Beste Huib, Hartelijk dank voor uw feedback! Uiteraard vinden we het jammer om te vernemen dat uw ervaring deels negatief is. Het blijft lastig om aan de hand van de kleurstalen in de showroom een goede weergave van de werkelijkheid te bieden. Bij écht hout is iedere plank uniek doordat het een natuurproduct betreft. Dit effect proberen we bij houtlook pvc na te bootsen door zoveel verschillende dessins op de pvc-stroken door te voeren als mogelijk is. In het geval van de vloer die u gekozen heeft, heeft de fabrikant maar liefst 100 verschillende dessins toegepast. Logischerwijs is het niet haalbaar om al die 100 dessins weer te geven op één kleurstaal. De kleurstaal is dan ook vooral bedoeld als weergave van de kleur, het type dessin (noesten etc.) en de kleurvariatie. Naar onze mening hebben we uw klacht wel serieus genomen, o.a. door na oplevering met de kleurstaal bij u thuis te komen. Daaruit bleek dat de kleurstaal qua type dessin en kleurvariatie heel goed overeenkomt met de gelegde vloer. Onze conclusie was dan ook dat er geen sprake was van een gegronde klacht. Desondanks vinden wij het jammer dat het resultaat niet is wat u ervan had verwacht. We hopen dat u ondanks dat veel plezier heeft en gaat hebben van de nieuwe pvc-vloer. En uiteraard hopen we opnieuw te mogen verwelkomen in één van onze showrooms! TMC Wonen
Beste mevrouw Hazeleger, We hebben overduidelijk niet goed gecommuniceerd over deze order. Het spijt ons dit in uw review terug te lezen! Mede daarom gaan we volop aan de slag om onze informatievoorziening te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak. Desondanks hopen we dat u inmiddels toch geniet van uw fijne nieuwe relaxfauteuil en hopen we u te zijner tijd toch weer te verwelkomen in een van onze woonwinkels. Hartelijke groet, Team TMC WoonWenz