Beste Karin, Bedankt voor je reactie en review op Klantenvertellen. Het klopt inderdaad dat wij soms als service een stoomapparaat uitlenen, maar deze is defect op dit moment. Hierdoor konden wij helaas het stoomapparaat niet uitlenen inderdaad. Ik begrijp niet helemaal waarom wij de kosten dan zouden moeten vergoeden die u gemaakt heeft? Is het behang uiteindelijk wel mooi geworden? Jewannes Witte TMC Wonen
Beste mevrouw Bakker, Hartelijk dank voor uw reactie en feedback. Ik ben het nagegaan en inderdaad is zoals u aangeeft een en ander niet soepel verlopen. Natuurlijk telt het eindresultaat en zijn we blij dat u we alles naar tevredenheid hebben kunnen leveren. Maar we gaan zeker met uw feedback aan de slag! Robert TMC Wonen