Vervanging en programmering van de hoofd- en randapparatuur is geheel conform afspraak uitgevoerd. De monteurs hebben netjes gewerkt en de bediening van de installatie goed uitgelegd.
Gewoon goed en goede uitleg
AL 30 JAAR PRIMA RELATIE.GA ZO DOOR !!!!!!!
Al meer dan 30 jaar is Hofland onze leverancier van de alarminstallatie en maken wij gebruik van hun Alarm meld centrale. Wij zeggen: Alle lof voor Hofland Electronica! Beter kan niet!
betrouwbaar goede service
Altijd zeer netjes, zowel monteurs als telefonisch. Al meer dan 20 jaar tevreden.
Onlangs is een aanpassing van het systeem doorgevoerd. Al 30 jaar klant bij Hofland. Beter kan niet!
Goede organisatie
Prima club om iets samen mee te doen!
Klantgerichte, snelle service, goede producten
afspraken worden nagekomen
Erg klantgericht, snelle service!
Altijd te bereiken, hulp bij vragen. snel ter plaatsen bij calimiteiten
Werkzaamheden zijn prima verlopen. Helaas dat de klant hier anders over denkt omdat er in dagsituatie alarmen zijn binnen gekomen omdat de installatie niet in onderhoud stond. Monteurs gaven aan dat zij de installatie wel in onderhoud hadden gezet, maar dat deze door een ander er is uitgehaals
Installatie en respons van de meldkamer zijn uitstekend. Maar de nazorg is vrij negatief. Een probleem is ontstaan na de installatie. Dit werd meteen verholpen maar ik kreeg meteen factuur toegestuurd terwijl dit probleem gerelateerd is met de installatie. Dit probleem heb ik aangekaart bij de verkoopadviseur maar nog niks van hem vernomen. Andere zaak heeft betrekking tot de borgcertificaat die is vereist door de verzekeraar AON. Dit was de aanleiding dat ik naar een nieuw systeem heb overgestapt. Helaas is de borgcertificaat nog niet is opgeleverd. Ik heb de verkoopadviseur een paar keer gemaild maar geen respons.
Na ontvangst van de beoordeling, is direct contact opgenomen met de klant. Door door vakantieperiode heeft de nazorg en de respons op zich laten wachten. Dit is in goed overleg uitgesproken met de klant. De factuur is gecrediteerd en het Borgcertificaat is inmiddels verstuurd.