Goede prettige dienstverlening.
nieuwe tags geregeld.
Prettige samenwerking
Een paar maanden geleden heb ik gebeld over het aflopende certificaat. Toen gaven jullie aan dat jullie contact op zouden nemen rond de tijd van afloop. Dit is niet gebeurd. Verder zijn jullie je afspraken wel goed nagekomen, dus de beoordeling geeft wellicht een verkeerd beeld over wat jullie willen weten over het nakomen van afspraken.
Geen omkijken naar.
In alles tevreden.
Zeer net geholpen en goed overleg heeft plaatsgevonden. Afspraken zijn nagekomen en kwaliteit van werk erg netjes.
Gewoon zeer tevreden!
Prima service , vlotte actie, vriendelijke monteur!
Keurige beleefde monteurs
Vriendelijke en deskundige onderhoudsmonteurs
Prima service, zeer tevreden
Goede ervaringen, zowel met service, als aanpassingen , offerten etc.
Goed!
Uitstekend bedrijf!
Positieve complimenten voor de mensen die altijd als eerste de klant aan de lijn krijgen. Klantvriendelijkheid in optima forma. Gemaakte afspraken komen jullie altijd op tijd na en worden goed uitgevoerd. Er zijn genoeg bedrijven die van jullie iets kunnen leren.
Zonder meer goed te noemen!
Al jaren tevreden met de service van Giant
Ik vond alleen dat er lange tijd aan gewerkt werd. Ik kan mij herinneren dat dit de vorige keren minder tijd in beslag nam