Prima.
goede en snelle service , na een telefoontje meteen een afspraak kunnen maken. we werden later nog terug gebeld dat ze zelfs eerder kwamen omdat er nog een gaatje over was.
positief
Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd, bij onduidelijkheden en/of vragen neemt monteur zelf contact op met opdrachtgever c.q. contactpersoon dus geen onnodige misverstanden achteraf
Werk is volgens afspraak verlopen. Er was een krappe planning en het is gelukt om alles binnen de afgesproken tijd uit te voeren. Ook de laatste opleverpuntjes zijn netjes en volgens afspraak opgeleverd.
Klantgericht en denkt super goed mee helder communicatie en oplossingsgericht.
De persoon aan de telefoon gaf een heldere verklaring wat de melding die ons systeem gaf betekende. De monteur die later kwam gaf extra informatie over wat de mogelijkheden zijn voor het instellen van persoonlijke alarmcodes.
Goed en prettig samengewerkt .
Alles prima in orde, aardige collega die alles kwam installeren.
Top bedrijf om mee samen te werken.
Zeer vriendelijke monteurs, behulpzaam en deskundig
prettig samen gewerkt net personeel
De monteur Joop was: precies op tijd, vriendelijk, behulpzaam, deskundig.
Een witte raaf op dit vakgebied. In 19 jaar altijd het gevoel te hebben dat ze meedenken als er eens problemen zijn.
Giant is een no-nonsense firma, waarbij de service/het ontzorgen heel hoog in het vaandel staat.
Prima gedaan, alleen heeft de monteur informatie gegeven aan een medewerkster over de hoeveelheid codes die minder zijn dan het aantal medewerkers. Dit had ik zelf al besproken met de monteur bovendien vind ik dit vertrouwde informatie wat niet gedeeld moet worden met een medewerker.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben uw input besproken met de monteur, in de toekomst zullen wij hier beter rekening mee houden.
Wanneer kan de klant de revisie tekeningen verwachten? We hebben nog geen factuur ontvangen.
Bedankt voor uw beoordeling. De factuur heeft u inmiddels ontvangen en de revisie wordt op korte termijn op locatie afgegeven. De reden voor de onvoldoende die u ons heeft gegeven voor de offerte/aanbieding is besproken en nemen wij mee in onze toekomstige samenwerking.