.’ Deze optie is bij de aankoop nooit en te nimmer besproken.! Ik vin dit een regelrechte schande

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Garantie en service gebruiken.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Niets van gemerkt.

Zowel positief als negatief

Er was een grote discrepantie tussen het beeld wat wij kregen bij de aankoop en het daadwerkelijk resultaat. Dit kwam omdat de de stalen van de te kiezen vloer te klein waren.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Maak gebruik van een fotoprogramma waarbij je een helder beeld krijgt hoe de vloer er in werkelijkheid komt uit te zien. Wij hebben ervaring met een ander bedrijf waarbij dit goed werkte. Zo kan je verschillende producten beter vergelijken.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? serieus nemen van onze klachten.

Reactie van het bedrijf

Beste Huib, Hartelijk dank voor uw feedback! Uiteraard vinden we het jammer om te vernemen dat uw ervaring deels negatief is. Het blijft lastig om aan de hand van de kleurstalen in de showroom een goede weergave van de werkelijkheid te bieden. Bij écht hout is iedere plank uniek doordat het een natuurproduct betreft. Dit effect proberen we bij houtlook pvc na te bootsen door zoveel verschillende dessins op de pvc-stroken door te voeren als mogelijk is. In het geval van de vloer die u gekozen heeft, heeft de fabrikant maar liefst 100 verschillende dessins toegepast. Logischerwijs is het niet haalbaar om al die 100 dessins weer te geven op één kleurstaal. De kleurstaal is dan ook vooral bedoeld als weergave van de kleur, het type dessin (noesten etc.) en de kleurvariatie. Naar onze mening hebben we uw klacht wel serieus genomen, o.a. door na oplevering met de kleurstaal bij u thuis te komen. Daaruit bleek dat de kleurstaal qua type dessin en kleurvariatie heel goed overeenkomt met de gelegde vloer. Onze conclusie was dan ook dat er geen sprake was van een gegronde klacht. Desondanks vinden wij het jammer dat het resultaat niet is wat u ervan had verwacht. We hopen dat u ondanks dat veel plezier heeft en gaat hebben van de nieuwe pvc-vloer. En uiteraard hopen we opnieuw te mogen verwelkomen in één van onze showrooms! TMC Wonen

vakmanschap

Er is een paar keer gekeken hoe de trapbekleding gelegd kon worden. Heel mooi geworden. Echt vakmanschap

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? vakmanschap

gewoon goed

ALLES VOLGENS AFSPRAAK EN HEEL NETJES AFGEWERKT. HULDE AANDE 2 WERKNEMERS DIE BIJ MIJ DE GORDIJNEN GEINSTALEERD HEBBEN. KING REGARDS AUGUST VAN RAVESTEIJN

• Wat zijn de sterke punten van TMC? AFSPRAAK = AFSPRAAK

Volgens verwachting

Precies zoals afgesproken en netjes gemonteerd

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Duidelijkheid

Goed verzorgd

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Prima kwaliteit, levering en installatie

Zoals altijd fijn en professioneel

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom

Bestelproces verliep rommelig maar vloer is vakkundig gelegd.

Zoals wij gewend zijn van TMC is ook deze vloer weer prima gelegd. Jammer dat het bestelproces wederom rommelig is verlopen. De communicatie tussen de winkel en de planning verliep ook nu weer niet goed.

• Contact met vestiging: TMC Bergen op Zoom
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Betere afstemming tussen winkel en planning..
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Vakkundige uitvoering door net personeel.

Alles zeer prettig en prima verlopen

Heel fijn , je wordt als klant behandelt en een grote mate van deskundig en vriendelijk personeel.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? N.v.t.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? deskundig en klant vriendelijk

Slechte voorlichting

Stoel gekocht in week 2, direct leverbaar, ( betekent voor ons direct meenemen) Bij kassa vertellen dat hij in week 8 opgehaald kan worden na bericht van tmc. In week 10 niks gehoord, zelf gebeld. Ze zouden terugbellen, niet gedaan. Week 11 zelf gebeld.d, duurt nog 2xweken was de mededeling. Eind week 13, op 30 maart gebeld. O, zei de vrolijke medewerker, uw stoel is al binnen. Al op 24 maart!!! Waarom wij geen mail gekregen hebben vroeg ik.... o, lag vast onder op de stapel.... slechte service... steeds zelf overal achteraan bellen... weet niet of ik ooit nog iets bij jullie koop

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Betere communicatie

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Hazeleger, We hebben overduidelijk niet goed gecommuniceerd over deze order. Het spijt ons dit in uw review terug te lezen! Mede daarom gaan we volop aan de slag om onze informatievoorziening te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak. Desondanks hopen we dat u inmiddels toch geniet van uw fijne nieuwe relaxfauteuil en hopen we u te zijner tijd toch weer te verwelkomen in een van onze woonwinkels. Hartelijke groet, Team TMC WoonWenz

Geweldige service

Mooie winkel, groot assortiment en fijne verkopers die meedenken.Prima bezorgservice, op tijd en vakbekwaam.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Zie boven

erg klantvriendelijk en meedenkend

erg klantvriendelijk en denken mee met klant over bestelmogelijkheden, levertijden en bezorging

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? meedenken met klant

Prima advies en service

Prima bedrijf om mee te werken. Goed advies en denk met je mee. Communicatie verliep prima, hebben oog voor de klant.

• Contact met vestiging: TMC Woonwenz Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Milieuheffing van 2% die er ineens bij komt wel een dingetje.
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Communicatie, mee denken, klant gericht.

Service is altijd goed.

plezierig geholpen en de service is altijd goed.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Vriendelijkheid en service

Niet goed

Meer dan 9 weken moeten wachten op de levering. Gepland week 51 geleverd week 9.

• Contact met vestiging: TMC Goes
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Een voorstel doen voor de lange wachttijd. Moest van mij zelf uitgaan

Zeer tevreden, goede service

TMC is duidelijk in de communicatie en heeft een goede service.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Goed geholpen in de winkel. Vloerbedekking keurig gelegd

Prima geholpen

Bestelling en aflevering uitstekend verlopen

• Contact met vestiging: TMC Kruiningen
  • Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Indien milieu/inflatie/ extra transportkosten gerekend worden graag duidelijk vermelden op de prijskaart en niet pas bij het bestellen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede afspraken en aflevering

Mooie winkel met vriendelijk personeel.

Accuraat, netjes en vriendelijk.

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Mooie producten

Klant vriendelijke

Prettige ontvangst en Prettig geholpen

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Klant vriendelijke

deskundig en vriendelijk

tevreden

• Wat zijn de sterke punten van TMC? N.v.t.

Prima! Milieuheffing is wel een beetje vreemd.

Levering en montage was prima! Bij de aankoop kwam er ineens een bedrag bij wat ze "milieuheffing" noemden. Dikke onzin natuurlijk, het is gewoon een verkapte manier om de prijs te verhogen zonder dit vooraf te hoeven noemen. De vrouw achter de balie had ook geen enkel idee waar de kosten precies voor waren.

• Contact met vestiging: TMC Goes

Goed - klantvriendelijk en kennis van zaken

komen de afspraken na

• Wat zijn de sterke punten van TMC? Goede service Klant vriendelijk

Goed en vriendelijke, denken mee met de klant

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Geen
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Zich in klant kunnen verplaatsen

Een hele leuke en gezellige winkel

Heel klant vriendelijk wordt heel goed geholpen met advies .en voor al je vragen hebben ze een goeie oplossing niks is te veel.daarom ga ik aktyd naar tmc.en home budget store.in goes.

• Wat zijn verbeterpunten voor TMC? Voor nu absoluut geen verbeterdepunten
  • Wat zijn de sterke punten van TMC? Alles perfeckt